- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.761
kardeşin varsa tabii gelemez.Ya senin ya benim annem baksin defi.benim annem gelemez.kucuk kardesim okuyo.2 okuyan var.geriye onun annesi kaliyo.ev borcum var.ucretsiz izin alamiyorum.yoksa bunlari cekmezdim.keske calismasaydim
ee ben size hep dedim yarım kundak yapın diyeBende pismanim bastan kundaga alistirmadigima... Simdi battaniyenin altinda bile asla kalmaz kollari ve artik bacaklari
bunun sonu illa antıbıyotık mı yani?Bence agrini ciddiye almalisin
Yok canim oyle olacak diye bi kaide yok. Insallah gecer takip et yanibunun sonu illa antıbıyotık mı yani?
Atom ayni şeyleri yasamisiz bu geç biraz uyudu dedim gündüz brnu mwhvetti hic uyumafi durmadı sürekli yaninda beni istiyor birbirimize aşık sevgili gibi olduk vallaTam olarak degil ama tesekkur ederim yinederahat yatsin istedim onu oyle ecis bucus yatakta yattigini gorunce... Yattida... Mirildamasini duydum gece gittim baktim uyuyo kafayi saga sola ceviriyodu bu ara damaklari kasiniyo muhtemelen onun icin huzursuzdu yine, emzik verdim daldi yine... Bu arada sallanmiyo odasinda besik. 06.30da kalkti emmek icin. Yalniz bugun cok fenaydi yine. Memeyi aldirmakta cok gucluk cekiyorum alincada max. 5 dk suruyor. Gece rahatti, gunduz ve bu aksam mahvetti beni, inat ettim memeyi alacak diye almadi 5 dk. O kadar. Ac ac uyudu simdi uyanir bi yarim saate
annelik ne değişik bi şey dimi nefes alışı değişse uykudan fırlıyosunTam olarak degil ama tesekkur ederim yinederahat yatsin istedim onu oyle ecis bucus yatakta yattigini gorunce... Yattida... Mirildamasini duydum gece gittim baktim uyuyo kafayi saga sola ceviriyodu bu ara damaklari kasiniyo muhtemelen onun icin huzursuzdu yine, emzik verdim daldi yine... Bu arada sallanmiyo odasinda besik. 06.30da kalkti emmek icin. Yalniz bugun cok fenaydi yine. Memeyi aldirmakta cok gucluk cekiyorum alincada max. 5 dk suruyor. Gece rahatti, gunduz ve bu aksam mahvetti beni, inat ettim memeyi alacak diye almadi 5 dk. O kadar. Ac ac uyudu simdi uyanir bi yarim saate
hala uyumadı biliyo musunBenimkide bu aralar fena...
ben o üst açmadan kurtuldum cnm uyku tulumu aldımOdasinda artık ne zaman tek yatar belli değil bir de gece ustlerini acmasalar yangını var benim oglanin
benimkide hiç sevmiyo yuz üstü durmayıBenim kiz hala yan donuyo sadece ya zaten yuz ustu durmayi sevmez en fazla 5 dk sonra kiyamet. Tembel tavuk
canım bnmkide ayak basma vs yokMrb arkadaşlar. Benim kuzu 20 ocak doğumlu ne dönüyo ne de ayaklarını basıyo bi fikriniz var mı?
Canım valla hic canini sıkma bebeğini düşün sütun etkilrniyir stresten ben on gündür kqynsna yüzünden stresteyim olan bana pasama oluyor her gün yeni bir huy ediniyor esinle konuş güvenilir birine bebeğini bırak ayni evde kaynanayla zor canım ya da hic çalışma ama sakinnstres yapmaKizlar moralim cok bozuk.kocamla tartisitoz iki gundur.kaynabam cocuga baksin istiyo.gorumcem bekar onda kakiyo.bakarsa haftanin 5 gunu bende iki gun gorumcede kalacak.bende istemiyom dedim.kocamla tartissak suratu yeri supuruyo.evde ne olduysa difer cocuklarina yetistriyi.ne yapcam.birbirimize girdik.
Kolları serbest kalınca na o merdaneyi sen yicean minoştanbenım ev serin
uzun kolluyuz bız hala
Bende pismanim bastan kundaga alistirmadigima... Simdi battaniyenin altinda bile asla kalmaz kollari ve artik bacaklari
Pamam pamamBurdan sana alkis gonderiyorum
Ben sagip veriyorum cok inat ettiginde gunde 1 kezAtom ayni şeyleri yasamisiz bu geç biraz uyudu dedim gündüz brnu mwhvetti hic uyumafi durmadı sürekli yaninda beni istiyor birbirimize aşık sevgili gibi olduk vallamemeyle kavgamiz hala devam ayakta gezerek emiyor uyurken boyleyiz ve bugün yeni bir huy daha sol göğsümu almıyor öğlenden beri uyanınca emiyor uyuturken almak diye ağladı çok yordu beni memeyi bırakacak mi diye strese gidiyorum artik her gün başka bir hsldeyiz etrafındaki herkes mama ver deyip duruyor ama sütun var benim vermeyecrm
Cocuklar uyuyamadiklarinda muhakkak bi sikintilari oluyo canim. Aslinda sakin kalip incelemek lazim sirayla denicen hepsini. Zamanla ogrenicez herseyi... Yeni uyuttum bende o yuzden odasinda degil bugun yanimdaannelik ne değişik bi şey dimi nefes alışı değişse uykudan fırlıyosun
oteki odadan mırıldanmasını duyuyorsun
hala uyumadı biliyo musun
14:30 dan beri ayakta
sadece 20 dk uyudu 17:00 da o kadar
ben o üst açmadan kurtuldum cnm uyku tulumu aldım
bi de çok korkuyodum burnuna çeker diye
on dk da bi hep kontrol ederdim
iyi oldu tavsiye ederim
benimkide hiç sevmiyo yuz üstü durmayı
o yüzden kafasının bi bölümünde saç kalmadı
ama dün aniden uyku tulumunu açtım ve döndü
acaba uyku tulumundan mı kaynaklandı ya
onun içinde çıkınca feraha mı kavuştuğunu hissetti acaba
canım bnmkide ayak basma vs yok
dönme de dün ilk defa oldu
bu tür şeyler her bebekte farklı
mesela ben 80 günlük bebeğin
istemli şekilde durmadan kahkaha attığını gördüm
çook şaşaırdım maşallahhhhh
Bugunlerde herkes kavga ediyo hayirdir inşallah kizlar topigebir kursun dokturelimCocuklar uyuyamadiklarinda muhakkak bi sikintilari oluyo canim. Aslinda sakin kalip incelemek lazim sirayla denicen hepsini. Zamanla ogrenicez herseyi... Yeni uyuttum bende o yuzden odasinda degil bugun yanimdadamaklar fora adamlada kavgaliyim anamlada kavgaliyim. Yinede zeynebin yuzune bir kere somurtmadim, sakin kalip cocugun sikintisini cozmeye calisiyorum. Uyudu insallah...
ben artık sağmayı göğsüm çok doluysa yapıyorum.Ben sagip veriyorum cok inat ettiginde gunde 1 kez
Daha soylemedigim baska bir kavga da var alt komsumla.Bugunlerde herkes kavga ediyo hayirdir inşallah kizlar topigebir kursun dokturelim
Geç gelen lohusa sendromuBugunlerde herkes kavga ediyo hayirdir inşallah kizlar topigebir kursun dokturelim
Emmezse gunde bir kez oglen gibiben artık sağmayı göğsüm çok doluysa yapıyorum.
bır de dısarı cıkarken
Analarimiz bizi nasıl buyutmus yahu ben anlamadim ben cok yaramaz bir bebekmisim gece aglar gündüz uyurmusum annam benim sindi anlıyorum degeriniNefesini kontrol etmek için uyandim azıcık mirildanmayincaah bu anneliiikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?