2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Analarimiz bizi nasıl buyutmus yahu ben anlamadim ben cok yaramaz bir bebekmisim gece aglar gündüz uyurmusum annam benim sindi anlıyorum degerini
Ben birde ilk torunmusum gece uyurken alip seviyolarmis uyaniyomusum annem hep isyan eder. Sonra bir daha gece uyumaz olmusum. Bla bla. Bence bizi bodoslama buyutmusler hep anneme oyle diyorum yinede allah razi olsun tabi

Hemde deliksiz hala daha uyku problemi hiç olmamistir kv de de sussun diye emzigini öksürük surubuna banarmis gazi icin karnina raki
Afedersin ama dicem o ne bicim anne baba yaa demekki cocugun bir sıkıntısı varkalk bir masaj yap bisi ysp slkol bilmenm ne agzim acik kaldi yaw

Ben sagip veriyorum cok inat ettiginde gunde 1 kez
. Hep boyle mi olacak canım bu kavga niye boyle anlamadım nerdeyse on gün olacak hala aynı memeyi bırakacak diye strese girdim artik sol göğsümü de almam diye agliyor dun bunaldim markete gidiyim dedim ağla ağla geldik durmuyor bakıyorum etrafımdaki bebekler bebek arabasında uyuyor bizimki ne kucakne bebek arabası yok agliyor kalabalığı da sevmiyor eve gelince gülüyor

Rahmetli babaannem ...
Ablam ilk cocuk ..
Annem rahmetli babam hastaneye gitmek zoeundalarmış...37 sene evvel...
Rahmetli ablam susmayınca memesini vermiş oda emmiş
Susmuş..

Anneeeeeeeee kızmadın mı resmen kavga sebebim olurdu dedim..
Niye kızım ağlatmamış dedi

Kaynanam ve oğlumun ağzında memesi
Düşündümde kaynana sevmeyenler dudaklarından şehvetle öptüğünüz kocalarınız bir zamanlar o buruşuk memede idiler

belki bizimkide yapıyodur evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…