- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.821
Canım bizim ilk başta oldu 3 gun falan coreaatin pembe sürdüm geçti bi daha çıkmadı tabi süt ürünleri tüketmiyorumSağolasın canım bende iyiyim. Egzamanız geçti mi?
Umarim normaldir yani belki onlar daha sonra çıkar şimdilik belirti vermiştirnormal mi ki
Ama hic birakmiyorum pesiniileride insallah yemek yemeyi sevmeyen bi cocuk olmaz bende ondan korkuyorum. Asi oldu, ayni gun damaklari cok sikinti yapmaya basladi, hepten gitti istah falan. Zaten zorla veriyodum, simdi yine iskenceye donustu Manyak gibi hayatimi onu doyurmaya adadim morartmis artik meme uclarimi dusun yani...
artık yabancıları tanıyoruz.. yabancı görünce dudak büzüp ağlıyo
yavaş yavaş oturtuyorum ..
herşeyin tadına baktırıyorum artık.
uyku arkadaşımızla uyuyoruz.. çok tatlı oluyor ya
gelecek ay odasını ayıracağım kısmetse
işten gelince çok sakince yüzüme bakıp gülüyo gülüyo tam yemelik
Allah'ıma çok şükür ki sağlıklı bi bebek verdi bizlere
bizde durumlar böyle..15 gün sonrada aşımız var
Herkeste bu skntilar var Allah yardimcimz olsun vallahi canm bizde tartstik benzer sorunlar bendede var.Moralim sifir.evimde kalirsa ozelim kalmicak.nevar ne yoksa yetistrir cocuklarina.asla cocuklarinda kusur bulmaz.biz kotuyuz.cocuklari mukemmel.kocadiyla kus cemeresini biz cekiyoruz
http://www.amazon.com/Carlson-Laboratories-Super-Daily-Supplement/dp/B006J23VO0 Linke tikla yavrukus. Tek damla veriliyomus gunde. Monovit kusmasini artiriyo, acd de fena gaz yapti benimkine, keske bastan siparis verseydim, insallah bunun yan etkisi olmazYaaAtom heart mother atom ...ben limdi sadece mulittaps veriyom..
Devit 3 bi ara versim bıraktım..şimdi d vitamini amazondan adı neydi ya ben karışyırdım bide nasıl kullancaz ...
alcam
Atom ingilizcemi bu...kıazzzz kaç aya gelcek izmiremi sipariş veecem muşamıhttp://www.amazon.com/Carlson-Laboratories-Super-Daily-Supplement/dp/B006J23VO0 Linke tikla yavrukus. Tek damla veriliyomus gunde. Monovit kusmasini artiriyo, acd de fena gaz yapti benimkine, keske bastan siparis verseydim, insallah bunun yan etkisi olmaz
Benimki 1,5 aydir memeyle kavgaliAcaba bizde de mi diş çıkacağı için böyle yapıyor. 3haftadır memeyle kavgalı. 1aydir da bol salyalı. Ama damaklarda birşey yok. Bi sertlik gelmiyor elime. Haftaya 4ay kontrolünde görücez bakalım zilliyi ne yapmış.
Kendini kasıyor mu bebiş? Kafasını dışarı çevirip çevirip bağırıyor. Zorlayınca daha da çok sinirlenip basıyor çığlığı. Kaldırıp diktiğim an o az evvelki çirkeften eser yok. Şirin şirin gülüyor :)
1 aya falan anca gelir, sen 1 ay sonra izmirdemi olacagn mistami?Atom ingilizcemi bu...kıazzzz kaç aya gelcek izmiremi sipariş veecem muşamı
Aydınlat beni atom karıncaaaa aydınlat
bende gardasima dedim mistik ben bunlan ugrasamam simcik 100 telaa dayisisin aliver didimMacaristandaki ablama ilettim o alıvecek
İngilizce nayn bende nayn
Yeah Türkçe
Tekrar bi yoklayayimgüldüğü zaman canım .. bide parmağımla bakıyorum bariz belli
Bence telsizin yerini tutmaz hele ki odasını ayıracaksan. Ben telsiz kullanıyorum çok memnunum. Sık sık kullanmıyorum zararı olmasın diye yemek yaparken uzun süre yanında olmayacağım vakitlerde falan iyi oluyor.Kızlar dün bi tane uygulama buldum telefonlar için bebek telsizi çok hoşuma gitti odayı ayırınca telsiz almayı düşünüyordum ama gerek kalmayacak galiba iki tane telefon lazım mesela sizin telefon çocuğun olduğu odada duruyo programa eşinizin telefon numarasını yazdınız diyelim çocuk ağlayınca sizin telefon direk eşinizin telefonunu arıyo misafirlikte ve gece uyurken odası ayrılınca iyi olur tabi düzgün çalışırsa
O kadar duruyosa kendi basina guzel bisey masallahBence telsizin yerini tutmaz hele ki odasını ayıracaksan. Ben telsiz kullanıyorum çok memnunum. Sık sık kullanmıyorum zararı olmasın diye yemek yaparken uzun süre yanında olmayacağım vakitlerde falan iyi oluyor.
Sali gunu yapildi, cok sukur hicbisey olmadi. Istahsizlik var ama sanirim damaklarindan dolayi asi kaynakli degilDört ay aşısını yaptıran var mı? Ateş oldu mu biz de yarın yaptıracağız yine bir panik bir telaş bir endişe sardı dört bir yanımı
Gündüz yapışık ikiz gibiyiz de gece biraz daha iyi o vakitleri değerlendiriyorum. Senin bebiş nasıl? Gece gündüz uykusu düzenli mi?O kadar duruyosa kendi basina guzel bisey masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?