2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Neden altı kız ...

Dönmeye başlamadan yetiştirdim sünneti de
Çok ağladı ama dişten...ellerini yedi bitirdi ...
Bende ağladım

Ben de üç ay bitince yaptıracaktım. Çocuk dr ve üroloji dr u 6 ay ve 1 yaş arasında olmasını önerdi. tv de bir dr da denk geldim o da 6 ay 1 yaş arası. 1 yaşa kadar olmazsa 5 yaşından sonra olması daha iyiymiş.

Bende eve tasininca yaptircam pembis büyük gecen sene oldu zati zor valla duruyormu
Pipiye krem sürdü 2 saat sonra kesildi ...novalgin şurup verdik ...30 dk vercem ve bida vermek yok dedi...cuma günü sabah akşam oturma banyosu yaptırcam 30 ar dakka...ya diş bugün fena azdı
Nası sütü sağdım bilemedim ..
Şimdi uyudu ...
Ağrı olmaz dedi ..
Bakalım

Kapaliya bantlar dusmesi icin oturtucan benim oglum ter icinde kalmisti krem verdilermi pempis onlari sur cabuk iyilesir benimki hic kalmadi yataktan csbuk iyilesti

Kizlar kuvette filesinde yikarken dikkat edin. Bende öyle yikiyordum filenin bas kısmını destekleyen plastik kirilarak koptu. Bebeğim çığlık çığlığa ağladı cok korktu. Hemde daha 6.5 kiloydu
Hadi yaa bende hep oyle yikiyorm hemde tek basima filesini cikarip icinde yikayim bari bundan sonra

....
Bende pek soruşturdum..dr dedi dönmeden yaptırısanız 6 aya kadar rahat edersiniz dedi..
Bide kesince çocuk rahatlar çiş yeri darmış mış

Sünnet yaptirmayan arkadasla bebelerin pipilerini heri crvitin iltihsp oluyor yapmayinca sahlik ocsdo krem veriyor hafif ksnayabolir cevirirken ben buyukte yaptim icini temizledim sunnet yapan doktor cok iyi iltihap kapmamis dedi

Pembedon5 hadi bakalim gesmis olsun masallah musaya csyrc nasil bir duygu 1 sene sonra adet olmak? Valla ben sanki yillardir olmuyorum Surrender benimde memeler artik taslasmiyor... Zeyno zorla emdigi icin saniyodum, emmeye emmeye sut gitti diyorum aslinda. Bence sen rahat ol emdikleri surece sut geldigini dusunuyorum Bende cok stresim bu aralar... eymentaa masallah sizede ya... Ne guzel atlatti senin oglan, benim kiz halay basi gibi elinde agzinda devamli mendili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…