2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Atom heart mother valla bugun boyle bel agrim vardi bi baktim olmus uf ben de sanki yillardir olmuyomusum gbi hissediodum,erken oldum yaaaa diyorum sevmem hic ilknurrr22 nie istion kiz :) azcik daha gec olsun hehe Pembedon5 valla tek umudum kilo vermeye cidden katkida bulunmasi.. Zati 8kilo fazlalikla gittik guya,60in altina dusemedik kafami kircam ama bi suredir abir cubur yemiom 62idim bi ara 60olmusum su an.. Bakalim ise yarar insallah

benımkı de öyle. yanaşıyorum agzını açıp ısırmaya calısıyor
benı yıyecek bıraksan. zaman gecmıyor baby tv actım netten onu izliyor
uyku saatıne 1 saat kaldı.

Sünnet yaptirmayan arkadasla bebelerin pipilerini heri crvitin iltihsp oluyor yapmayinca sahlik ocsdo krem veriyor hafif ksnayabolir cevirirken ben buyukte yaptim icini temizledim sunnet yapan doktor cok iyi iltihap kapmamis dedi

Kvdemisti disa dogru cevirin diye. Ben korkuyom yapamiyom ya ama biraz ici gorunuo yeterlidir insallah.. Yani yapinca o kdar yapabiliuorum. O genel anlamda yap demisti,sunnetle alakasi var mi sadcee merak ettm :)

benımkı de öyle. yanaşıyorum agzını açıp ısırmaya calısıyor
benı yıyecek bıraksan. zaman gecmıyor baby tv actım netten onu izliyor
uyku saatıne 1 saat kaldı.

Bizim dr tv pc hiç bir ekrana baktırmayacaksın dedi. Bazen çaresizlikten tvnin önünde dikilip izlettiriyorum sussun diye. Sonra da vicdan yapıyorum

Nenfe korkmustum canim tamamen cevir icinde pamukvuk oluyor bir sure sonra idrar yapnasi zoelasiyor
Kvdemisti disa dogru cevirin diye. Ben korkuyom yapamiyom ya ama biraz ici gorunuo yeterlidir insallah.. Yani yapinca o kdar yapabiliuorum. O genel anlamda yap demisti,sunnetle alakasi var mi sadcee merak ettm :)

Nenfe korkmustum canim tamamen cevir icinde pamukvuk oluyor bir sure sonra idrar yapnasi zoelasiyor

Bende öyle düşünüyorum ya oraya baktırma buraya baktırma nereye bakacak bu çocuk. Fazlası zarardır elbet
aynen, her şeyin fazlası zarar. mesela benım kv çocuklarına bir kere bile tokat atmamıs
ama ruh hastası gibi davranmıs. keşke öyle davranacagına tokat ataydı anan derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…