- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.641
sinirlenince garip sesler cıkarıp dolap kapaklarını çarparmıs, koltukta falan zıplarmıs ..cocuklara vurmamak içinRuh hastası gibimi davranmis
Nasi yani
sinirlenince garip sesler cıkarıp dolap kapaklarını çarparmıs, koltukta falan zıplarmıs ..cocuklara vurmamak için
şimdi böyle yazınca gözüne garip geldı dimi. anlattıklarında hamileydim ve gülmekten yarılacagım sandımuygulamalı anlatmıstı ki görümcem
sağ. iyi canım bir şeyi yok. her insanın garip hareketlerı vardır işteValla bayağ garip geldi ne yalan soylim
Sağ mı kv şuan ki ruh hali nasıl?
sinirlenince garip sesler cıkarıp dolap kapaklarını çarparmıs, koltukta falan zıplarmıs ..cocuklara vurmamak için
şimdi böyle yazınca gözüne garip geldı dimi. anlattıklarında hamileydim ve gülmekten yarılacagım sandımuygulamalı anlatmıstı ki görümcem
kilo gidecekse bende olmak isterim tabiAtom heart mother valla bugun boyle bel agrim vardi bi baktim olmus uf ben de sanki yillardir olmuyomusum gbi hissediodum,erken oldum yaaaa diyorum sevmem hic @ilknurrr22 nie istion kiz :) azcik daha gec olsun hehe @Pembedon5 valla tek umudum kilo vermeye cidden katkida bulunmasi.. Zati 8kilo fazlalikla gittik guya,60in altina dusemedik kafami kircam ama bi suredir abir cubur yemiom 62idim bi ara 60olmusum su an.. Bakalim ise yarar insallah
uyumadiginda zorlamiyorum artik hepten gitti uykusu cunku, yorup 1,5 2 saat sonra yatiriyorumHadi ya ;((( bizmki de dun gece uyumadi,bu gece nasil olcak merakla bekliyorum. Allah yardimcimiz olsunn
benımkı de öyle. yanaşıyorum agzını açıp ısırmaya calısıyor
benı yıyecek bıraksan. zaman gecmıyor baby tv actım netten onu izliyor
uyku saatıne 1 saat kaldı.
benimkide artik bu saatlerde uyuyor, hava gec kararmaya basladigindan beri. Dun erken yatiriyim dedim, bosu bosuna sinirlerimi bozdum kastim kendimi, gene uyudugunda 11di, mirildamasida 12.30da bittievet, 11, 11:30 gibi yatıyor
banada herkes cok kilo vermissin diyo, bi ben goremiyorun galiba giden kilolari, tartida da cogu gitti ama bir ben var benden iceri... Cok fena... Sutde yok zaten oyle, bosa yiyip duruyorumHerkes çok kilo almışsın diyor ya napicam ben böyle kilolar gideceğine geliyor. Hasta da olmadım karnım sis. Yemiyorum artık ya sut olsun diye yemekten resmen duba oldum. Bunalıma gircem yakindir
sağ. iyi canım bir şeyi yok. her insanın garip hareketlerı vardır işte
Herkes çok kilo almışsın diyor ya napicam ben böyle kilolar gideceğine geliyor. Hasta da olmadım karnım sis. Yemiyorum artık ya sut olsun diye yemekten resmen duba oldum. Bunalıma gircem yakindir
Bos bile olsa bebek emince sut doluyor memeye, sizlama ile iniyor. marifet sanirim bos memeyi bebege cektirebilmekde. Benimki doluyo bile almak istemiyorAynı dert bende de var. Süt olsun diye yedim yedim. Ben kilo aldım. Sütüm az ne yazık ki. Olmayınca ne yapsan boş. Makinayla çekince 3 saatte bir 20 yada 30 cc geliyor. Ama elimle sıkıyorum hala süt geliyor gibi. Bebiş te emince makinadan fazla gibi anlamadım.
bende artık sızlama yokBos bile olsa bebek emince sut doluyor memeye, sizlama ile iniyor. marifet sanirim bos memeyi bebege cektirebilmekde. Benimki doluyo bile almak istemiyor
Bende arada baby tv açıyorum. Oyuncaklar en fazla 5 dk ilgisini çekiyor. Uykusuz, huzursuz. Bir çare dursun diye medet umuyoruz.Bende öyle düşünüyorum ya oraya baktırma buraya baktırmanereye bakacak bu çocuk. Fazlası zarardır elbet
Benimkide gider yakindirbende artık sızlama yok
Bos bile olsa bebek emince sut doluyor memeye, sizlama ile iniyor. marifet sanirim bos memeyi bebege cektirebilmekde. Benimki doluyo bile almak istemiyor
Kızlar İnstagram da Amerika'dan gelen orjinal ürünlerin arasında almak istediğim bir oyuncak vardı, Sozzy diye. Bebeğin el bilekleri ve ayağına takılan renkli, yumuşak ve çıngıraklı oyuncaklar. Ayak kısmı zaten çorap şeklinde, instagramda 35 liraya satıyorlardı ama geçen hafta sonu Akasya Ebebek te buldum aldım, hem de 20 liraya 
Benim kızım oyalanıyor şimdilik, ayaklarını daha fazla kaldırdığı zaman daha çok işe yarayacak. Merak edenler için şöyle bir şey ;
Eki Görüntüle 1833993
Ürün incelemelerimiz devam edecektir, görüşmek üzere
Eymen in dişi çıktı darısı size
bana bana bana
Bizde sünnet odukaklım çıktı çıktı çıktıııııı....
Acayiip gerginim.. Bitti gitti
Bizde bugün doktora gittik ateşi vardı diş çıkarıyormuş ve aynı zamanda boğazıda az kızarmış dedi iki gün boyunca dört saatte bir ateş düşürücü verilecekmiş her diş çıkardığında şurup mu vercez sürekli anlamadım ben bu işi
Bizde bugün doktora gittik ateşi vardı diş çıkarıyormuş ve aynı zamanda boğazıda az kızarmış dedi iki gün boyunca dört saatte bir ateş düşürücü verilecekmiş her diş çıkardığında şurup mu vercez sürekli anlamadım ben bu işi
Benimki de almıyo son bir aydır. Fark ediyo artık biberonla çok çekiyor. Almıyor hemde ememeyince ağlıyor. Burda biriniz yazmıştınız hatırlayamadım. Uykulu iken emziriyorum diye. Öyle yapıyorum. Kendide emziği atıp aranıyo gündüz veriyorum o zaman. Emdiği gün daha az ağlıyor.
Ben 10 tl ye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?