2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ruh hastası gibimi davranmis
Nasi yani
sinirlenince garip sesler cıkarıp dolap kapaklarını çarparmıs, koltukta falan zıplarmıs ..cocuklara vurmamak için
şimdi böyle yazınca gözüne garip geldı dimi. anlattıklarında hamileydim ve gülmekten yarılacagım sandım uygulamalı anlatmıstı ki görümcem

Valla bayağ garip geldi ne yalan soylim
Sağ mı kv şuan ki ruh hali nasıl?

Savunma mekanizmalarindan birini kullanmiz kadincagiz.. Ben de bazen delircek gbi oluyrm

kilo gidecekse bende olmak isterim tabi

Hadi ya ;((( bizmki de dun gece uyumadi,bu gece nasil olcak merakla bekliyorum. Allah yardimcimiz olsunn
uyumadiginda zorlamiyorum artik hepten gitti uykusu cunku, yorup 1,5 2 saat sonra yatiriyorum

benımkı de öyle. yanaşıyorum agzını açıp ısırmaya calısıyor
benı yıyecek bıraksan. zaman gecmıyor baby tv actım netten onu izliyor
uyku saatıne 1 saat kaldı.

evet, 11, 11:30 gibi yatıyor
benimkide artik bu saatlerde uyuyor, hava gec kararmaya basladigindan beri. Dun erken yatiriyim dedim, bosu bosuna sinirlerimi bozdum kastim kendimi, gene uyudugunda 11di, mirildamasida 12.30da bitti

Herkes çok kilo almışsın diyor ya napicam ben böyle kilolar gideceğine geliyor. Hasta da olmadım karnım sis. Yemiyorum artık ya sut olsun diye yemekten resmen duba oldum. Bunalıma gircem yakindir
banada herkes cok kilo vermissin diyo, bi ben goremiyorun galiba giden kilolari, tartida da cogu gitti ama bir ben var benden iceri... Cok fena... Sutde yok zaten oyle, bosa yiyip duruyorum

Herkes çok kilo almışsın diyor ya napicam ben böyle kilolar gideceğine geliyor. Hasta da olmadım karnım sis. Yemiyorum artık ya sut olsun diye yemekten resmen duba oldum. Bunalıma gircem yakindir

Aynı dert bende de var. Süt olsun diye yedim yedim. Ben kilo aldım. Sütüm az ne yazık ki. Olmayınca ne yapsan boş. Makinayla çekince 3 saatte bir 20 yada 30 cc geliyor. Ama elimle sıkıyorum hala süt geliyor gibi. Bebiş te emince makinadan fazla gibi anlamadım.

Bos bile olsa bebek emince sut doluyor memeye, sizlama ile iniyor. marifet sanirim bos memeyi bebege cektirebilmekde. Benimki doluyo bile almak istemiyor

Bos bile olsa bebek emince sut doluyor memeye, sizlama ile iniyor. marifet sanirim bos memeyi bebege cektirebilmekde. Benimki doluyo bile almak istemiyor

Benimki de almıyo son bir aydır. Fark ediyo artık biberonla çok çekiyor. Almıyor hemde ememeyince ağlıyor. Burda biriniz yazmıştınız hatırlayamadım. Uykulu iken emziriyorum diye. Öyle yapıyorum. Kendide emziği atıp aranıyo gündüz veriyorum o zaman. Emdiği gün daha az ağlıyor.

Ben 10 tl ye aldım

Eymen in dişi çıktı darısı size

Hayırlı olsun hepimizinkiler böyle kolay çıkar inşallah.

bana bana bana
Bizde sünnet oduk aklım çıktı çıktı çıktıııııı....

Acayiip gerginim.. Bitti gitti

Çok geçmiş olsun ve de hayırlı uğurlu olsun. Allah kolaylık versin. Benim de aklım çıkıyo nasıl yaptırcam hiç bilmiyorum aşı yapılırken bile zır zır ağlıyorum. Babası desen benden beter asla bakamaz bayılır kalır.
Ben hiç böyle bi insan değildim yahu gayet soğukkanlı dirayetli biriydim annelik beni bu hale getirdi :s

Ateşi ölçülür çok gerektiğinde verilir. Ya da çok huysuzlanınca. Körü körüne 4 saate bir neden? Tabiiki bu tamamen benim düşüncem. Net bir bilgim olmadığını da belirteyim.

Geçmiş olsun Allah kolaylık versin.

Canım atesi cikmadikca verme surekli ister yoksa jel al agrisini azaltiyor disinin ne biçim dr o öyle

Ben yazmıştım. Hala aynı taktiği uygulamaya devam ediyorum. Ise yarıyor. Artı makinenin çektiğine aldanmayin diyorlar. Bebek daha fazlasını çekiyormuş. Makineyle çıkan cc ye takılmayın bence emzirmeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…