2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam fedakar analar dogru düzgün su içmiyordum
suya başladım
bakalım süt eskısı gibi olacak mı.. fazla güvendım sanırım sütüme
Bu cumlelerinden sonra, dogumdan sonraki ilk gunler geldi aklima, ne sut vardi be oluk oluk. Su icmiyodum su!!! Simdi 4-5 lt. Iciyorum gunde banamisin demiyo... Ne tuhaf dimi, sutun olmasi gereken zamanda gidiyor...

Bu cumlelerinden sonra, dogumdan sonraki ilk gunler geldi aklima, ne sut vardi be oluk oluk. Su icmiyodum su!!! Simdi 4-5 lt. Iciyorum gunde banamisin demiyo... Ne tuhaf dimi, sutun olmasi gereken zamanda gidiyor...
Vallaa ya ne sütlü idin
Bide sağdıklarına nazar değdide bozulduydu
Ülen varya

Heesey oyun bunlar icin popislerini isircam
Oyun olanida aglama ile sonlandiriyor hanimefendi. Oyun halisini indirecek asagi zaten bir gun bakalim ne zaman olacak. Oyuncaklari cekiyo uzun olanlari agzina sokuyo, agzina tam eristiremesigi olunca cebellesip alamayinca basiyo yaygarayi. Kendim oynatiyorum oturup oyuncaklarla, damaklarini kasimaya calisiyo sanirim oyuncaklarla, erisemeyince hele birde uykusu gelmisse, cadilar bayrami

Sonradan ogrendim aslinda oyle bozuk olmuyormus, ama benim kiz yanindan gecmedi zaten ben olsam bende icmezdim eee ne zaman geciyoruz ek gidaya
Evet artık paylaşmak lazım...nette her tür şey var...hanginden nasıl yapsam bilemiyorum
Çorba ağır gelir..bisküvi tatlı gelir..yoğurt mayalamam lazım dıgım şe yicek oda sonra ekşicek..sütçü nerden bulayım
Offffff

Aksam adama soyleyeyimde gelirken birseyler alsin. Ne icsek acaba sut yapsa? 1 haftada 2 kilo almisim Sut olsa gam yemicem
Lactamil hiç bırakmadım..günde 1 bazen 2 içtim..sanırım o sütümün kalitesini arttırdı..
Humana ve rezene bide kuşburnu ha bide papatya çayı
Oha ...
Haamağı balkona çıkardım hafif esiyor..minnoş uyudu yatırdım..püfür püfür uyuyor..
İçerde yatır hemen uyanıveriodu..
Takipteyim 25 dkdır uyuyo
Maşallah diyin dudunuzu keserim bak ...
Sünnetliyiz biz nazlıyız

Bende yogurt dusunuyorum pembecigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…