2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Madela swing. Hepsini tamamen boşaltmıyor gibi geliyor elimlede sıkıyorum akıyor. Güçlü değil çekmesi. hastanede onların makinesini kullandım daha kuvvetli çekiyordu. Manuel almayı düşünüyorum o yüzden. Süt sağmayada zaman gerek gerçekten. Allahtan annem gündüz geliyor. Ona ragmen bazen zor yapıyorum. Uyumuyor gündüz. Yarım saat uyku oda saçının teline tutsan uyanıuo o derece. İki üç saat uyumuyor. Mama saatı gelıyor zaten. Kendi başına durmuyor. Yanında bırı olacak onunla ılgılecek. Memeyi emerken yoruluyor uyuyorlar bence. Gündüz mama içirirken uyanıyor. Zaten beş on dakıkada bitiriyo.

Kemal sunal gibi akillari fikirleri orda

Benimde evimin yani insaat basladi, gerci daha evvelde baska bi yeri yapiyolardi bi turlu gurultu bitmiyor, cocuk devamli uyaniyor beyaz gurultuyu acip sesleri ancak o sekilde bastirip biraz uyutabiliyorum, ondada benim kafam sisiyo benimde uykum geliyo. Ama o beyaz sesi deneyebilirsin uyku icin. Sut sagma makinelerinde 'valf' dedikleri bir parca var, sutun biberona aktigi parca. Benimki lansinoh, gun gectikce daha az cekmeye baslamisti gecenlerde ve en sonunda hic cekmedi birgun. Aradim firmayi boyle boyle, hanimefendi yedek parcalarini takmayi deneyin dedi. Taktim, makine canavar. Hicbiseyi yok sonra baktim lastik bi parca kosesi gitmis. Madela da kullanmistim hastanede. Oda guzeldi. Parcasini degistirmeyi dene bi bence

Beyaz plastik olan parça mı dediğin. Beyaz gürültüyü ilk üç ay sancıda kullanıyorduk. Şimdi işe yaramıyor. Otomatık sallanan beşiği var gunduz yatmıyor ona. Eski usul ayakta sallıyorum.

kaçmış ki? 39 a cıkmadan verme bişi bence. ee meraklıdır doktorlar her seyde ilaca sarılmaya
acaba kendılerı de verıyor mu cocuklarına!

bence yapmıyorlardı, çünkü bazı seylerin farkında bile değillerdi
'' çocuk bu normal'' deyip geciyorlardı
ateş varsa da tak fitili

kaçmış ki? 39 a cıkmadan verme bişi bence. ee meraklıdır doktorlar her seyde ilaca sarılmaya
acaba kendılerı de verıyor mu cocuklarına!
Ateşi kaç oluyor.Şurubun adı ne. Allah korusun çocuklarda atdş tehlikeli ama dört saat fazla sanki. Sorabılıyorsan baska dr a danış. Yada aynı durumda olan anneler var mı. Fitil daha iyi 6 saatte bir uygulanıyo. Gene druna danış tabii.

canım ateş vücudun direnmesi demek. korkmayın bu kadar ateşten.
bu arada benden alıntı yaptın
soruları bana değil benım alıntı yaptıgım kişiye soracaksın

öff benımkı de vuruyor emerken
bazen gıcık oluyorum acıtıyor

iç bacaklar birbirine sürtüyor

hangi parcayı dıyorsun merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…