- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.721
8-9 saat fazla ve guzeldi, 3 ay ve oncesi boyleydi, simdi bu kadar uyumuyor tabikucukken guzel emdigi icin boyleydi bence... Elektrikli makinen hangi marka? Genellikle hepsi fena degil bence manuele gore? Bende oturup bos meme sagicamda firsat bulamiyorum artik
Kemal sunal gibi akillari fikirleri ordaAy cisrik bacaklarımda kalınlaşmış..yürürkwn apış arası sürtüyo sinir oluyom..götüme donlar çıkmıyo
Şu bi ek gıdalarla tanışsın vurucam kırbacı kendimeherife dedik kilo var üzerimizde atmak lazım...
Sessk yapmak çok fazla kalori yakıyormuş ,bilimsel bilimsel ... Dedi
Ağzına tükürdüğümün adamı işi gücü
Benimde evimin yani insaat basladi, gerci daha evvelde baska bi yeri yapiyolardi bi turlu gurultu bitmiyor, cocuk devamli uyaniyor beyaz gurultuyu acip sesleri ancak o sekilde bastirip biraz uyutabiliyorum, ondada benim kafam sisiyo benimde uykum geliyo. Ama o beyaz sesi deneyebilirsin uyku icin. Sut sagma makinelerinde 'valf' dedikleri bir parca var, sutun biberona aktigi parca. Benimki lansinoh, gun gectikce daha az cekmeye baslamisti gecenlerde ve en sonunda hic cekmedi birgun. Aradim firmayi boyle boyle, hanimefendi yedek parcalarini takmayi deneyin dedi. Taktim, makine canavar. Hicbiseyi yok sonra baktim lastik bi parca kosesi gitmis. Madela da kullanmistim hastanede. Oda guzeldi. Parcasini degistirmeyi dene bi benceMadela swing. Hepsini tamamen boşaltmıyor gibi geliyor elimlede sıkıyorum akıyor. Güçlü değil çekmesi. hastanede onların makinesini kullandım daha kuvvetli çekiyordu. Manuel almayı düşünüyorum o yüzden. Süt sağmayada zaman gerek gerçekten. Allahtan annem gündüz geliyor. Ona ragmen bazen zor yapıyorum. Uyumuyor gündüz. Yarım saat uyku oda saçının teline tutsan uyanıuo o derece. İki üç saat uyumuyor. Mama saatı gelıyor zaten. Kendi başına durmuyor. Yanında bırı olacak onunla ılgılecek. Memeyi emerken yoruluyor uyuyorlar bence. Gündüz mama içirirken uyanıyor. Zaten beş on dakıkada bitiriyo.
Bende Giresun esim ErzincanBen elazig.esim diyarbakirli
Benimde evimin yani insaat basladi, gerci daha evvelde baska bi yeri yapiyolardi bi turlu gurultu bitmiyor, cocuk devamli uyaniyor beyaz gurultuyu acip sesleri ancak o sekilde bastirip biraz uyutabiliyorum, ondada benim kafam sisiyo benimde uykum geliyo. Ama o beyaz sesi deneyebilirsin uyku icin. Sut sagma makinelerinde 'valf' dedikleri bir parca var, sutun biberona aktigi parca. Benimki lansinoh, gun gectikce daha az cekmeye baslamisti gecenlerde ve en sonunda hic cekmedi birgun. Aradim firmayi boyle boyle, hanimefendi yedek parcalarini takmayi deneyin dedi. Taktim, makine canavar. Hicbiseyi yok sonra baktim lastik bi parca kosesi gitmis. Madela da kullanmistim hastanede. Oda guzeldi. Parcasini degistirmeyi dene bi bence
kaçmış ki? 39 a cıkmadan verme bişi bence. ee meraklıdır doktorlar her seyde ilaca sarılmayaBizde bugün doktora gittik ateşi vardı diş çıkarıyormuş ve aynı zamanda boğazıda az kızarmış dedi iki gün boyunca dört saatte bir ateş düşürücü verilecekmiş her diş çıkardığında şurup mu vercez sürekli anlamadım ben bu işi
fileyi önermiyorlar hıjyen açısından. yuhh 40 tl ne ya! silikon aldım 10 tlEki Görüntüle 1834287 Eki Görüntüle 1834288
Ben bunlardan almayı düşünüyorum kızlar varmı alan kaşık 52 diğeri 40 varmı daha uyguna alan
bence yapmıyorlardı, çünkü bazı seylerin farkında bile değillerdiAnnem dun bizdeydi, aksam cok damaklari sikinti cikardi yine. Basinda ugrasiyodum iste rahatlatabilmek icin. En sonunda -ay kizim bisey verelim buna rahatlasin cocuk. Dedi. Susturamayincada bazen ayni seyi oneriyo. Anlayamiyorum anne dedim bizede mi boyle yapiyodun? Her dakika ilac mi vericez boyle bi sacmalik yok ya... Atesi cikarsa soy, soguga yakin ilik bez koy apis arasina koltuk altina. 38,5 dan asagi dusmezse o zaman veririm
hey maşallah boyaBenim boyum 180 kilolu hamile kaldim ztn 81 le. Ama keşke 81 olsam. Su an 87. Boyum kaldırıyor ama olmam gereken 72. 72 kiloyken çok iyiydim
kulak deldircez bızdetenk yu şekerim..
Siz bişi kestirmiceksiniz size tavım
Seninle hemen hemen ayniymisiz benim 179 boy 80 le hamile kaldım 91 le kapattım şimdi 83 ama benimde idealim 70 zayıf olup hamile kalsaydım çok iyi olacaktı
Ateşi kaç oluyor.Şurubun adı ne. Allah korusun çocuklarda atdş tehlikeli ama dört saat fazla sanki. Sorabılıyorsan baska dr a danış. Yada aynı durumda olan anneler var mı. Fitil daha iyi 6 saatte bir uygulanıyo. Gene druna danış tabii.kaçmış ki? 39 a cıkmadan verme bişi bence. ee meraklıdır doktorlar her seyde ilaca sarılmaya
acaba kendılerı de verıyor mu cocuklarına!
canım ateş vücudun direnmesi demek. korkmayın bu kadar ateşten.Ateşi kaç oluyor.Şurubun adı ne. Allah korusun çocuklarda atdş tehlikeli ama dört saat fazla sanki. Sorabılıyorsan baska dr a danış. Yada aynı durumda olan anneler var mı. Fitil daha iyi 6 saatte bir uygulanıyo. Gene druna danış tabii.
öff benımkı de vuruyor emerkenBu gece uyudu sukur ya bi kez uyandi hatta.dun resmen sanki baska bi cocugu almisim kucagima gbi hissettm tum gunsessizdi halsizdi,dogru duzgun gulup konusmamisti.. Allah korusun bebeklerimizi.
Buarada benim bicirik pantolonundan tutuyor bacaklari ve popoyu havaya kaldiriyor sureklibi de emerken diger eliyle bana pat pat vuruyor,gogsume bagrima.. Ay baya da guclu vuruyo yaa masallah kocamn adamlar,kizlar oluyorlae artik
Yeni üye oldum canım yanlış yaptım pardon.canım ateş vücudun direnmesi demek. korkmayın bu kadar ateşten.
bu arada benden alıntı yaptın
soruları bana değil benım alıntı yaptıgım kişiye soracaksın
iç bacaklar birbirine sürtüyorAy cisrik bacaklarımda kalınlaşmış..yürürkwn apış arası sürtüyo sinir oluyom..götüme donlar çıkmıyo
Şu bi ek gıdalarla tanışsın vurucam kırbacı kendimeherife dedik kilo var üzerimizde atmak lazım...
Sessk yapmak çok fazla kalori yakıyormuş ,bilimsel bilimsel ... Dedi
Ağzına tükürdüğümün adamı işi gücü
hangi parcayı dıyorsun merak ettim?Benimde evimin yani insaat basladi, gerci daha evvelde baska bi yeri yapiyolardi bi turlu gurultu bitmiyor, cocuk devamli uyaniyor beyaz gurultuyu acip sesleri ancak o sekilde bastirip biraz uyutabiliyorum, ondada benim kafam sisiyo benimde uykum geliyo. Ama o beyaz sesi deneyebilirsin uyku icin. Sut sagma makinelerinde 'valf' dedikleri bir parca var, sutun biberona aktigi parca. Benimki lansinoh, gun gectikce daha az cekmeye baslamisti gecenlerde ve en sonunda hic cekmedi birgun. Aradim firmayi boyle boyle, hanimefendi yedek parcalarini takmayi deneyin dedi. Taktim, makine canavar. Hicbiseyi yok sonra baktim lastik bi parca kosesi gitmis. Madela da kullanmistim hastanede. Oda guzeldi. Parcasini degistirmeyi dene bi bence
Bizde bugün doktora gittik ateşi vardı diş çıkarıyormuş ve aynı zamanda boğazıda az kızarmış dedi iki gün boyunca dört saatte bir ateş düşürücü verilecekmiş her diş çıkardığında şurup mu vercez sürekli anlamadım ben bu işi[/QUOTE
Ateşi kaç oluyor.Şurubun adı ne. Allah korusun çocuklarda atdş tehlikeli ama dört saat fazla sanki. Sorabılıyorsan baska dr a danış. Yada aynı durumda olan anneler var mı. Fitil daha iyi 6 saatte bir uygulanıyo. Gene druna danış tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?