2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni saatlerde uyuttuk o zaman. Benimkide kestiriyor izmirdesin dimi sen hala? Offff efil efil. Masallah masallah

Canım atesi cikmadikca verme surekli ister yoksa jel al agrisini azaltiyor disinin ne biçim dr o öyle

kaçmış ki? 39 a cıkmadan verme bişi bence. ee meraklıdır doktorlar her seyde ilaca sarılmaya
acaba kendılerı de verıyor mu cocuklarına!

Çok haklısınız kızlar
Hepiniz aynı şeyi demişsiniz
Iki gün boyunca dört saatte bir
On iki kez falan vermem gerek galiba ilacı
Dün baya ateşi vardı bi kaç kez verdim mecbur
Çünkü derecemiz bozuldu ve ateşini ölçemedim bugün dudağımla alnına bakıyorum
Ateşi yok şükür ilaç falan vermedim
Zaten diş görünüyo ucu çıkmış onun sıkıntısıymış meğer

Maya tabletide süt yapıyor. Bağırsak düzenleyici. Ben evdeki mayayı denedim çok az arttı. Arada akşam içiyorum kilo yapıyor. Sütü az olanlar kilo aldırıyor. Kara lahana çok arttırıyor benimkini bile arttırmıştı. Akşam yiyip uyuyunca bayagı faydası oldu.

dişleri kaşınıyor sanırım aglama krızıne gırdı yatırırken. silikon süzgece elma koydum verdım
savaştı, baktım daha kötü oluyor yatırdım yine yırttı kendını. fön sesini sonuna kadar actım, bagladım kolları, emziği verdim agzına zorla uyudu. zor valla işimiz
bir sonrakı uykusuna yatırmadan önce banyo yapacak o zaman daha kolay uyur

Ay söörr...bende rezene humanayı terk etmiştim...suyuda...dün ağladı emmedi...sağmam lazımdı cok az cıktı
Korkumdan gece içtim içtim yattım
evde kuru meyveler var
nette baktım karıstırmamak lazımmıs suyunu haslayacagın zaman. duttan başlıycam işte
günde 2-3 bardak. aslında suyu kesmeseydım emınım bişi olmazdı

evde kuru meyveler var
nette baktım karıstırmamak lazımmıs suyunu haslayacagın zaman. duttan başlıycam işte
günde 2-3 bardak. aslında suyu kesmeseydım emınım bişi olmazdı
Ay herkes su diyo başka bişi demiyo...he geçen gün yengam soğan yeee soğan dedi
Çocuk kokacak o ne ya öle

ya ben onun o görünen dişini yerim ya
bizimkinde uç muç gözükmüyor ama uzun sürecegını sanmıyorum
agzına bişiler götürmek için savasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…