- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.781
senınkı pek emmıyor dimi? emmesi lazımBu cumlelerinden sonra, dogumdan sonraki ilk gunler geldi aklima, ne sut vardi be oluk oluk. Su icmiyodum su!!! Simdi 4-5 lt. Iciyorum gunde banamisin demiyo... Ne tuhaf dimi, sutun olmasi gereken zamanda gidiyor...
Benimki tam yutmayi beceremiyor, o yuzden aslinda beklemek istiyodum. Ama sutu idare edemezsem 5,5 aylikken yani yaklasik 1 ay sonra falan baslarim sanirimEk gıdaya geçecekler kaöıncı ayda gececeksiniz.
Ayni saatlerde uyuttuk o zaman. Benimkide kestiriyorLactamil hiç bırakmadım..günde 1 bazen 2 içtim..sanırım o sütümün kalitesini arttırdı..
Humana ve rezene bide kuşburnu ha bide papatya çayı
Oha ...
Haamağı balkona çıkardım hafif esiyor..minnoş uyudu yatırdım..püfür püfür uyuyor..
İçerde yatır hemen uyanıveriodu..
Takipteyim 25 dkdır uyuyo
Maşallah diyin dudunuzu keserim bak ...
Sünnetliyiz biz nazlıyız
Iste bekledigim cevapŞii geçenlerde şarap içmiştim o gece sütüm vardı
Aynen emmiyorrrrrr .. 5-10 kavga dovus 15 dksenınkı pek emmıyor dimi? emmesi lazım
Ateşi ölçülür çok gerektiğinde verilir. Ya da çok huysuzlanınca. Körü körüne 4 saate bir neden? Tabiiki bu tamamen benim düşüncem. Net bir bilgim olmadığını da belirteyim.
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin.
Canım atesi cikmadikca verme surekli ister yoksa jel al agrisini azaltiyor disinin ne biçim dr o öyle
Annem dun bizdeydi, aksam cok damaklari sikinti cikardi yine. Basinda ugrasiyodum iste rahatlatabilmek icin. En sonunda -ay kizim bisey verelim buna rahatlasin cocuk. Dedi. Susturamayincada bazen ayni seyi oneriyo. Anlayamiyorum anne dedim bizede mi boyle yapiyodun? Her dakika ilac mi vericez boyle bi sacmalik yok ya... Atesi cikarsa soy, soguga yakin ilik bez koy apis arasina koltuk altina. 38,5 dan asagi dusmezse o zaman veririm
kaçmış ki? 39 a cıkmadan verme bişi bence. ee meraklıdır doktorlar her seyde ilaca sarılmaya
acaba kendılerı de verıyor mu cocuklarına!
Ateşi kaç oluyor.Şurubun adı ne. Allah korusun çocuklarda atdş tehlikeli ama dört saat fazla sanki. Sorabılıyorsan baska dr a danış. Yada aynı durumda olan anneler var mı. Fitil daha iyi 6 saatte bir uygulanıyo. Gene druna danış tabii.
Hıı..fındık fındık...bildiğin ayşe kadın fasulye beBizde ailece insan azmaniyizesim 193 findik 4.ayinda 71 cm di
Masal
Maşallah boya bak
3 ay önce değiştirdim sanırım. yedeğiydi zatenBu canim
evde kuru meyveler varAy söörr...bende rezene humanayı terk etmiştim...suyuda...dün ağladı emmedi...sağmam lazımdı cok az cıktı
Korkumdan gece içtim içtim yattım
Iste bekledigim cevapuyudu mu kiz o gece minnos? Cok merak ettim
emse azalmazdıAynen emmiyorrrrrr .. 5-10 kavga dovus 15 dk
Ay herkes su diyo başka bişi demiyo...he geçen gün yengam soğan yeee soğan dedievde kuru meyveler var
nette baktım karıstırmamak lazımmıs suyunu haslayacagın zaman. duttan başlıycam işte
günde 2-3 bardak. aslında suyu kesmeseydım emınım bişi olmazdı
ya ben onun o görünen dişini yerim yaÇok haklısınız kızlar
Hepiniz aynı şeyi demişsiniz
Iki gün boyunca dört saatte bir
On iki kez falan vermem gerek galiba ilacı
Dün baya ateşi vardı bi kaç kez verdim mecbur
Çünkü derecemiz bozuldu ve ateşini ölçemedim bugün dudağımla alnına bakıyorum
Ateşi yok şükür ilaç falan vermedim
Zaten diş görünüyo ucu çıkmış onun sıkıntısıymış meğer
ama ben ciddi anlamda su içmeyi kesmiştim. soganda süt yaparmısAy herkes su diyo başka bişi demiyo...he geçen gün yengam soğan yeee soğan dedi
Çocuk kokacak o ne ya öle
hayvan spermi cok faydalı bişiDomuz katkılı ürünleri bilenler varsa yazın...bi bohk yiyemez oldum..
Enerji içeceklerinde hayvan spremi varmış
Zimirdeyim evetAyni saatlerde uyuttuk o zaman. Benimkide kestiriyorizmirdesin dimi sen hala? Offff efil efil. Masallah masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?