- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.801
Petibor bisküvi kayisi hosafi üzüm hosafi bide ecazaneletde laktibol diye bir cay ver ida sut yapiyo canimpetibör bisküvi de süt yapıyormus kızlar. aldım yıyorum
ulen ilk zamanlara döndük yaa
pesküvit iyidir
çayla yiyin işte
Bence lactamil cok kilo aldıran biseyLactamil hiç bırakmadım..günde 1 bazen 2 içtim..sanırım o sütümün kalitesini arttırdı..
Humana ve rezene bide kuşburnu ha bide papatya çayı
Oha ...
Haamağı balkona çıkardım hafif esiyor..minnoş uyudu yatırdım..püfür püfür uyuyor..
İçerde yatır hemen uyanıveriodu..
Takipteyim 25 dkdır uyuyo
Maşallah diyin dudunuzu keserim bak ...
Sünnetliyiz biz nazlıyız
Off benimkide cok aglayip bağırıyor uykusu gelince. Uykun geldi yat uyu madem dimi ama yok illa sallancak ya da emcekdişleri kaşınıyor sanırım aglama krızıne gırdı yatırırken. silikon süzgece elma koydum verdım
savaştı, baktım daha kötü oluyor yatırdım yine yırttı kendını. fön sesini sonuna kadar actım, bagladım kolları, emziği verdim agzına zorla uyudu. zor valla işimiz
bir sonrakı uykusuna yatırmadan önce banyo yapacak o zaman daha kolay uyur
Bana doktor günde 4 lt su dedievde kuru meyveler var
nette baktım karıstırmamak lazımmıs suyunu haslayacagın zaman. duttan başlıycam işte
günde 2-3 bardak. aslında suyu kesmeseydım emınım bişi olmazdı
Ben demistim. Carters abd den de daha bile uygun olabiliyor ben bir takım sipariş ettim geldi cok guzel yaz için aldim:) sen laptoptan mi yaziyorsun yoksa buraya tel bidiktaysa:)kızlar kusura bakmayın isim olarak unutuyorum.
biri babystrend den mi alıyorsun demişti
baktım fiyatlar cok uygun lendelirdim begendıklerımın fotosunu cektım whatsaaptan yazıcam
ama telefon şuan cadıda
Kuru dut kuru incir kırmızı et mamipower yeşillik dereotu tahin helva mısır ekmeği yogurt sut soğan ciğer. Benden de bunlar gelsin:)I
Petibor bisküvi kayisi hosafi üzüm hosafi bide ecazaneletde laktibol diye bir cay ver ida sut yapiyo canim
Sör ne dediğini biliyon muhayvan spermi cok faydalı bişi
Kuru dut kuru incir kırmızı et mamipower yeşillik dereotu tahin helva mısır ekmeği yogurt sut soğan ciğer. Benden de bunlar gelsin:)
Lactamil mi demek istedin cnm ama o çok bayiyor ya sahlep gibi ve bence çok kaloriliaynen daha cok varda işte aklima gelenler ama lactabol cok iyi ben surekli içiyorum ondan
Ay kaç gün oldu ki seninki...Pembedon5 hayırlı olsun sünnetiniz,damatlığını da gör inşallah pembee benim oğlanı da sünnet ettirdik, kıyamam çok ağladı, o ağladı ben ağladım Şii sorcem sana benimki o günden beri emmiyor resmen grevde, sende var mı öyle bişi, ağrıdan mı yapıyo, küstü galiba bana
İçeriğinde ne var domuzsal katkk var mı varsa yememkızlar kusura bakmayın isim olarak unutuyorum.
biri babystrend den mi alıyorsun demişti
baktım fiyatlar cok uygun lendelirdim begendıklerımın fotosunu cektım whatsaaptan yazıcam
ama telefon şuan cadıda
Haa evet yazmayı unuttum 1. 5 saat kanguruyla yürüdüm ayrıca öğle yemeğinden onceCanım yürüyüş de iyi birde yürü bende baslicam yaridan itibaren
Hayır cay bu eczanede satliyor sut artirici özelliği varLactamil mi demek istedin cnm ama o çok bayiyor ya sahlep gibi ve bence çok kalorili
patlattiysa sikinti bitti, hadi gozunuz aydinÇok haklısınız kızlar
Hepiniz aynı şeyi demişsiniz
Iki gün boyunca dört saatte bir
On iki kez falan vermem gerek galiba ilacı
Dün baya ateşi vardı bi kaç kez verdim mecbur
Çünkü derecemiz bozuldu ve ateşini ölçemedim bugün dudağımla alnına bakıyorum
Ateşi yok şükür ilaç falan vermedim
Zaten diş görünüyo ucu çıkmış onun sıkıntısıymış meğer
bende oyle zar zor uyuttum simdi, sonuna kadar beyaz ses, emzik, ayak. her ellerini tutup yanlarina yapistirdigimda sen aklima geliyosundişleri kaşınıyor sanırım aglama krızıne gırdı yatırırken. silikon süzgece elma koydum verdım
savaştı, baktım daha kötü oluyor yatırdım yine yırttı kendını. fön sesini sonuna kadar actım, bagladım kolları, emziği verdim agzına zorla uyudu. zor valla işimiz
bir sonrakı uykusuna yatırmadan önce banyo yapacak o zaman daha kolay uyur
kesinlikle!emse azalmazdı
hamileykende ara ogun yapiyodum oyle bence gayet guzel olurZimirdeyim evet
Uyandı ayakta emzirdim kollarım koptu.şu anda civildiyor
Yoğurda meyve mi rendelesek
Bebem bacaklarimda salla da salla. Biraksam uyanacak. Neyse belki bacaklarim incelir. Bugün diyete başladım zaten bakalım nolcak. Sabah bir dilim tahıl ekmeği kibrit kutusu peynir 3 siyah 3 yeşil zeytin 1 yumurta domates salatalık yedim. Öğlen 4 kaşık kabak yemeği yanina 4 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık ciger 1 kase yogirt yedim. arada 1 nescafe ictim. Ve bol bol su ictim. Bakalim nolcak. Tatli yemicem. Ekmeği kesicem. Allahım sen bana yardım et. Bebemi sutsüz birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?