2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kusura bakmayın isim olarak unutuyorum.
biri babystrend den mi alıyorsun demişti
baktım fiyatlar cok uygun len delirdim begendıklerımın fotosunu cektım whatsaaptan yazıcam
ama telefon şuan cadıda

Pembedon5 hayırlı olsun sünnetiniz,damatlığını da gör inşallah pembee benim oğlanı da sünnet ettirdik, kıyamam çok ağladı, o ağladı ben ağladım Şii sorcem sana benimki o günden beri emmiyor resmen grevde, sende var mı öyle bişi, ağrıdan mı yapıyo, küstü galiba bana

Bence lactamil cok kilo aldıran bisey

Off benimkide cok aglayip bağırıyor uykusu gelince. Uykun geldi yat uyu madem dimi ama yok illa sallancak ya da emcek

kızlar kusura bakmayın isim olarak unutuyorum.
biri babystrend den mi alıyorsun demişti
baktım fiyatlar cok uygun len delirdim begendıklerımın fotosunu cektım whatsaaptan yazıcam
ama telefon şuan cadıda
Ben demistim. Carters abd den de daha bile uygun olabiliyor ben bir takım sipariş ettim geldi cok guzel yaz için aldim:) sen laptoptan mi yaziyorsun yoksa buraya tel bidiktaysa:)

Bebem bacaklarimda salla da salla. Biraksam uyanacak. Neyse belki bacaklarim incelir. Bugün diyete başladım zaten bakalım nolcak. Sabah bir dilim tahıl ekmeği kibrit kutusu peynir 3 siyah 3 yeşil zeytin 1 yumurta domates salatalık yedim. Öğlen 4 kaşık kabak yemeği yanina 4 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık ciger 1 kase yogirt yedim. arada 1 nescafe ictim. Ve bol bol su ictim. Bakalim nolcak. Tatli yemicem. Ekmeği kesicem. Allahım sen bana yardım et. Bebemi sutsüz birakma

Ay kaç gün oldu ki seninki...
At sağol kuzum sizinkide hayırlı olsun
Sorma...gece nası ağladı nası ağladı yıktı evi ..bende ağladım derken altını açalım dedik açtıkta kesik keisk işemeye çalışıyodu bebeeemmm...nese pepe mepe açtık sustu..emme mevzusuna gelince gece kıpır kıpır olunca ven hemen emziriyorum bazen güzel emiyor bazen emiyo azıcık uyuyo..
Ama gündüz mahvoldum..yine sağdım..bide uyucak zırlıyo ayakta aşağı yukarı hoplarken tabi beyaz gürültü açık şekilde memei öle verdim ama kollarım koptu oturunca ağladı kalkınca devam etti...az önce yine işte ayakta emdi yattı..
Vallai iki güne bişisi kalmazmış yani bu huysuzluğu..bekliyorum

patlattiysa sikinti bitti, hadi gozunuz aydin

bende oyle zar zor uyuttum simdi, sonuna kadar beyaz ses, emzik, ayak. her ellerini tutup yanlarina yapistirdigimda sen aklima geliyosun ah kundak ahhh

kesinlikle!

Zimirdeyim evet
Uyandı ayakta emzirdim kollarım koptu.şu anda civildiyor

Yoğurda meyve mi rendelesek
hamileykende ara ogun yapiyodum oyle bence gayet guzel olur

ne kız bu..anlamak için önce matematik çözmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…