2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gündüz ayakta sallıyorum. Ayağımda beklıyorum sonra kımıldanıyo sallayımca tekrar dalıyo. Malesef kendi başona uyumuyor. Otomatik beşiğnde yatmıyor gündüz. Uykusu az. Akşam ağlama krizindede battanıye içinde sallıyoruz. Kendi başına bıraktım ama dalamadı uykuya sıkılınca ağlıyor. Bekledim biraz belki susar ama almazsam bir satte ağlar o derece. Bebeğim kolik bebekti. Kolik bebek kucakçı oluyor ve sallanarak uyuyor. Uykusu da az olunca sallıyorum mecbur. Yöntemlerinizi paylaşmanızı bende beklıyorum

Sağol canım. Çemen otu dışında hepsini biliyorum. İncir havuç kürünü de denerim. Hamile kalmak için yapmıştım.
Sütü yağlı olması için ısırgan otu ve yağlı sütü duydum bende. Sütü ılık yada sıcak içmek gerek. Ben iki yada üç küp şeker atıyorum süte tatlıda süt yapıyot hem sütün gaz yapmasını önlüyor. Yalnız ısırgan otunu 15 gün kullanıp 15 gün ara vermen lazım. Birde bira maya rableti

Bizim dr aşıları bir gün arayla yapıyor. İlk gün karma ile rota bir gün sonra pnömokok sanırım. Daha rahat oluyor. Aynı gün iki iğne olmuyo. Ateş olmazsa eğer inlerse 3/4 fitil verebilirsin demişti. Öyle yaptım. Rahat oldu.

U
Uyuduğu anda bırakıyorum bazen kendisi uyuyor

Sağolasın. Artık oburlerinden yer kalırsa denerim bende ( :
Artik kusacam yediğim ictigimden

Benim buyukte fazla yemex ben kimseyi takmiyorum sahligi yrrinde olsun yeter snnem benim ve ksrdesimin oesinde gezmis simdi obeziz ikimizde o yuzden tikmiyorum cocugun agzina

Derin dalıyor bekliyorum bekliyorum bırakıyorum uyanıyor kv ve anneme de aynısını yapıyor yani problem bende de değil. Puff

Emzirdikten sobra

Ben dogdgndan beri 2 3 kez anca sallamisimdir hep emerek uyuyo benmki uykusu varsa agliyo surekli memeyi vernce 2 dk emiyo uyuyakaliyo gundz eger ism yoksa kundak yapyrm emzigini veryrm birakip odaya gelyrm uyuyana kdar kollarini cikarirsa tekrar saryrm emzgi atarsa twkrar veryrm pes edip uyuyo heralde

Tr ve Abd Aşı listelerini karsılaştırdığımda 4. Ay aşıları aynı. ( 2. Ay aşıları 2li ve 3lü karma olarak iki bacaktan aynı gün yapıldı. Rotateq de ağızdan verildi ki orada zorunlu bir aşı olarak veriliyor)
sadece abd'de verem aşısı yapılmıyor.
Burda yaptırsam mı karar veremedim. Tavsiyeniz?

Bende ayakta sallıyorum canım başka türlü uyumuyor daldıktan sonra da sallıyorum ya da ayağımda duruyor öyle huzurlu uyuyor, maalesef bırakınca en fazla 15 dk fln uyuyor, seninki nasıl?

Kesinlikle kasten. Genc kizken zayiftim kilo alamiyordum önüne gelen zayifsin kilo al derdi. Uyuz olurdum. Zevk aliyor sanki bazıları baskalarinin kusurlarıni ararken. O parktakide onlardanmış. Kendileri dört dörtlük ya..

cemre29 emzirdikten sonra dik tutiyormusunuz bebegi gazi ciksin diye yoksa hemen ayakta salliyormuaunuz ben dik tutmadan yatiramiyorum yoksa geriye hemen uyaniyor gazi cikmamissa dik tutunca da uykisu dagiliyor

Benim kızçemde doğduğundan beri hiç gaz problemi olmadı Allahima şükürler olsun. Göğsümden kaldırırken daha gazını kendi çıkarır. Yatiriyorum hemen. Aman maşallah deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…