- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.001
Gündüz ayakta sallıyorum. Ayağımda beklıyorum sonra kımıldanıyo sallayımca tekrar dalıyo. Malesef kendi başona uyumuyor. Otomatik beşiğnde yatmıyor gündüz. Uykusu az. Akşam ağlama krizindede battanıye içinde sallıyoruz. Kendi başına bıraktım ama dalamadı uykuya sıkılınca ağlıyor. Bekledim biraz belki susar ama almazsam bir satte ağlar o derece. Bebeğim kolik bebekti. Kolik bebek kucakçı oluyor ve sallanarak uyuyor. Uykusu da az olunca sallıyorum mecbur. Yöntemlerinizi paylaşmanızı bende beklıyorumKızlar gunduz ayağınızda sallayıp bebek uyuduktan sonra ne zaman birakiyorsunuz yani kaç dk sonra birakiyorsunuz.ve bıraktıktan sonra ne kadar kendisi tek uyuyor?
Ayrıca ayağında sallamadan uyutan var mı ?eymentaa dışında. VarSa yöntem paylaşabilir mi?
Sağol canım. Çemen otu dışında hepsini biliyorum. İncir havuç kürünü de denerim. Hamile kalmak için yapmıştımHerkesten bir şeyler duymuşsundur ama bende kendi yaptiklarimi yazayim sana.belki denersin bi faydası olur bebisin doyar. Incir havuc kuru diye birsey var saracoglunun sitesinde. Kaynayan suya 6-7 kuru incir ikiye bölünüp birde havuç dilimlenip atiliyor bunun suyu sabah aksam birer bardak iciliyor. Aktardan da cemenotu tozu bir cay kasigi ve rezene tohumu bir cay kasigi bir bardak kaynamis suda 5 dk demlenip gunde 1-2 bardak iciliyor. Ben bunlari her gün yapıyorum. Birde gunde bi kac tane hurma yiyiorum. Bazende dere otu cig atiyorum agzima. Bol su da icmek gerek. Onu pek yapamiyorum suyu sevmiyorum. Bunlar benim sütümü bariz şekilde artirrdi. Ama yağlı diil benimde kilo yapmiyoronun içinde fındıkla kuru üzümü yeni duydum
Bizim dr aşıları bir gün arayla yapıyor. İlk gün karma ile rota bir gün sonra pnömokok sanırım. Daha rahat oluyor. Aynı gün iki iğne olmuyo. Ateş olmazsa eğer inlerse 3/4 fitil verebilirsin demişti. Öyle yaptım. Rahat oldu.Tüm annelere merhaba,
Bende ocak 20 annesiyim.
Hamileliğimi ögrendiğimden beri sizi takip ediyorum
Sizin tecrübelerinizden çok şey öğrendim.
Oğlum yarın 4. Ay aşılarını olacak, İlk 2 ay aşıları abd'de yapılmıştı. Umarım sıkıntısız atlatabilir.
Burda henuz sürekli gideceğimiz bir dr bulmadım ama arastırıyorum yazdıklarınızdan dolayı dr konusunda biraz endişelerim var. Suan bodrumdayız ama ay sonunda istanbul'a döneceğim ve hiç istemesemde haziran basında işe başlayacagım.
Uyuduğu anda bırakıyorum bazen kendisi uyuyorKızlar gunduz ayağınızda sallayıp bebek uyuduktan sonra ne zaman birakiyorsunuz yani kaç dk sonra birakiyorsunuz.ve bıraktıktan sonra ne kadar kendisi tek uyuyor?
Ayrıca ayağında sallamadan uyutan var mı ?eymentaa dışında. VarSa yöntem paylaşabilir mi?
Hic cekinme soyle gitsinSirf o yüzden seninkide kucuk dedim zaten :)
Aynen benim beklediğim cok kişi var. Bi dogursunlar görecekler
Sağol canım. Çemen otu dışında hepsini biliyorum. İncir havuç kürünü de denerim. Hamile kalmak için yapmıştım.
Sütü yağlı olması için ısırgan otu ve yağlı sütü duydum bende. Sütü ılık yada sıcak içmek gerek. Ben iki yada üç küp şeker atıyorum süte tatlıda süt yapıyot hem sütün gaz yapmasını önlüyor. Yalnız ısırgan otunu 15 gün kullanıp 15 gün ara vermen lazım. Birde bira maya rableti
Benim buyukte fazla yemex ben kimseyi takmiyorum sahligi yrrinde olsun yeter snnem benim ve ksrdesimin oesinde gezmis simdi obeziz ikimizde o yuzden tikmiyorum cocugun agzinaGeçenlerde komşum cocunuh hastaneye götürmüş orada park var biraz oynataym demiş. Çocuğu bir yaşında dogdugundan beri istahsiz annesini ancak dört ay emdiği kadın manayı bile zorla iciriyo. Kalp damarları darmis bu yüzden biraz kılı almaliymis kadın kendini parçalıyor bir kaşık fazla yesin diye . Neyse velhasilikelam kadının biri parkta demiş ki ay yazık vah vah ne kadar zayıf bir çocuk. Komşunun canı sıkılmış yo demiş kilosu gayet iyi diyebilmis sadece . Yani demem o ki sanki kasten yapuyolar insanları uzduklerini anlamiyolar mi . Bence o kadın komşumun hakkına girdi zaten kadın çok hassas
Derin dalıyor bekliyorum bekliyorum bırakıyorum uyanıyor kv ve anneme de aynısını yapıyor yani problem bende de değil. PuffBenimki artık uykusu gelince emmek istiyor. Memede uykuya başlıyor. Ordan direk ayağa geçiyoruz. O yüzden hemen uykuya dalıyor. Gündüz uykulari genelde yarım saat. Ama ayaginda sallama süresini sen belirleyemezsinki. Bebeginin derin uykuya daldigini anlarsin zaten. O zaman birakirsin.
Sen en sanslilardansinCok pis dışlandım
Nedem kiSen en sanslilardansin
letgo ya koy sat benceBebek görmeye gelenler mama sandalyesi hediye getirdiler. Allah razı olsun ama..
Mama sandalyesinin ilk icad olduğundaki versiyonu gibi birşey. Ben otursam her yerim tutulur. Napacam ben şimdi bunu
Benimki artık uykusu gelince emmek istiyor. Memede uykuya başlıyor. Ordan direk ayağa geçiyoruz. O yüzden hemen uykuya dalıyor. Gündüz uykulari genelde yarım saat. Ama ayaginda sallama süresini sen belirleyemezsinki. Bebeginin derin uykuya daldigini anlarsin zaten. O zaman birakirsin.
Ben dogdgndan beri 2 3 kez anca sallamisimdir hep emerek uyuyo benmki uykusu varsa agliyo surekli memeyi vernce 2 dk emiyo uyuyakaliyo gundz eger ism yoksa kundak yapyrm emzigini veryrm birakip odaya gelyrm uyuyana kdar kollarini cikarirsa tekrar saryrm emzgi atarsa twkrar veryrm pes edip uyuyo heraldeKızlar gunduz ayağınızda sallayıp bebek uyuduktan sonra ne zaman birakiyorsunuz yani kaç dk sonra birakiyorsunuz.ve bıraktıktan sonra ne kadar kendisi tek uyuyor?
Bizim dr aşıları bir gün arayla yapıyor. İlk gün karma ile rota bir gün sonra pnömokok sanırım. Daha rahat oluyor. Aynı gün iki iğne olmuyo. Ateş olmazsa eğer inlerse 3/4 fitil verebilirsin demişti. Öyle yaptım. Rahat oldu.
Bende ayakta sallıyorum canım başka türlü uyumuyorKızlar gunduz ayağınızda sallayıp bebek uyuduktan sonra ne zaman birakiyorsunuz yani kaç dk sonra birakiyorsunuz.ve bıraktıktan sonra ne kadar kendisi tek uyuyor?
Kesinlikle kasten. Genc kizken zayiftim kilo alamiyordum önüne gelen zayifsin kilo al derdi. Uyuz olurdum. Zevk aliyor sanki bazıları baskalarinin kusurlarıni ararken. O parktakide onlardanmış. Kendileri dört dörtlük ya..Geçenlerde komşum cocunuh hastaneye götürmüş orada park var biraz oynataym demiş. Çocuğu bir yaşında dogdugundan beri istahsiz annesini ancak dört ay emdiği kadın manayı bile zorla iciriyo. Kalp damarları darmis bu yüzden biraz kılı almaliymis kadın kendini parçalıyor bir kaşık fazla yesin diye . Neyse velhasilikelam kadının biri parkta demiş ki ay yazık vah vah ne kadar zayıf bir çocuk. Komşunun canı sıkılmış yo demiş kilosu gayet iyi diyebilmis sadece . Yani demem o ki sanki kasten yapuyolar insanları uzduklerini anlamiyolar mi . Bence o kadın komşumun hakkına girdi zaten kadın çok hassas
Derin dalıyor bekliyorum bekliyorum bırakıyorum uyanıyor kv ve anneme de aynısını yapıyor yani problem bende de değil. Puff
cemre29 emzirdikten sonra dik tutiyormusunuz bebegi gazi ciksin diye yoksa hemen ayakta salliyormuaunuz ben dik tutmadan yatiramiyorum yoksa geriye hemen uyaniyor gazi cikmamissa dik tutunca da uykisu dagiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?