- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.261
İnternetten sipariş ediyorum. Kargo bedava. Gayet uygun. Son kullanma tarıhı 2017. Eski mama göndermiyorlar. Bir de mamanın tarıne mutlaka bakın çok eski tarıhlı almayın. Ve mutlaka yenı de olsa tadına önce siz bakın. Saklama koşullarını eczanede bile olsa bilmiyoruz. İçine iyi bakın içinden kurt çıkıyor gibi şikayet vardı formlardaEltimin kizi da mamayla besleniyor 400gr mama 2 gun gidiyor
Canbebe biri yazmış kalın oluyor diye. Ben molfix 4 kullanıyorum. Pampers premiumcare kullandım. hepsı bacaklarını sıktı. Anlamadım. Herkesınki boylemi. Çok hareketli bacak kol devamlı çalışıyor. Kayıyor bezi ondan mı acaba anlamıyorum Molfıx bıraz daha iyi geldi bize.çok işlevi olanı al. ben sma gold aldım
gece uykusuna yatırırken vermeyı düşünüyorum.
biri burda can bebe 3 + kullandıgını söylemıstı. hadi bi deneyeyım dedim. acelemız vardı göremedık
molfix 3 + aldım
sırf + oldugu için. 1 tane kullandım yanları sıkı sankı anlamadım.
kullanmadan bılemeyız. bundan sonra da canbebeyı denıycem bakalım. ondan da memnun kalmazsam premıum care dönüş napalım artık
Ben ertesi gun yıkadım. Biraz kırgınlık oluyo bir kaç saat. Aynı gün tüm aşılarını yaptırdıysan hırpalama bence. Sadece bcg aşısı 3 gün sonra yapılıyor. 4 aya kadar olan
Anne sütü de alıyor ama çoğunluk mama malesefnette daha uygun evet. sadece mama mı alıyor?
Cok kararsiz kaldim valla bakiyorum ama kullanan varsa yazsin lutfençok işlevi olanı al. ben sma gold aldım
gece uykusuna yatırırken vermeyı düşünüyorum.
biri burda can bebe 3 + kullandıgını söylemıstı. hadi bi deneyeyım dedim. acelemız vardı göremedık
molfix 3 + aldım
sırf + oldugu için. 1 tane kullandım yanları sıkı sankı anlamadım.
kullanmadan bılemeyız. bundan sonra da canbebeyı denıycem bakalım. ondan da memnun kalmazsam premıum care dönüş napalım artık
tüberküloz canım evet. 2 ay yapıldı. Yanlış yazdım pardon. 3 gun sonra yıkanıyor bcg deBcg aşısı dediğin aşı tüberküloz aşısı mıdır? Neden 3 gün sonra yapılıyor?
6. Aya girmemize 1 hafta kaldi. Benimki aralik sonu dogumlu, acelecilerdenMama kötü birsey değil zaten. Sütün yetmiyorsa aç bırakmamak lazım. O kadar ince düşünürsek yediğimiz herşey hormonlu, içtiğimiz süt arttırmak için hazır çaylarda katkı maddesı var. Süte geçiyorlar sonuçta.
Baby damladan bahsettın ne için o. Diger d vıtamınınden farkı ne. Doktorun mu önerdi. Ürünlerini not ettım ama sonra bakacağım. Ben dr demeden başlamayacağım. 6 ay başlarız.
Merhaba gencler ve genc kalanlarannemdeyim, anca bakabildim. sayfa sayfa okuduktan sonra yazmak istedim. Benim kiz gunde 4-5 kaka yapar dolu dolu bez, sonunda 3 numara bezlerini bitirdim ve 4 numara bez aldim, kullandigim marka premium care, 3 ve 4 numara bez arasindaki fark 4 numara daha ince ve daha yumusak yapisi var, kenarlarida 3'e gore daha yumusak, begendim. sevmedigim yani ise aktif bebekdeki gibi parfumlu gibi kokmasi, tabi o kadar yogun bir koku degil. Kizimin poposunda da bi tufahlik gormedim, dunden beri kullaniyorum. Sanirim bunda devam edecegim. Siparis ettigim carlson baby d vitaminimiz kargodan geldi, dun ve bugun birer damla kullandim. Masallah herhangi bir yan etkisi olmadi, cok memnun kaldim. Mama ve devam sutu konulari gecmis. Bir annenin cocugunun ac olup olmadigini anlamamasina ihtimal vermiyorum, gerekirse verilecek tabiki, doktor gecen kontrolde suan gerekmedigini soylemisti. Ucu ucuna yetiriyorum bende sutumu suan. O yuzden bir marka soylermisiniz acil durumlar icin demistim. Hipp onermisti. 1 numara alip eve koymustum, gerekirse onu kullanmayi dusunuyorum. Hipp anne cayi iciyorum yine 2 gundur, azda olsa (50-60cc) kadar bir artma hissediyorum sutumde. Ek gida icinse, 3-4 hafta daha beklemek istiyorum, gazi artik bize rahatlik versede, yutma ile ilgili sikinti yasamak istemiyorum. Yogurt yapmak icin kucuk saklama kavanozu aldim bugun. Birde avent mama kasigi. Yogurt ile baslamak istiyorum ama kesim ve pisirme isi icin inceledigim 2 urun var avent wasabi ve wee well wpf650. Ikisi arasinda kararsiz kaldim wee well deki fark, sterilezor ve mama isitici olarak da kullanilabilmesi. Siz ne dersiniz? Bizden bu kadar Operim bidiklarinizin cenelerinden
Olumsuz insanları hiç sevmiyorum helede Dr olunca
Sen götür başka Dr geçer o egzama üzme kendini
Kırkını anladım da sekiz dakikasına kadar nasıl hesapladın :) şaka bi yana ben de bu aralar uykusuzum seni görünce halime şükrettimsadece 48 dakikalık bir uykum var bu geceye dair
Goldengoat diye bir marka var o da iyiymis bir arastir isteraen keci sutu ondan kullanan arkadaslar memnunevet bende hip duydum. ayy valla biraz bakınıcam sonra kesicem bakmayı
arastırmanın pohunu cıkarmıycam bu sefer
geçen gece doymadıgını düşündüm irmikli mama verdim, tadı bile yoktu
ona ragmen seve seve yemıstı.
Kırkını anladım da sekiz dakikasına kadar nasıl hesapladın :) şaka bi yana ben de bu aralar uykusuzum seni görünce halime şükrettim
Kızlar kaynanamşa görümcem bebeği görmeye geldiler biz başka şehirdeyiz üç hafta kadar bizde kalacaklar. Beş gündür bizdeler. Sabah öğlen akşam dört dörtlük sofralarını hazırlıyorum. Gerçekten seve seve yapıyorum tabi oğlumu uyuttuktan ya da doyurduktan sonra ancak yapabiliyorum. Yiyor içiyor çekiliyorlar çekilmelerini de anladım da ben mutfapı alel acele topluyorum (kuzum uyanırsa koşturup gideceğim) mutfakta masa başında oturup beni izliyorlar. Görümcem sadece masadan tabakları alıp tezgaha koyuyor o kadar. Bebeğim uyurken telsizi malesef ayak ucuna koydum ki kıpırtısına koşayım sallayım uyanınca uyumuyor çünkü. İki kere kıpırdadı gittim geldim devam ettim sandim kalanı yerleştirirler makineye aama bıraktığım gibi duruyordu (ve de hala mutfakta oturuyorlar) yalan yok canım sıkıldı o değil kaynanam diyorki tencerenin dibinde yemek vardı onda mı kalacak? Sanki onla uğraşacak zamanım varmış gibi... bebeğim uyanacak kalsın zaten ocağı da silecem sonra hallederim dedim odama çekildim. Eminim çay bekliyorlar uykum da yok doğrusu ama içeri geçmek de gelmiyor içimden. Şurdanhepi topu bir iki hafta kalacaklar evime ilk defa geldiler kırmak, ağızlarına laf vermek istemiyorum. Ayrıca ameliyatım onların oldugu şehirde olmuştu annem de vardı onlarda kaynanamın bir kötülüğünü görmedim bunların hatrına katlanıyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum?
Evet bence yanlış yapıyorsun. Ben olsam o bulaşigi olduğu gibi bırakır gider çocuğumla ilgilenirim. Insanlarsa toplarlar insan değillerse o pisligin içinde otururlar. Esin de bir akşam dağınık görür iki akşam dağınık görür en sonunda fark eder yaptıklarını. Daha doğrusu yapmadiklarini. Sen cocuklu kadinsin. Onlarin pisirip kurmasi lazim sana aksine. Ayrıca çocuk gelmeye görmek 3 gun olur bilemedin 5 gün olur 3hafta nedir. Birde yayilcaklar 3hafta. Yapma sen hiçbir şey yapma.Eşinde bu ne diye sordugunda anca pişirip sunmaya yetiyor vaktim de.
Kızlar kaynanamşa görümcem bebeği görmeye geldiler biz başka şehirdeyiz üç hafta kadar bizde kalacaklar. Beş gündür bizdeler. Sabah öğlen akşam dört dörtlük sofralarını hazırlıyorum. Gerçekten seve seve yapıyorum tabi oğlumu uyuttuktan ya da doyurduktan sonra ancak yapabiliyorum. Yiyor içiyor çekiliyorlar çekilmelerini de anladım da ben mutfapı alel acele topluyorum (kuzum uyanırsa koşturup gideceğim) mutfakta masa başında oturup beni izliyorlar. Görümcem sadece masadan tabakları alıp tezgaha koyuyor o kadar. Bebeğim uyurken telsizi malesef ayak ucuna koydum ki kıpırtısına koşayım sallayım uyanınca uyumuyor çünkü. İki kere kıpırdadı gittim geldim devam ettim sandim kalanı yerleştirirler makineye aama bıraktığım gibi duruyordu (ve de hala mutfakta oturuyorlar) yalan yok canım sıkıldı o değil kaynanam diyorki tencerenin dibinde yemek vardı onda mı kalacak? Sanki onla uğraşacak zamanım varmış gibi... bebeğim uyanacak kalsın zaten ocağı da silecem sonra hallederim dedim odama çekildim. Eminim çay bekliyorlar uykum da yok doğrusu ama içeri geçmek de gelmiyor içimden. Şurdanhepi topu bir iki hafta kalacaklar evime ilk defa geldiler kırmak, ağızlarına laf vermek istemiyorum. Ayrıca ameliyatım onların oldugu şehirde olmuştu annem de vardı onlarda kaynanamın bir kötülüğünü görmedim bunların hatrına katlanıyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum?
Daha önce bıraktım canım bebiş ağlamıştı mama yedirmeye gitmiştim sonra da uyutup yattıydım. sadece bulaşıkları çalkalayıp tezgaha dizmişlerdi. Makinede öğlenki bulaşıklar vardı boş yerler de vardı ama dizmemişlerdi sabah yerleştirdiydim. İlk kez geldikleri için çekindiklerini düşündüm.Evet bence yanlış yapıyorsun. Ben olsam o bulaşigi olduğu gibi bırakır gider çocuğumla ilgilenirim. Insanlarsa toplarlar insan değillerse o pisligin içinde otururlar. Esin de bir akşam dağınık görür iki akşam dağınık görür en sonunda fark eder yaptıklarını. Daha doğrusu yapmadiklarini. Sen cocuklu kadinsin. Onlarin pisirip kurmasi lazim sana aksine. Ayrıca çocuk gelmeye görmek 3 gun olur bilemedin 5 gün olur 3hafta nedir. Birde yayilcaklar 3hafta. Yapma sen hiçbir şey yapma.Eşinde bu ne diye sordugunda anca pişirip sunmaya yetiyor vaktim de.
Evet aramızda altı yaş var bekar benden küçük. Evde de çok çalışkan biri değildir zaten her işi annesi yapardı. Elinden bir çay içmişliğim yoktur.Bence tatlı dille görümceni (yas olarak yakinsiniz diye tahmin ediyorum) görevlendirebilirsin işe yaradığını göreceksin, ben emzirirken makineyi doldurabilir misin yada ben bebeği uyuturken çay yaparmısın gibi.. Yardım istemek en doğal hakkın hatta şöyle söyleyebilirsin senin yaptığın çayı özledim çok güzel demliyordun gibi süsleyebilirsin hoşuna bile gidecektir. Kötü olmak uzun vade de çözüm değil.
Benimki herseyi isiriyordu bir ara. Simdi de herseyi eli de dahil cuk cuk emiyor. Ya aslında ben emzige 3.ayda alıştır dim emzik tutmuyordu. Sonunda bir emzik buldum ve mucize gibi tuttu emzigi. Birkaç gün sonra da beni emmek ıstemedi ben de emzige bagladim. Emzik ten olmaz diyorlar. Dis için de erken diye düşünüyordum. Ama deneyeceğim söylediklerini inşallah ise yarar.Yok canım. Şuan birşey yok. Önce sertleşiyor sonra çıkıyor. Parmağınla kaşırsan sonra sertleşince anlarız herhalde. Soğuk salata pırasa dişlik ver. Soğuk uyuşturur. Bizimki ısırmıyor. O yüzden çok kısa etki edıyor. Jel aldım günde üç kez ama ben gece sürecem bir kez. Çok ilaç taraftarı değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?