- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.761
Brnce saglikli olsun pufidik olnasin canim sıkma canini
Ozelden kakanin resmi varsa at bakayimBgn bi takip etcem canim insallah bsy yoktur. Kaka tahlilinide yarim saat icinde gotrmem lazm smdi gotrmemde cok zor insallah devam etmez cok ikinmaktan da olablyoms masallah benm oglanda hep ikinarak yapiyo
Herkes bi tombis olsn istyo yaa sacmaliga bak kvde gecen bana ddiyo bi kilo alamadi cock diye sinir oldm zyfta degl kiloluda en son 6100du 3 aylikken smdi 4 aylik olcaz hatta 3 ay 10 gunlukkende 6500du daha ne olcsksa komsusuna da ne cok zayf nede kilolu demi diyo napcaklar kiloyu anlamyrmN
Ne bilip yaa bütün bebişler pufidik olmak zorunda mı sanki
Atiyim canimOzelden kakanin resmi varsa at bakayim
Popoda catlaktanda olabilir kakassi fazla beklediyseBgn bi takip etcem canim insallah bsy yoktur. Kaka tahlilinide yarim saat icinde gotrmem lazm smdi gotrmemde cok zor insallah devam etmez cok ikinmaktan da olablyoms masallah benm oglanda hep ikinarak yapiyo
Amin inşallah pufidik olup hasta olmasimi allah korusun. yoksa zayif olup saglikli olmasimi bisver alirlar gitgide komsenin lafına bakmayin arkadaslar hasta olunca kimse demez ben bakayi yazik gunah cocuklaraBence de. Hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin rabbim.
Herkes bi tombis olsn istyo yaa sacmaliga bak kvde gecen bana ddiyo bi kilo alamadi cock diye sinir oldm zyfta degl kiloluda en son 6100du 3 aylikken smdi 4 aylik olcaz hatta 3 ay 10 gunlukkende 6500du daha ne olcsksa komsusuna da ne cok zayf nede kilolu demi diyo napcaklar kiloyu anlamyrm
Aynen oyle millwt kafayi yems gecende bizim burda butik var kadinlada konusmuslugumz var girdim arkadasm bisey alcakti oglusun agzindada emzk vardi niye emzk verdn sutun mu yok dedi ne alaka yani yoo var ne alaka dedm o surekli emmek istyo oyalanmak icin bende verdm dedmYa senin evladini senden cok dusunen kimse olamaz. Sağlıklı olmasi muhim olan diyoruz biz anneler!!! Kilosu az denilmez ya anneye doktor bisi demioda baskasina ne oluyo anlamıyorum
Ya emzik tutsun die o kadar ugrasiyoruz ama tutmuo. Sutle ne alakasi var onu hiç anlamadım zaten. Ya iste herkes herseyi bilmesi gerekenden cok bilio ondan boyle oluo bide maydanoz olmayı sevenler çok fazlaAynen oyle millwt kafayi yems gecende bizim burda butik var kadinlada konusmuslugumz var girdim arkadasm bisey alcakti oglusun agzindada emzk vardi niye emzk verdn sutun mu yok dedi ne alaka yani yoo var ne alaka dedm o surekli emmek istyo oyalanmak icin bende verdm dedm
Onceki muayenede erken diye sormadim simdide gidemiyorum memleketteyim bir pimpirik bir pimpirik bende offfCanım benimkini 3 ayı bitince oturtmaya başladık. Ama çok değil. Dr sor. Dr muayene edıyor. Dr sorduk oturtabılırsınız dedı destekle yada senın kucağında. Yorulunca bası yana gıdınce yatır dedı artık. Aklına gelenı sor dr a onlarda unutabılıyor. Udtunu çıkart tart birsürü birsey arada kaynıyor. Zaten kendini kaldırıp oturmaya çalışıyordu. Oturtuyorum şimdi öne doğru kalkmaya çalışıyor. Evet tabiiki tecrubeliler ama aylık kontrollerımız var artık bilinçli yapmak varken herşeyde eskı usulde gıtmeyelim. Örneğin kalçanın düzgün olması için ayrık olması lazımmış. Kurbağa duruşu. Annemler tersını yapıyırmuş düz tutuyormuş. Bezı yukarı baglıyormuş. Yanlış yapmışız meger dıyor.
Ya bende buna sinir oldum canım oturtucam varsada oturtmak istemiyorum artik 40 indan sonra oturtulurmus yok dedim ben oturtmuyorum 6 ay inat oldu bende simdiBen de bise olmaz diye biliyorum cnm,bizmki cok istiyor oturmayi biz d oturtuyoruz kucagimizda ama fazla degil yine de.. Ama oyle yok sen ne biliyosun onalr tecrubeli falan filan hic guzel seyler dgil :/ karnina dayanarak azcik oturt
Bende diyorum bu nerelerde ben senin nickine lolipop diyom okurkenHey millet on beş gündür yoktum geri geldim.
Kimse fark etmedi yokluğumu
Hey millet on beş gündür yoktum geri geldim.
Kimse fark etmedi yokluğumu
Kizlar aci, kuru fasulye yemeye başladınız mı. Gecen kuru fasulye yapayım mı dedim. Esim o kadar da yapma dedi. Napiomki dedim. Oda bi tuhaf
Icine biraz sutunu kat.ben oyle yaptim
Geçmiş olsun canım. Benim oğlumda anası gibi beyaz tenli. Sadece anne sütü mü alıyor. Arkadaşım bebişi sadece anne sütü alıyor. 4 ay bıtımunde demir ilacı baslandı. Ben mama ağırlıklı gıttıgım için daha başlamadım. Eğer sadece anne sütü alıyorsan belki ondan başlamıştır. Mamada tüm vitamınler var ama anne sütü senın vücudunda olana baglı. Aklıma bu geldı. Dr un yeterli tatmın edıcı acıklama yapmamışki. Troid hastasıyım bende troid degerın yüksekse kolesterolınde yüksektir. Kolesterolü etkiliyorBir kötü haber bir de kötünün iyisi haberim var.
Dahiliyeye gitmiştim ben troid ve kolesterolün çok yüksek dediler endokrinoloji ye randevu verdiler yarın için. Moralim cortladı.
Oğluma zayıf deselerde demir damlası ve polivit verselerde kanda tsh ile ilgili bişiy çıkmadı çok şükür yine de 6 ay sonra tekrar yaptırcakmışım. Ben dr dedim ki oğluştan tahlil isteyince dedim demire de bakılsın o zaman ona göre damla başlayalım. Gerek yok zaten bu aylarda dipte olur değerleri moralimizi bozmayalım sen damlaya başla deyip tsh baktırdı direk.. Baksana oğlunun yüzü bembeyaz zaten kansız diyo. Ulan benim bütün sülalem beyaz zaten biz böyleyiz soluk benizliyiz ! Lisede benimle dalga geçerlerdi anası bunu çamaşır suyuyla yıkıyomuş diye.
Ayyy neyse neye üzüleyim neye sevineyim bilemedim vesselam.
Tek tesellim oğlumda tsh ile ilgili bir problemin çıkmamış olması. Kilo problemi dışında (kakası kokulu da olsa) turp gibi zaten maşallah.
Pembe hala izmirdemisin sen yabenim de misafirim bitmiyor hic halim kalmadı bu aralar misafiri çok severim ama bebisle çok zor oluyor ev temizlrnecek beni bekliyor ben uyku istiyorum sadece pasa da gece mrmeyi birakmiyor ozluyir sanirim beni esime diyirum bak diye umrunda degil dun camasiri as dedim uyumus kanepede sabah sınırın bozuldu yarin ben de anneme gidecem bir kaç saat uyuyqcm yetti artik yorgunluk
Aynen oyle ne anliyolarsa bos kınamaktanYa emzik tutsun die o kadar ugrasiyoruz ama tutmuo. Sutle ne alakasi var onu hiç anlamadım zaten. Ya iste herkes herseyi bilmesi gerekenden cok bilio ondan boyle oluo bide maydanoz olmayı sevenler çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?