2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

N

Ne bilip yaa bütün bebişler pufidik olmak zorunda mı sanki
Herkes bi tombis olsn istyo yaa sacmaliga bak kvde gecen bana ddiyo bi kilo alamadi cock diye sinir oldm zyfta degl kiloluda en son 6100du 3 aylikken smdi 4 aylik olcaz hatta 3 ay 10 gunlukkende 6500du daha ne olcsksa komsusuna da ne cok zayf nede kilolu demi diyo napcaklar kiloyu anlamyrm

Bence de. Hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin rabbim.
Amin inşallah pufidik olup hasta olmasimi allah korusun. yoksa zayif olup saglikli olmasimi bisver alirlar gitgide komsenin lafına bakmayin arkadaslar hasta olunca kimse demez ben bakayi yazik gunah cocuklara
Allah sagliklarini iyi etsin

Ya senin evladini senden cok dusunen kimse olamaz. Sağlıklı olmasi muhim olan diyoruz biz anneler!!! Kilosu az denilmez ya anneye doktor bisi demioda baskasina ne oluyo anlamıyorum

Ya senin evladini senden cok dusunen kimse olamaz. Sağlıklı olmasi muhim olan diyoruz biz anneler!!! Kilosu az denilmez ya anneye doktor bisi demioda baskasina ne oluyo anlamıyorum
Aynen oyle millwt kafayi yems gecende bizim burda butik var kadinlada konusmuslugumz var girdim arkadasm bisey alcakti oglusun agzindada emzk vardi niye emzk verdn sutun mu yok dedi ne alaka yani yoo var ne alaka dedm o surekli emmek istyo oyalanmak icin bende verdm dedm

Hızla okudum, alıntı yapmayı unuttum. Kısa kısa yazayım ;
Her ay doktora gidiyoruz, kilo, boy, bıngıldak, beslenme ve etraftan duyulan doğru&yanlış bilgileri doktora sorup doğrusunu öğrenebilmek için gitmek iyi oluyor.
Oturtma konusu mesela, kucakta sırtını karnımıza yaslayıp destek vererek hafif eğimle oturmasını uygun buldu, ama bizim bebekler tutup tutup kalkmaya çalışıyor ya,öyle kalkması veya yattığı yerde oturur pozisyona getirmeyi uygun bulmadı. Omuriliğe aşırı baskı yapabilir diye. Malum bebeklerin vücutları orantısız, üst bedenleri kadar da kafaları var, normal insan gibi değil vücut oranları. O yüzden Omuriliğe dengesiz yüklenme olabilir, dikkat etmek lazım dedi.
Ek gıda olarak annelerimizden gördüğümüz pirinç unu veya nişasta mamalar doyurucu ve kilo yapıcı olurlar evet, ama içerik olarak ne vitamin, ne demir, ne de mineral açısından zengin değillerdir. Biz bir nesil böyle büyüdük, çok şükür aramızdan bilim adamları bile çıktı ama artık imkanlar daha fazla, bebek sütü diye geçen 1 numaralı mamalar 0-6 ay bebeklerin beslenmesinde anne sütünden sonra en iyi yardımcı. Deneyip görerek bebeğinize en uygun mamayı bulabilirsiniz.

Şimdilik okuduklarımdan yaptığım çıkarımlar ve naçizane tavsiyelerim böyle arkadaşlar. Yine de elbette her anne çocuğu için en iyi annedir, benim mottom bu.

Haydi selametle

Ya emzik tutsun die o kadar ugrasiyoruz ama tutmuo. Sutle ne alakasi var onu hiç anlamadım zaten. Ya iste herkes herseyi bilmesi gerekenden cok bilio ondan boyle oluo bide maydanoz olmayı sevenler çok fazla

Onceki muayenede erken diye sormadim simdide gidemiyorum memleketteyim bir pimpirik bir pimpirik bende offf

Ben de bise olmaz diye biliyorum cnm,bizmki cok istiyor oturmayi biz d oturtuyoruz kucagimizda ama fazla degil yine de.. Ama oyle yok sen ne biliyosun onalr tecrubeli falan filan hic guzel seyler dgil :/ karnina dayanarak azcik oturt
Ya bende buna sinir oldum canım oturtucam varsada oturtmak istemiyorum artik 40 indan sonra oturtulurmus yok dedim ben oturtmuyorum 6 ay inat oldu bende simdi

Kizlar aci, kuru fasulye yemeye başladınız mı. Gecen kuru fasulye yapayım mı dedim. Esim o kadar da yapma dedi. Napiomki dedim. Oda bi tuhaf

Ben hafif acili yiyorumhala ki bayilirim aciya.. Gecen kacirdim makarnayi baya aci yapmistm ama yedim yine de. Kuru fasulyeyi de yiyorum bayadir,sanirim ilk 6hafta yememistim.. Ztn onceki gun isliyorum ertrsi gun haslayip ayri psiiriyorum sanirm gazi gidiyormus zaten o sekilde

Geçmiş olsun canım. Benim oğlumda anası gibi beyaz tenli. Sadece anne sütü mü alıyor. Arkadaşım bebişi sadece anne sütü alıyor. 4 ay bıtımunde demir ilacı baslandı. Ben mama ağırlıklı gıttıgım için daha başlamadım. Eğer sadece anne sütü alıyorsan belki ondan başlamıştır. Mamada tüm vitamınler var ama anne sütü senın vücudunda olana baglı. Aklıma bu geldı. Dr un yeterli tatmın edıcı acıklama yapmamışki. Troid hastasıyım bende troid degerın yüksekse kolesterolınde yüksektir. Kolesterolü etkiliyor

izmir izmir ...
Misolar demek çok ha...
Bereket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…