2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Onceki muayenede erken diye sormadim simdide gidemiyorum memleketteyim bir pimpirik bir pimpirik bende offf
Aynen canım insan pimpirikli oluyor. Oda ısısı ölçerı ayrı su ısısı ölçerı ayrı aldım daha neler. Başta drun dediğinden çıkmazdım. Sırf drun dedıgı kitaba göre gidersen panik oluyorsun. Ama hani derler ya içgüdünüze güvenin. Anne içgüdüsü size doğrusunu yaptırır. Drun soyledıklerı ve dr a mutlaka sor tatmin olmazsan araştır. Drun soylefıklerı Biraz eski usullerle nasıl rahatlıyorsa ne iyi geşiyorsa oyle yapıyorum. Paniğim geçti. Sonuçta kundağıda ıstemıyorlardı drlar onceden. Şimdi yapın dıyorlar bır kısmı yapmayın dıyo yıne. Burda olmamızın nedenıde o zaten Farklı yaşanmış tecrubelerı bilmek. Oturma işi başını tutuyorsa destekle oturmasında sakınca yok pitikare de çok guzel açıklamış. Oturamazsa yıgılır zaten. Yüz üstü yap yanındayken başı kalkık olarak durursa sırtı omiriliği güçlenir. Bizimki hiç sevmiyor. Zar zor tutuyorum

Kızlar hoppala ve yurutec hakkında ne dusunuyorsunuz? Ne zaman kullanmaya baslamaliyiz? Bende chicco yurutec var. hoppalada da peg pregonunkisini çok beğendik esimle. Çok hevesleniyorum yaa
Bizüm çocuk dpktoru yürüteç önermedi ben de kullabmsyı düşünmüyodum zaten
Sağlıksız geliyo bana canım

birinin doktoru mamadan sonra kusarsa midesi kaldırmamıstır ' demiş.
ama seninki içmiş
bilemiyorum

Kızlar hoppala ve yurutec hakkında ne dusunuyorsunuz? Ne zaman kullanmaya baslamaliyiz? Bende chicco yurutec var. hoppalada da peg pregonunkisini çok beğendik esimle. Çok hevesleniyorum yaa
yürüteç e karsı olan doktorları anlamıyorum
ayaklar yere basılmasa ne farkı kaldı kangurudan? sistem aynı neredeyse
ben gunde 10 dk koyuyorum, önüne de minicik bi yastık var o boslugu dolduruyor

yürüteç e karsı olan doktorları anlamıyorum
ayaklar yere basılmasa ne farkı kaldı kangurudan? sistem aynı neredeyse
ben gunde 10 dk koyuyorum, önüne de minicik bi yastık var o boslugu dolduruyor
Biseycik olmazz yaa 2 cocuk buyuttum ben 2 sinide oturttum hemde erkenden oturttum 7. Ayda ellerinin ustune ciktilar yurutecten 9 ayda yuruduler bisey olmadi yani

Teşekkür ederim canım. Devlet hastanesi olunca bu kadar oluyor işte. Ana baba günüydü zaten çocuk bölümü.

Evet sadece anne sütü alıyor dediğin gibi ondan olabilir. Bende zaten demir depoları boş. Birkaç gün önce başladım ilaca.

Daha detaylı tetkikler için endokrinoloji ye gitcem yarın bakalım ne diycek. Demek tsh kolesterolü de yükseltiyor. Peki nasıl bo tedavisi var bunun rica etsem kısaca bilgilendirebilir misin ? Çok telaşlıyım çünkü napcam netcem yarın tahlillerim biter mi acaba dr ne der vs vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…