2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hipertroidi mi hipotroidimi senin ikisi farklı. Ben ameliyat oldum troid bezlerımın hepsı alındı. Hipotroidı. Değerler oynayınca kolesterollerım oynuyordu. Ömür boyu ilaç kullanacagım gebelikte kullandım ilaç çocugumda bırsey yok. Tsh ın yüksek mi. Yüksek demiştin sanırım. Doğruysa troid bezin yavaş çalışıyor. Ama önemli olan. Serbest T4 yazıyor o. O normal değerde ise metebolizmanda çok sorun olmuyor. Başka sorun varsa bildıgım kadar yazarım. Kan değerın çıksın daha net konuşuruz yada

Cuma gunu aşımız var

Bizimki de geçen hafta olacaktı 30una ertelediler gecikiyo dedim problem olmaz dediler.
Çok tırsıyorum gerçi bugün biraz alışır gibi oldum kan aldılar ya yawrudan benim elim kolum tutmadı korkudan stajyerlerden biri oturdu onun kucağına verdiler başında 3 stajyer kız 2 tecrübeli hemşire oynata konuşa oyalaya aldılar kanını ben de bi kenarda ağlayarak fenalık geçiriyodum bu alışmış halim

İnşallah kolaycacık atlatırız aşılarımızı hepimiz. Allah kolaylık versin.

allah yardım etsin. :=) hiç takma
valla aşılar gelmeden 2 hafta öncesınden strese gırıyordum
6. ay da 3 tane bacakmıs yuhh
ama takmıyorum artık napim yaa

2. Ay aşı gününü unutmuştum ben de aradılar sağlık ocağından gelsene diye. Telefonu kapattıktan sonra korkudan ağlamaya başlamıştım ağlaya ağlaya gitmiştim sağlık ocağına

Ama benim arkadaşın bebişi bizimkinden 1 ay büyük o beni korkutmuştu çok fena oluyo eve geldik çok ağladı falan diye. Bizimki o kadar olmadı şükür.

Teşekkür ederim canım evet tsh çok yüksek demişlerdi. Tamam dr la işim bitsin bi bakalım neler dicek sonra sorarım sana yine. Bu arada çok geçmiş olsun sana da.

Senin ilkmiydi canım benim ilk oglumda burnundan hic nefes alamiyordu hortum attilar burnndan ben kacnistim odadan beni ariyolaedi omurun annesi diye

Canım.valla bir de mevlit yaptım düşün yani yine gelen giden çok bitmiyor esimin arkafaslari mevlute gelemeyen akrabalar bir de benim is arkadaşları sağolsun tek tek geliyor ben de tabiki abartiyorum pasta börek olmadı yemek yapıyorum sonuç bitkin halsiz anne

Senin ilkmiydi canım benim ilk oglumda burnundan hic nefes alamiyordu hortum attilar burnndan ben kacnistim odadan beni ariyolaedi omurun annesi diye

İlk evet yaa ondan böyleyim heralde. Normalde korkmam çünkü ben öyle iğneden kandan falan. Damarlarımı bulamazlar hep delik deşik ederler falan alıştım gari. Ama bebişe dayanamıyorum :))

Nesli nerde oturuyon burek puca yapim getiririm adasim

Teşekkür ederim canım evet tsh çok yüksek demişlerdi. Tamam dr la işim bitsin bi bakalım neler dicek sonra sorarım sana yine. Bu arada çok geçmiş olsun sana da.
Endokrin dr una bebeğini sor. Daha iyi biliyorlar. Bebekte herhangibirsey olur mu. Yapılan edilen ne varsa. Muhtemel zaten tsh gebelikte bakılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…