- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.801
Mamadan canım süt parçaları.30 cc ye 1 ölçekmiş
benımkının kakasının içinde beyazımsılıklar var mamadan sanırım
?
allah yardım etsin. :=) hiç takmaCuma gunu aşımız var
Hipertroidi mi hipotroidimi senin ikisi farklı. Ben ameliyat oldum troid bezlerımın hepsı alındı. Hipotroidı. Değerler oynayınca kolesterollerım oynuyordu. Ömür boyu ilaç kullanacagım gebelikte kullandım ilaç çocugumda bırsey yok. Tsh ın yüksek mi. Yüksek demiştin sanırım. Doğruysa troid bezin yavaş çalışıyor. Ama önemli olan. Serbest T4 yazıyor o. O normal değerde ise metebolizmanda çok sorun olmuyor. Başka sorun varsa bildıgım kadar yazarım. Kan değerın çıksın daha net konuşuruz yadaTeşekkür ederim canım. Devlet hastanesi olunca bu kadar oluyor işte. Ana baba günüydü zaten çocuk bölümü.
Evet sadece anne sütü alıyor dediğin gibi ondan olabilir. Bende zaten demir depoları boş. Birkaç gün önce başladım ilaca.
Daha detaylı tetkikler için endokrinoloji ye gitcem yarın bakalım ne diycek. Demek tsh kolesterolü de yükseltiyor. Peki nasıl bo tedavisi var bunun rica etsem kısaca bilgilendirebilir misin ? Çok telaşlıyım çünkü napcam netcem yarın tahlillerim biter mi acaba dr ne der vs vs...
Ayy canım bizim dr iyi ya aynı gün yaptırmıyor. Ateş olmasın diye. Bende hırpalanmasını istemıyorumallah yardım etsin. :=) hiç takma
valla aşılar gelmeden 2 hafta öncesınden strese gırıyordum
6. ay da 3 tane bacakmıs yuhh
ama takmıyorum artık napim yaa
Cuma gunu aşımız var
uykusunda ver
allah yardım etsin. :=) hiç takma
valla aşılar gelmeden 2 hafta öncesınden strese gırıyordum
6. ay da 3 tane bacakmıs yuhh
ama takmıyorum artık napim yaa
Hipertroidi mi hipotroidimi senin ikisi farklı. Ben ameliyat oldum troid bezlerımın hepsı alındı. Hipotroidı. Değerler oynayınca kolesterollerım oynuyordu. Ömür boyu ilaç kullanacagım gebelikte kullandım ilaç çocugumda bırsey yok. Tsh ın yüksek mi. Yüksek demiştin sanırım. Doğruysa troid bezin yavaş çalışıyor. Ama önemli olan. Serbest T4 yazıyor o. O normal değerde ise metebolizmanda çok sorun olmuyor. Başka sorun varsa bildıgım kadar yazarım. Kan değerın çıksın daha net konuşuruz yada
Bi de diyetteyim kahve su diyorben vermisim 2.5 kilo huhahahah
Dun sabah benimde annem vardi bir kalktim ev havada didim neydiyon temizlikallah razi olsun didim ama aksam eltim gil geldi yine her yiri p.k goturuyor cocuklsr her yeri dagitti gitti
Bizimki de geçen hafta olacaktı 30una ertelediler gecikiyo dedim problem olmaz dediler.
Çok tırsıyorumgerçi bugün biraz alışır gibi oldum kan aldılar ya yawrudan benim elim kolum tutmadı korkudan stajyerlerden biri oturdu onun kucağına verdiler başında 3 stajyer kız 2 tecrübeli hemşire oynata konuşa oyalaya aldılar kanını ben de bi kenarda ağlayarak fenalık geçiriyodum bu alışmış halim
İnşallah kolaycacık atlatırız aşılarımızı hepimiz. Allah kolaylık versin.
@lollapolusaHey millet on beş gündür yoktum geri geldim.
Kimse fark etmedi yokluğumu
Canım.valla bir de mevlit yaptım düşün yaniAy senin misafirlerin bitmedi vallahi uzuluyom sana.. Yani yoruluyosun ya ondan.. Bi de dedigin gbi misafirle fln ilgilenip bebege ilgiyi az verince hemen ozluyorlar uzuluyorlar :) bize bi kuzengelio ablacm cnm yaa her isi kendi yapio nerdeyse,ona ragmen durmiii canavarrr
Neden kiskananjyim kiz 15 dakkalik yol benimkidene kıskandınız be ...
Çatlayın daha anamın evindeyim...
Senin ilkmiydi canım benim ilk oglumda burnundan hic nefes alamiyordu hortum attilar burnndan ben kacnistim odadan beni ariyolaedi omurun annesi diye
Sağol canım.Teşekkür ederim canım evet tsh çok yüksek demişlerdi. Tamam dr la işim bitsin bi bakalım neler dicek sonra sorarım sana yine. Bu arada çok geçmiş olsun sana da.
Canım.valla bir de mevlit yaptım düşün yaniyine gelen giden çok bitmiyor esimin arkafaslari mevlute gelemeyen akrabalar bir de benim is arkadaşları sağolsun tek tek geliyor ben de tabiki abartiyorum pasta börek olmadı yemek yapıyorum sonuç bitkin halsiz anne
Endokrin dr una bebeğini sor. Daha iyi biliyorlar. Bebekte herhangibirsey olur mu. Yapılan edilen ne varsa. Muhtemel zaten tsh gebelikte bakılıyor.Teşekkür ederim canım evet tsh çok yüksek demişlerdi. Tamam dr la işim bitsin bi bakalım neler dicek sonra sorarım sana yine. Bu arada çok geçmiş olsun sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?