2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kkoltuga koyma yere kalin battaniye ser üzerine yatir allah korusun sertte dusebilirdi allaha sukur biseyi yok sikma canini

Aynı bizi anlatmışsınız bizde de aynı sorun. Emmediği için sütüm de azaldı maalesef mama takviyesi yapıyoruz

Çok geçmiş olsun biz de düşme tehlikesi yaşadık koltuğu yatak olarak açtık öyle kullanıyoruz artık misafirden misafire kapatıyoruz.

Artik donmeye basladilar dikkat edin kizlar
Yeni uyuttum hala titriyorum allahım nasıl dikkat etmedim ya inşallah sonra birşey çıkmaz bir de annemin evde düştü ya annem de kendini suçluyor eşini arama baban götürsün hastaneye diyip durdu doktoru aradim gelmene gerek yok dedi of of saka gibi yavrum benim

Aynı ben. Benim sütüm az. Mama ağırloklı besleniyor biberonla şakır şakır. Memeyi almıyor. Ama memenin huysuzluğunıfa yapıyor. Az olunca ağlıyor hem. Sütün nasıl çok mu az mı

Uyutma bir kaç saatbaşı vurdu mu vurmadı mı belli değil. Çoğu herkesin başına gelebilecek kaza. Telaş etme. İçine sinmezse dr unu ara. Düşe kalka büyüdük bizde

Selam kızlar nasılsınız bebiişler de iyidir ınş. Neslim geçmiş olsun. Bi türlü yazamadm ama pembe sizin de sünnet hayırlı olsun .geçmişi pek okuyamadım önemli bise unuttuysm kusura bakmayın. Kakadan bahsedilmis benim oğlum beş gündür yapmiyo normal diyorlar ama bugün çok huzursuzdur. Ne kadar doğru bilmiyrm ama sabundan fitil yaptım üstüne uyudu

Aynı ben. Benim sütüm az. Mama ağırloklı besleniyor biberonla şakır şakır. Memeyi almıyor. Ama memenin huysuzluğunıfa yapıyor. Az olunca ağlıyor hem. Sütün nasıl çok mu az mı
Sütüm çok zaten ilk kızmaları da o zaman başladı ağzına doku dolu gelince kızdı emmek istemedi sizin nasıl başladı . Benimki ne biberon ne kaşık ne de mama hiç birini almiyor aç duruyor çok kötü durumdayım

Siz geceleri istemeden de emzirdiniz mi acaba Bn 3 saatte bir emzirdim hep belki de ondandır diye olabilir mi diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…