- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.981
Simdi aradım canım düşünce kusma ağlama yoksa bir şey olmaz dedi zaten gotursem de röntgen çekmezler çok küçük her yerine baktım bir şey yok keyfi de yerinde uyutmadim hic ağlamadi zaten kendimi hic affetmeyecem nasıl boyle birşey yaptım hala soktqyim
Aynı bizi anlatmışsınız bizde de aynı sorun. Emmediği için sütüm de azaldı maalesef mama takviyesi yapıyoruzYardım lütfen!!!
Bebegim 4 aylık iki aydır emmek istemiyor sadece uyurken emiyor. Uyanıkken 7-8 saat geçse bile emmiyor. Emzirmek için kucağıma aldığımda ağlıyor çığlık atıyor. Ne yapmam gerekiyor Benimle aynı sorunu yasayan var mı acaba
150 cc yaptım
100 ü içti. uyandı anladı ve bıraktı.
hadi ya sorun yaşamadım benups kargo ne lanet bişeymiş
Kızlar basıma neler geldi sormayın anneme geldim paşayı kanepeyr koymuştum en köşeye de koydum nasıl dönmüş yere yan düşmüş görünce sok oldum hic ağlamadı hala yerde ayaklarını tepiniyor her yerine baktim kizaruklik morluk yok kendime gelemwdim sürekli ağladım doktora goturmedim gitsek mi eşimi de cagirmadim ne yapacam bilemedim inanın
Çok geçmiş olsun biz de düşme tehlikesi yaşadık koltuğu yatak olarak açtık öyle kullanıyoruz artık misafirden misafire kapatıyoruz.Kızlar basıma neler geldi sormayın anneme geldim paşayı kanepeyr koymuştum en köşeye de koydum nasıl dönmüş yere yan düşmüş görünce sok oldum hic ağlamadı hala yerde ayaklarını tepiniyor her yerine baktim kizaruklik morluk yok kendime gelemwdim sürekli ağladım doktora goturmedim gitsek mi eşimi de cagirmadim ne yapacam bilemedim inanın
Çok geçmiş olsun biz de düşme tehlikesi yaşadık koltuğu yatak olarak açtık öyle kullanıyoruz artık misafirden misafire kapatıyoruz.
Bizde anneme gecince birlikte yatıyoruzŞimdi Beşikte bizim odada ama odasına geçirmeyi düşünüyorum 3 4 güne. Gece uyaninca yatagima alıyorum ama. Mesela annemdeyken beraber yattık daha uzun uyudu
Çok geçmiş olsun biz de düşme tehlikesi yaşadık koltuğu yatak olarak açtık öyle kullanıyoruz artık misafirden misafire kapatıyoruz.
Evet ya benimde aklımmdan geçti. Atom nerde sesi soluğu yok
Yeni uyuttum hala titriyorum allahım nasıl dikkat etmedim ya inşallah sonra birşey çıkmaz bir de annemin evde düştü ya annem de kendini suçluyor eşini arama baban götürsün hastaneye diyip durdu doktoru aradim gelmene gerek yok dedi of of saka gibi yavrum benimArtik donmeye basladilar dikkat edin kizlar
Aynı ben. Benim sütüm az. Mama ağırloklı besleniyor biberonla şakır şakır. Memeyi almıyor. Ama memenin huysuzluğunıfa yapıyor. Az olunca ağlıyor hem. Sütün nasıl çok mu az mıYardım lütfen!!!
Bebegim 4 aylık iki aydır emmek istemiyor sadece uyurken emiyor. Uyanıkken 7-8 saat geçse bile emmiyor. Emzirmek için kucağıma aldığımda ağlıyor çığlık atıyor. Ne yapmam gerekiyor Benimle aynı sorunu yasayan var mı acaba
Bence ıkınması yoksa emmesi normalse boşa telaş etme elbet yapacakSadexe anne sütü alıyorsa on güne kadar normal canım.pırt da yapıyorsa daha da iyi
Herşey normal sıkma canınıı
Uyutma bir kaç saatbaşı vurdu mu vurmadı mı belli değil. Çoğu herkesin başına gelebilecek kaza. Telaş etme. İçine sinmezse dr unu ara. Düşe kalka büyüdük bizdeKızlar basıma neler geldi sormayın anneme geldim paşayı kanepeyr koymuştum en köşeye de koydum nasıl dönmüş yere yan düşmüş görünce sok oldum hic ağlamadı hala yerde ayaklarını tepiniyor her yerine baktim kizaruklik morluk yok kendime gelemwdim sürekli ağladım doktora goturmedim gitsek mi eşimi de cagirmadim ne yapacam bilemedim inanın
Canim ben dogum yaptim bile :) sizden bir ay sonra hamile kaldim. Kizim uc ayini doldurdu sukur :) Misil misil uyuyor su an :)hamile olacaksın, sabır. hem de mutlu ol ıkı düşen çocuk cennette seni beklıyolar. şansli sın
Bebeğiniz kaç aylık? Bn bebeğimi uyurken de 3 saat doldu diye uyandırıp emzirdim buna bağlıyorum sizin beslenme düzeniniz nasıldıAynı bizi anlatmışsınız bizde de aynı sorun. Emmediği için sütüm de azaldı maalesef mama takviyesi yapıyoruz
Sütüm çok zaten ilk kızmaları da o zaman başladı ağzına doku dolu gelince kızdı emmek istemedi sizin nasıl başladı . Benimki ne biberon ne kaşık ne de mama hiç birini almiyor aç duruyor çok kötü durumdayımAynı ben. Benim sütüm az. Mama ağırloklı besleniyor biberonla şakır şakır. Memeyi almıyor. Ama memenin huysuzluğunıfa yapıyor. Az olunca ağlıyor hem. Sütün nasıl çok mu az mı
Siz geceleri istemeden de emzirdiniz mi acaba Bn 3 saatte bir emzirdim hep belki de ondandır diye olabilir mi diye düşündümAynı ben. Benim sütüm az. Mama ağırloklı besleniyor biberonla şakır şakır. Memeyi almıyor. Ama memenin huysuzluğunıfa yapıyor. Az olunca ağlıyor hem. Sütün nasıl çok mu az mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?