- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.001
Saol canim iyiyiz cok sukur sizi sormali?
Atom kendini zeynebe adadiEvet ya benimde aklımmdan geçti. Atom nerde sesi soluğu yok
Hayırdır atom bi sıkıntı yoktur ınş.
Bi sikinti yok canim allaha sukur. Extra minnos icin kastim kendimi bir kac gundur. Okuyorum ama yazmaya firsat bulamadim.Hayırdır atom bi sıkıntı yoktur ınş.
4 aylık, ben kırkı çıkana kadar öyle yaptım sonra geceleri uyandıkça emzirdim sadece. Bizimki sarılık olduğunda biberonla beslenmişti biberona alıştı o zaman. O yüzden böyle yaptığını düşünüyorum şimdi kaşıkla versem de mamayı, meme emmek istemiyor.Bebeğiniz kaç aylık? Bn bebeğimi uyurken de 3 saat doldu diye uyandırıp emzirdim buna bağlıyorum sizin beslenme düzeniniz nasıldı
Sadexe anne sütü alıyorsa on güne kadar normal canım.pırt da yapıyorsa daha da iyi
Herşey normal sıkma canınıı
Teşekkür ederim. Evhamlıyız işte :)Cnm benim kızımda her gün yapardı hatta günde iki kere fln. İki haftadır seyrekleşti. Üç gün yapmadığı oldu. Doktora sordum normal 5 güne kadar yapmadıkları olur bazen dedi. Poposuna masaj yapın krem ya da yağla dedi. Dediğin gibi gaz çıkarıyor ama kaka yok.
Nette bi yazı okudum anne sütünün emilimi yüksek olduğu için posaya çıkmaz kaka seyrek yapılabilir yazıyordu. Bebişinin keyfi yerindeyse sorun etme rahat ol..
Hic mi emmiyor? 3-5 dk mi?4 aylık, ben kırkı çıkana kadar öyle yaptım sonra geceleri uyandıkça emzirdim sadece. Bizimki sarılık olduğunda biberonla beslenmişti biberona alıştı o zaman. O yüzden böyle yaptığını düşünüyorum şimdi kaşıkla versem de mamayı, meme emmek istemiyor.
Kizim nedir senin bu cektigin ya ...Kızlar basıma neler geldi sormayın anneme geldim paşayı kanepeyr koymuştum en köşeye de koydum nasıl dönmüş yere yan düşmüş görünce sok oldum hic ağlamadı hala yerde ayaklarını tepiniyor her yerine baktim kizaruklik morluk yok kendime gelemwdim sürekli ağladım doktora goturmedim gitsek mi eşimi de cagirmadim ne yapacam bilemedim inanın
Hic mi emmiyor? 3-5 dk mi?[/QUOT
Emiyor ama çok kısa süre, ilk gelen bol sütü aldıktan sonra emmek istemiyor
Sutun coksa biri yazmisti biraz once sagiyorum sonra emziriyorum fazla geliyorsa bu yontem ise yarar fazla sutunu buzluga at lazimbolunca cikar.yada gerek olmazsa yedek sute, 6 ay sonra biskuvisiini yada kahvaltilik ne hazirliyorsak onlara sutunu eklersin cok guzel olurSütüm çok zaten ilk kızmaları da o zaman başladı ağzına doku dolu gelince kızdı emmek istemedi sizin nasıl başladı . Benimki ne biberon ne kaşık ne de mama hiç birini almiyor aç duruyor çok kötü durumdayım
eymen ya ... Seni gordukce yeniden calismaya korkuyorum inan... Allah kolaylik versinMesai biter oğluma gidiyorum
Gerçi beni anlamazsinz
İşe başlayinda göreyim sizi
Sabundan once zeytinyagli kulak cubugubile makata masaj yap . Kabiz degilse ikiniyorsa bazen ikinmayi guzel yapamiyorlar .dogru kasi sikmayi yapamiyorlarmis.kabizda olsa masaj ise yariyor.bacak hareketi.z.yag iciriyorum .en son fitil. Fitile bagli olmasin.erkek cocuklarada cok onermiyorlarSelam kızlar nasılsınız bebiişler de iyidir ınş. Neslim geçmiş olsun. Bi türlü yazamadm ama pembe sizin de sünnet hayırlı olsun .geçmişi pek okuyamadım önemli bise unuttuysm kusura bakmayın. Kakadan bahsedilmis benim oğlum beş gündür yapmiyo normal diyorlar ama bugün çok huzursuzdur. Ne kadar doğru bilmiyrm ama sabundan fitil yaptım üstüne uyudu
Tesekkur ederim canim.. Alıştım ya.. Mecbur olmasam istifayi basardim coktan.. Ama Eymen icin calismak zorundayimeymen ya ... Seni gordukce yeniden calismaya korkuyorum inan... Allah kolaylik versin
Canım ayağından bırakınca agliyor mu? Benim kiz bırakalım Max. 5 dk sonra agliyor. Surekli sallanmak istiyor ben nasıl bırakırcam yaa.. Dediğin gibi gündüz uykuları sıkıntılı olmaya başladı. Hicbirsey yapamıyorumBizimkini kendi odasindaki buyuk besige koyuyorum gunduzleri denemek icin bakalim ne yapacak diye... Oyun saniyo heyecanlaniyo zilliben buna nasil uyku egitimi vereyim aglamiyorki gece zaten uyur orda benim icin onemli olan gunduz uykulari. Suan ayagimda yine kendileri, gozlerinede uyku gozlugu gibi mendil, agzinda emzik, son ayar beyaz ses. Transta. Ama cok seker ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?