2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğiniz kaç aylık? Bn bebeğimi uyurken de 3 saat doldu diye uyandırıp emzirdim buna bağlıyorum sizin beslenme düzeniniz nasıldı
4 aylık, ben kırkı çıkana kadar öyle yaptım sonra geceleri uyandıkça emzirdim sadece. Bizimki sarılık olduğunda biberonla beslenmişti biberona alıştı o zaman. O yüzden böyle yaptığını düşünüyorum şimdi kaşıkla versem de mamayı, meme emmek istemiyor.

Teşekkür ederim. Evhamlıyız işte :)

Hic mi emmiyor? 3-5 dk mi?

Kizim nedir senin bu cektigin ya ... Gecmis olsun allah beterinden korusun. Dikkat et.

Bizimkini kendi odasindaki buyuk besige koyuyorum gunduzleri denemek icin bakalim ne yapacak diye... Oyun saniyo heyecanlaniyo zilli ben buna nasil uyku egitimi vereyim aglamiyorki gece zaten uyur orda benim icin onemli olan gunduz uykulari. Suan ayagimda yine kendileri, gozlerinede uyku gozlugu gibi mendil, agzinda emzik, son ayar beyaz ses. Transta. Ama cok seker ya

ilk_burcu benimkide oyle. Taa 3. Ayin basindan beri, kiii 5 ay bitiyo bizim... Oyunla muzikle kandiriyorum surekli, sonra aglayacak kivama gelince birakip sagip veriyorum kalani, az bisey kalmis oluyo zaten. Cok yoruldum bende. Ileride bunlarin yemeleride problemli olur kesin. Ondan korkuyorum ben asil oluk oluk sutum vardi, o bile azaldi simdi anca yetiyor malesef..

Sutun coksa biri yazmisti biraz once sagiyorum sonra emziriyorum fazla geliyorsa bu yontem ise yarar fazla sutunu buzluga at lazimbolunca cikar.yada gerek olmazsa yedek sute, 6 ay sonra biskuvisiini yada kahvaltilik ne hazirliyorsak onlara sutunu eklersin cok guzel olur

Sabundan once zeytinyagli kulak cubugubile makata masaj yap . Kabiz degilse ikiniyorsa bazen ikinmayi guzel yapamiyorlar .dogru kasi sikmayi yapamiyorlarmis.kabizda olsa masaj ise yariyor.bacak hareketi.z.yag iciriyorum .en son fitil. Fitile bagli olmasin.erkek cocuklarada cok onermiyorlar

Canım ayağından bırakınca agliyor mu? Benim kiz bırakalım Max. 5 dk sonra agliyor. Surekli sallanmak istiyor ben nasıl bırakırcam yaa.. Dediğin gibi gündüz uykuları sıkıntılı olmaya başladı. Hicbirsey yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…