2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ac duramaz kac aylik.bizimkide bazen gunduz mama yemiyor.dis yuzunden. Biberondan icmiyordu basta bizimki dogumdan 15 gun sonra basladik mamaya.biberonu gogsune yasla meme icer gibi zannetsin.yada sutunu biberona koy. Baskasi icirsin. Ben bir ara ayakta iciriyordum.yada ilkini sag dedigim gibi.son bir aydir uykuda iciriyorum.acken hic almiyor.hem kiziyor sut az diye olanida icmiyor. Ac olsa mutlaka birini tercih eder.hic beslenmedimi.

Ya lafa atlamis olucam ama ben cok sacma buluyorum su erkek bebeklerde fitil muhabbetini. Hatta gecen kuzenim gelmisti onunda kiz cocucu var. prof'a goturuyo cocugunu. Onermiyomus. Ya dedim allah askinda eskiden varmiymis boyle bisey, bizimde gotumuze tikilmis o fitil, eslerimizinde. Cok cirkin bence.

ıkınması yok canım. ben her altını açışımda şansımı denerım kaka yapacak mı dıye :)
mamasının içine zeytınyagı koyuluyormus. ben öyle hıssettıgım anlarda kayısı ve armut suyu haşlayıp içiyordum.
evet sütüm biraz yaglı

Aglamiyoda... uyudukdan sonra uyaniyor tekrar salliyorum. Koyunca kenara uyaniyor genellikle, uykuya geri dalmayi ogretmek lazim ama nasil bilemiyorum

elektrık kesilir yazık olur diye ben atmıyorum buzluga. sen bence 1 poşeti dene
bence göreceksın.

Aglamiyoda... uyudukdan sonra uyaniyor tekrar salliyorum. Koyunca kenara uyaniyor genellikle, uykuya geri dalmayi ogretmek lazim ama nasil bilemiyorum
Sizde de durum aynı demek ki( psikolojik olarak yipratti beni sutumu de çok etkiledi çok çok azaldi tek öğününe anca yetiyor mamaya basladim(

Siz geceleri istemeden de emzirdiniz mi acaba Bn 3 saatte bir emzirdim hep belki de ondandır diye olabilir mi diye düşündüm
Hayir ne zaman isterse o zamsn verdim.ilk aylar birkac defa 5 .saatte uyandirdim.ondan sonra kendi 2 -5 saat arasinda uyaniyor. Zorla uyandirmadum irkilmesin. Kendi aciktigini biliyor zaten

Orasini bilmem arastirmislardir belki.ben fitil yapinca fitile bagimli olur diyede istemiyorum.ilerde hep laksatif yada lavmanla yapmak zorunda kalir.bagirsaklari alissin .tembellestiriyor fitil daha calismadan dogru durust

Armut suyu kayisi suyu ise yariyormu kayisi sanci yapiyor mu. Ne kadar koyuyorsun

Armut suyu kayisi suyu ise yariyormu kayisi sanci yapiyor mu. Ne kadar koyuyorsun
valla bazen kakasını yapmazdı, hemen kaynatıp içerdim işe yarıyor
ama sen mama verıyorsun bebeğine, ben olsam hem kendim içerim hem bebişe veririm
mesela 1 kayısı cıkardım dolaptan uyandıktan sonra rendeden gecirip verıcem oldugu gibi.

Nasil yutacak kac aylik benimki 4,5 aylik

Ahh şu ek gıda muhabbeti.. Ne vercem ben bu kıza yaaa. Zaten sutum de pek yok.. 5 aylik olduk.. cicibebe bile veriyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…