- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.021
Ac duramaz kac aylik.bizimkide bazen gunduz mama yemiyor.dis yuzunden. Biberondan icmiyordu basta bizimki dogumdan 15 gun sonra basladik mamaya.biberonu gogsune yasla meme icer gibi zannetsin.yada sutunu biberona koy. Baskasi icirsin. Ben bir ara ayakta iciriyordum.yada ilkini sag dedigim gibi.son bir aydir uykuda iciriyorum.acken hic almiyor.hem kiziyor sut az diye olanida icmiyor. Ac olsa mutlaka birini tercih eder.hic beslenmedimi.Sütüm çok zaten ilk kızmaları da o zaman başladı ağzına doku dolu gelince kızdı emmek istemedi sizin nasıl başladı . Benimki ne biberon ne kaşık ne de mama hiç birini almiyor aç duruyor çok kötü durumdayım
neyse ona da şükür.9. Ayda da bi aşı var maalesef
Ya lafa atlamis olucam ama ben cok sacma buluyorum su erkek bebeklerde fitil muhabbetini. Hatta gecen kuzenim gelmisti onunda kiz cocucu var. prof'a goturuyo cocugunu. Onermiyomus. Ya dedim allah askinda eskiden varmiymis boyle bisey, bizimde gotumuze tikilmis o fitil, eslerimizinde. Cok cirkin bence.Sabundan once zeytinyagli kulak cubugubile makata masaj yap . Kabiz degilse ikiniyorsa bazen ikinmayi guzel yapamiyorlar .dogru kasi sikmayi yapamiyorlarmis.kabizda olsa masaj ise yariyor.bacak hareketi.z.yag iciriyorum .en son fitil. Fitile bagli olmasin.erkek cocuklarada cok onermiyorlar
ıkınması yok canım. ben her altını açışımda şansımı denerım kaka yapacak mı dıye :)Alışkanlığı oyle olacsk malesef. Bizimki kabızdı. Katı çıkartıyordu. Altını açmadan yapmıyordu. Makatı çatlatacak dıye korkuyorym. Mamayı değiştirdim biraz yumuşak yapıyor ama hergün değil. Kulak çıbuğunu z. Yagına batırıp makata suruyordu. Yada z. Yagı ile ayağının altına ve karna masaj. Z. Yagını içiriyordum. Hep ıkınıyordu. Şuan ıkınması yok. Kaka normal her gün yapmasada dişten sonra huzursuz olmaya başladı. Seninkininde ıkınması yoksa gün içinde diş olabilir. Sütün güzel kilo aldırıyorsa yağlı sütün mama da veriyorsun bir kaç kaşık su ver. Dr arkadaşıma sütün yağlı bir iki kaşık su ver demişti. Sadece anne sütü verıyor o. Havalarda sıcak zaten
eşim istemedi zaten. arayla yaptıralım dedi.Evet 6 ayı 3 bacak demişsinbir gün ara ile yaptırın daha önce belittim bızım dr oyle yapıyor ateş olmuyor. 3 ıgne çok fazla belkı ıkısınnı bir gun birini sonra yapar
Bende zorundayim aslinda bakalim ne yapacagiz bundan sonra... Benim moreli sifir sifir sifirTesekkur ederim canim.. Alıştım ya.. Mecbur olmasam istifayi basardim coktan.. Ama Eymen icin calismak zorundayim
Aglamiyoda... uyudukdan sonra uyaniyor tekrar salliyorum. Koyunca kenara uyaniyor genellikle, uykuya geri dalmayi ogretmek lazim ama nasil bilemiyorumCanım ayağından bırakınca agliyor mu? Benim kiz bırakalım Max. 5 dk sonra agliyor. Surekli sallanmak istiyor ben nasıl bırakırcam yaa.. Dediğin gibi gündüz uykuları sıkıntılı olmaya başladı. Hicbirsey yapamıyorum
elektrık kesilir yazık olur diye ben atmıyorum buzluga. sen bence 1 poşeti deneNormalde kıvamı falan iyi sıkıntısız cırt cırt yapıyodu. İlk defa yapmadan 1 gün geçirdik bugün 2.günümüz hala da yapmadı bakalım nasıl yapcak.
Sağmıyorum artık da 2-3 poşet vardı acil durumlar için olmazsa onu da denerim bakalim beklemedeyim şimdilik.
ama bu cocuk değil
Sizde de durum aynı demek kiAglamiyoda... uyudukdan sonra uyaniyor tekrar salliyorum. Koyunca kenara uyaniyor genellikle, uykuya geri dalmayi ogretmek lazim ama nasil bilemiyorum
Hayir ne zaman isterse o zamsn verdim.ilk aylar birkac defa 5 .saatte uyandirdim.ondan sonra kendi 2 -5 saat arasinda uyaniyor. Zorla uyandirmadum irkilmesin. Kendi aciktigini biliyor zatenSiz geceleri istemeden de emzirdiniz mi acaba Bn 3 saatte bir emzirdim hep belki de ondandır diye olabilir mi diye düşündüm
Orasini bilmem arastirmislardir belki.ben fitil yapinca fitile bagimli olur diyede istemiyorum.ilerde hep laksatif yada lavmanla yapmak zorunda kalir.bagirsaklari alissin .tembellestiriyor fitil daha calismadan dogru durustYa lafa atlamis olucam ama ben cok sacma buluyorum su erkek bebeklerde fitil muhabbetini. Hatta gecen kuzenim gelmisti onunda kiz cocucu var. prof'a goturuyo cocugunu. Onermiyomus. Ya dedim allah askinda eskiden varmiymis boyle bisey, bizimde gotumuze tikilmis o fitil, eslerimizinde. Cok cirkin bence.
Armut suyu kayisi suyu ise yariyormu kayisi sanci yapiyor mu. Ne kadar koyuyorsunıkınması yok canım. ben her altını açışımda şansımı denerım kaka yapacak mı dıye :)
mamasının içine zeytınyagı koyuluyormus. ben öyle hıssettıgım anlarda kayısı ve armut suyu haşlayıp içiyordum.
evet sütüm biraz yaglı
valla bazen kakasını yapmazdı, hemen kaynatıp içerdim işe yarıyorArmut suyu kayisi suyu ise yariyormu kayisi sanci yapiyor mu. Ne kadar koyuyorsun
Ne icin o damlabende 365 damla dan alıcam. günde 10 damla vermek zor oluyor
Nasil yutacak kac aylik benimki 4,5 aylikvalla bazen kakasını yapmazdı, hemen kaynatıp içerdim işe yarıyor
ama sen mama verıyorsun bebeğine, ben olsam hem kendim içerim hem bebişe veririm
mesela 1 kayısı cıkardım dolaptan uyandıktan sonra rendeden gecirip verıcem oldugu gibi.
Duman cici bebeyi önermiyorlarAhh şu ek gıda muhabbeti.. Ne vercem ben bu kıza yaaa. Zaten sutum de pek yok.. 5 aylik olduk.. cicibebe bile veriyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?