2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Duman cici bebeyi önermiyorlar
Hadi ya bayadır buraya giremiyordum takip edemedim. Nerde olmadık şeyler var onu veriyormusun. . 2 tane cicibebe ve 1 parmak kalınlığında muzu pure yapıp veriyordum.. bazen yoğurtlâ yapıyordum. . Tabi devam sütü de veriyorum.sutum azaldığı için. . Yinede emziriyorum ama.. İlk meyve mi yoksa sebzeyle mi başlanmalı bilmiyorum

Ben başlamadım ama Dr bi liste verdi fikir olursa paylaşayım

Ben de önceden fön makinesi sesi ile kandırıyordum şimdi onunla da emmiyor, senin gibi kalanları vakit oldukça sağıyorum inşallah ilerde yeme sıkıntısı yaşamayız ben de çok korkuyorum.

bizde süt alerjisi olduğu için biz 1 3 4 5 2
Şeklinde gidicez ama ben kararsızım ek gıda konusunda

kızlar ben şubat annesiyim.kızımda aşırı salya akıntısı var. eli olsun oyuncaği olsun ağzına sokup uzun hava okuyor resmen :) acaba dişlerimi geliyor diyorum. sizde dişler çıktı mı

kızlar ben şubat annesiyim.kızımda aşırı salya akıntısı var. eli olsun oyuncaği olsun ağzına sokup uzun hava okuyor resmen :) acaba dişlerimi geliyor diyorum. sizde dişler çıktı mı
Bizim de çok salyamız var kıyafeti ıslanıyor önlük takıyorum, eller hep ağızda ve huzursuz diş diye düşünüyorum ben de

Buda büyüdükçe düzeleck inşallah diye diye büyüttü gitti
Hevesini kırmıyım kırmıyım diyom ama gittikçe dahada fena bişi olcaklar

Bunu kaç kere anlattık..yazdık çizdik..resimlerle anlattıkkk.biblolarla anlattık...
Ama ayten hala ağlıyor

En son muşta hamakta uyumuştu..izmirde kucaktan inmedi..az önce çok terlemiştim ve azcık sinirli idim..inat ettim hamakta uyucaksın diye...
Emzik artık işlev değiştirdi..tutuyor bi parmak ağızda dıgım emzik ucuda ağzıda bodurdana bodurdana uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…