2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsunn :/ cok dikkatli olmak lazim birden boyle oluyor.. Bnmki de yazmistm biara,geri geri gitmis kafasi kanepeden asagiya sarkmisti olecektm korkudan. Atlattn cok sukur keyfi yerindeyse biseyi yoksa vucudunda,sorun yok insallah..sev ilgi ver hep :)

Buda büyüdükçe düzeleck inşallah diye diye büyüttü gitti
Hevesini kırmıyım kırmıyım diyom ama gittikçe dahada fena bişi olcaklar

Ahhaahhahahaahahhahahhahahhahahaahahhahahahhahahhh

Ne diyim kiz,survivordaki eda gibi felaket tellalligi mi yapim Allah yardim eder bize yahuu

Uyku gözlüğü olayı bir bizde var sanıyordum, eyvah eyvah, bu kızlar çok zilli

Canım zaten benim pasa çok hareketli inan bezini çöpe atana kadar oldu inanqmafim ya bir anlık yavrum gayet iyi şükür hic aglamafi zaten kucagima aldım elim ayahim titriyir o da gülüyor bana yavrum ya herşeyin o benim doktor kusma bakışlarında dalgınlık olursa getir dedi simdilik çok iyi cani yansa aglardi ben hala soktayim eşime de söylemedim çok kızar

Cici bebe yerine kendi yapacağın kurabiyeler daha iyi, bebeklerimizi şekerle tanıştırmamamız lazım, ama maalesef paketli ürünlerde hep şeker ve koruyucu var. Keçiboynuzu unu ile hazırlayacağın, taze süt ve yumurtalı kurabiyeleri haftalık yaparak cam bir kavanozda muhafaza edebilirsin. Her sabah anne sütü veya normal sütle bu kurabiyeleri ezerek bebeğine yedirirsen bu vesileyle yumurta ve süt ile proteinini de vermiş olursun. Makarna lütfen diye bir site var, bizler gibi bebeğine doğal şeyler yedirmek çabasıyla yola çıkmış bir gıda mühendisi. Ben hamileliğimden beri oradan besleniyorum, bebekler için çok güzel şeyler var,ek gıdaya geçince muhakkak oradan alacağım birçok şey. İstersen sen de göz at, hatta ek gıda öncesi herkes bir göz atsın derim. Cicibebe filan koruyucu, emülgatör ve daha sayısız kimyasal ile dolu. Elimizden geldiğince içindekileri tane tane seçip koyduğumuz, güvendiğimiz ve taze olduğunu bildiğimiz şeylerle besleyeceğiz bebeklerimizi.

selam güzel anneler. :)
nesli_ankara06 geçmiş olsun. Melekler korumuştur. :)

annişler size sorularım var.
verem aşımızın yeri şişmiş. kızarmış. sıkılmış sivilce gibi. sizlerinki de öyle mi oldu...
ve bizim oğlanın boynu hep pişik oluyor yaaa... kızarık hep. arada çatlıyor daha kötü oluyor. geçiyor gibi oluyor yine tekrarlıyor.
ne yapsam da olmasa.. başına gelip çare bulan var mı...

merhaba, benımkının de pişik oluyor
oksizinç kullanıyorum çinkolu
idare ediyoruz işte.

Evet ya artik tutuyorlar cekiyorlar geri sokuyorlar agizlarina. O da oyuna donustu... Bi de iki gundur uykusu varken yatirinca cingar cikarmaya basladi yeni huy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…