- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.061
Yeni uyuttum hala titriyorum allahım nasıl dikkat etmedim ya inşallah sonra birşey çıkmaz bir de annemin evde düştü ya annem de kendini suçluyor eşini arama baban götürsün hastaneye diyip durdu doktoru aradim gelmene gerek yok dedi of of saka gibi yavrum benim
Saol canim iyiyiz cok sukur sizi sormali?
Çok iyi olur canım listenin fotosunu atar misinBen başlamadım ama Dr bi liste verdi fikir olursa paylaşayım
Buda büyüdükçe düzeleck inşallah diye diye büyüttü gitti
Hevesini kırmıyım kırmıyım diyom ama gittikçe dahada fena bişi olcaklar
Teşekkür ederim canım kaç doğumlu bebegin?Eki Görüntüle 1837315
bizde süt alerjisi olduğu için biz 1 3 4 5 2
Şeklinde gidicez ama ben kararsızım ek gıda konusunda
Uyku gözlüğü olayı bir bizde var sanıyordum, eyvah eyvah, bu kızlar çok zilliBizimkini kendi odasindaki buyuk besige koyuyorum gunduzleri denemek icin bakalim ne yapacak diye... Oyun saniyo heyecanlaniyo zilliben buna nasil uyku egitimi vereyim aglamiyorki gece zaten uyur orda benim icin onemli olan gunduz uykulari. Suan ayagimda yine kendileri, gozlerinede uyku gozlugu gibi mendil, agzinda emzik, son ayar beyaz ses. Transta. Ama cok seker ya
Canım zaten benim pasa çok hareketli inan bezini çöpe atana kadar oldu inanqmafim ya bir anlık yavrum gayet iyi şükür hic aglamafi zaten kucagima aldım elim ayahim titriyir o da gülüyor bana yavrum ya herşeyin o benim doktor kusma bakışlarında dalgınlık olursa getir dedi simdilik çok iyi cani yansa aglardi ben hala soktayim eşime de söylemedim çok kızarGecmis olsunn :/ cok dikkatli olmak lazim birden boyle oluyor.. Bnmki de yazmistm biara,geri geri gitmis kafasi kanepeden asagiya sarkmisti olecektm korkudan. Atlattn cok sukur keyfi yerindeyse biseyi yoksa vucudunda,sorun yok insallah..sev ilgi ver hep :)
Cici bebe yerine kendi yapacağın kurabiyeler daha iyi, bebeklerimizi şekerle tanıştırmamamız lazım, ama maalesef paketli ürünlerde hep şeker ve koruyucu var. Keçiboynuzu unu ile hazırlayacağın, taze süt ve yumurtalı kurabiyeleri haftalık yaparak cam bir kavanozda muhafaza edebilirsin. Her sabah anne sütü veya normal sütle bu kurabiyeleri ezerek bebeğine yedirirsen bu vesileyle yumurta ve süt ile proteinini de vermiş olursun. Makarna lütfen diye bir site var, bizler gibi bebeğine doğal şeyler yedirmek çabasıyla yola çıkmış bir gıda mühendisi. Ben hamileliğimden beri oradan besleniyorum, bebekler için çok güzel şeyler var,ek gıdaya geçince muhakkak oradan alacağım birçok şey. İstersen sen de göz at, hatta ek gıda öncesi herkes bir göz atsın derim. Cicibebe filan koruyucu, emülgatör ve daha sayısız kimyasal ile dolu. Elimizden geldiğince içindekileri tane tane seçip koyduğumuz, güvendiğimiz ve taze olduğunu bildiğimiz şeylerle besleyeceğiz bebeklerimizi.Hadi ya bayadır buraya giremiyordum takip edemedim. Nerde olmadık şeyler var onu veriyormusun. . 2 tane cicibebe ve 1 parmak kalınlığında muzu pure yapıp veriyordum.. bazen yoğurtlâ yapıyordum. . Tabi devam sütü de veriyorum.sutum azaldığı için. . Yinede emziriyorum ama.. İlk meyve mi yoksa sebzeyle mi başlanmalı bilmiyorum
merhaba, benımkının de pişik oluyorselam güzel anneler. :)
nesli_ankara06 geçmiş olsun. Melekler korumuştur. :)
annişler size sorularım var.
verem aşımızın yeri şişmiş. kızarmış. sıkılmış sivilce gibi. sizlerinki de öyle mi oldu...
ve bizim oğlanın boynu hep pişik oluyor yaaa... kızarık hep. arada çatlıyor daha kötü oluyor. geçiyor gibi oluyor yine tekrarlıyor.
ne yapsam da olmasa.. başına gelip çare bulan var mı...
Aynen az bisey stres yapinca hemen sut gidiyorSizde de durum aynı demek ki( psikolojik olarak yipratti beni sutumu de çok etkiledi çok çok azaldi tek öğününe anca yetiyor mamaya basladim (
Haklisin bagirsaklarin calismasi lazim.Orasini bilmem arastirmislardir belki.ben fitil yapinca fitile bagimli olur diyede istemiyorum.ilerde hep laksatif yada lavmanla yapmak zorunda kalir.bagirsaklari alissin .tembellestiriyor fitil daha calismadan dogru durust
Ilkinde cektigim bi ise yarasin bari diyorum, muhtemelen bagisiklik kazanmistir zaten az daha olsa vucudu, insallah bisey olmaz kanaatindeyim. Sakindikca cop batiyorBen yaptirmiycam cnm sen nasıl karar verdin
boynu kısa mı senin kızınında. babası boynu kısa ondan oluyor bence diyor.merhaba, benımkının de pişik oluyor
oksizinç kullanıyorum çinkolu
idare ediyoruz işte.
etli boynu canım. :=) kat kat yani ondan dolayı oluyorboynu kısa mı senin kızınında. babası boynu kısa oluyor bence diyor.
Evet ya artik tutuyorlar cekiyorlar geri sokuyorlar agizlarina. O da oyuna donustu... Bi de iki gundur uykusu varken yatirinca cingar cikarmaya basladi yeni huyEn son muşta hamakta uyumuştu..izmirde kucaktan inmedi..az önce çok terlemiştim ve azcık sinirli idim..inat ettim hamakta uyucaksın diye...
Emzik artık işlev değiştirdi..tutuyor bi parmak ağızda dıgım emzik ucuda ağzıda bodurdana bodurdana uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?