2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Findik ayakta sallamali da olda 2 saat uyumustu ogleden sonra, ona ve kendime odul disari cikalim dedik. Kanguruya koydum zeynoyu. Bu arada zeyno 7 kiloyu gecmistir tahminen. Cok zorlandim tasirken... Dusunsenize hamilelikte 24 kilo aldim, simdi 7 kiloyu tasiyamiyorum... Hersey cok guzeldi cok sukur, kahvemi ictim.. Babamizi aradik, markete ugradik yemeklik aldik, eve geldik tabi ter icinde cocuk cikardim ustunu basini. Cocugun bacagina bakin

Eklentiler

• image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 95
de mi.. doğduğunda minicik bişeydi. babasına demiştim, bizimki öyle tombul bir bebek olmaz diye ama Maaşaallah Sübhanaallah, iyi kilo aldı.
benımkı öyle pek tombul degıl ama yanaklar stoklu gıdık var baya var:=) ensesi de azcık etli orası da pişik. çizgi şeklinde :=)
oraları ihmal etme. zeytınyagı falan da sürebılırsın. sırf o yüzden bile huzursuz olabilir.

Torsdy diye bir jrem var canim ondan sur hemen geçiyor bizimde oluyo

sürüyorum evet. gün içinde birkaç kere.
yıkandıktan sonra daha iyi oluyor hatta.
ama geçen çok fena oldu. Dalin in bebe yağını sürdüm. görümcem vermişti. süreyim dedim, sürmez olaydım. alerji yaptı çocuğa. kıpkırmızı oldu, kabardı boynu.. ay aklıma geldikçe o hali içim gidiyor. birde göbeğine de sürmüştüm, o da kızardı üstüne. Allahtan geçti.
içinde aloe vera varmış, o alerji yaptı herhal. gerçi ben hiç yağ kullanmadımdı. sadece zeytinyağı sürüyordum.
bundan sonra da kullanmam başka bişey...
anası gibi hassas olmuş. olmayaydı iyiydi. :))

oksizinç cok iyi dene istersen. sürünce bembeyaz yapıyor orayı :=)

Hayir ne zaman isterse o zamsn verdim.ilk aylar birkac defa 5 .saatte uyandirdim.ondan sonra kendi 2 -5 saat arasinda uyaniyor. Zorla uyandirmadum irkilmesin. Kendi aciktigini biliyor zaten
Benimki acıktığını bilmiyordu sanki, bıraksam sabaha kadar uyuyordu doktorlar da kan şekeri düşer en geç 3 saatte bir emzir uyandır emzir dediler Bn öyle yaptım

İki ay boyunca çok iyi beslendi ayda 1 buçuk kilo aldı emmesi çok güzeldi ama son iki ay sanki aç kalmak hoşuna gidiyor ne mama be süt hiç birini kabul etmiyor

Bn hiç biberon vermedim sorunun o olduğunu düşünmüyorum bence bazı bebekler emmek istemiyor ve biraz iştahsız oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…