- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.081
Aman aman allah iyilik versinCok sukur beaaagg
Eskiden tulbent orterlermis, yeni moda bu
ama çok işe yarıyor. bendekı burnuna iz yaptı kullanmıyorum suan.Eskiden tulbent orterlermis, yeni moda bu
de mi.. doğduğunda minicik bişeydi. babasına demiştim, bizimki öyle tombul bir bebek olmaz diye ama Maaşaallah Sübhanaallah, iyi kilo aldı.etli boynu canım. :=) kat kat yani ondan dolayı oluyor
hava alamadıgı için
Aynen canim hemen gozlerini kapiyorlarama çok işe yarıyor. bendekı burnuna iz yaptı kullanmıyorum suan.
belkıde dikişleri daha gizli bişi almalıyım.
çok işe yarıyor gözlerını kapamak
benımkı öyle pek tombul degıl ama yanaklar stoklu gıdık var baya var:=) ensesi de azcık etli orası da pişik. çizgi şeklinde :=)de mi.. doğduğunda minicik bişeydi. babasına demiştim, bizimki öyle tombul bir bebek olmaz diye ama Maaşaallah Sübhanaallah, iyi kilo aldı.
18 Ocak canimTeşekkür ederim canım kaç doğumlu bebegin?
selam güzel anneler. :)
@nesli_ankara06 geçmiş olsun. Melekler korumuştur. :)
annişler size sorularım var.
verem aşımızın yeri şişmiş. kızarmış. sıkılmış sivilce gibi. sizlerinki de öyle mi oldu...
ve bizim oğlanın boynu hep pişik oluyor yaaa... kızarık hep. arada çatlıyor daha kötü oluyor. geçiyor gibi oluyor yine tekrarlıyor.
ne yapsam da olmasa.. başına gelip çare bulan var mı...
sürüyorum evet. gün içinde birkaç kere.benımkı öyle pek tombul degıl ama yanaklar stoklu gıdık var baya var:=) ensesi de azcık etli orası da pişik. çizgi şeklinde :=)
oraları ihmal etme. zeytınyagı falan da sürebılırsın. sırf o yüzden bile huzursuz olabilir.
sonra bir daha oluyor mu...Torsdy diye bir jrem var canim ondan sur hemen geçiyor bizimde oluyo
oksizinç cok iyi dene istersen. sürünce bembeyaz yapıyor orayı :=)sürüyorum evet. gün içinde birkaç kere.
yıkandıktan sonra daha iyi oluyor hatta.
ama geçen çok fena oldu. Dalin in bebe yağını sürdüm. görümcem vermişti. süreyim dedim, sürmez olaydım. alerji yaptı çocuğa. kıpkırmızı oldu, kabardı boynu.. ay aklıma geldikçe o hali içim gidiyor. birde göbeğine de sürmüştüm, o da kızardı üstüne. Allahtan geçti.
içinde aloe vera varmış, o alerji yaptı herhal. gerçi ben hiç yağ kullanmadımdı. sadece zeytinyağı sürüyordum.
bundan sonra da kullanmam başka bişey...
anası gibi hassas olmuş. olmayaydı iyiydi. :))
Bende sudocremi suruveriyorumoksizinç cok iyi dene istersen. sürünce bembeyaz yapıyor orayı :=)
sonra bir daha oluyor mu...
ben olmaması peşindeyim ama pek mümkün değil gibi. bizimde geçiyor ama yine oluyor.
teşekkürler bu arada. :)
Şimdi Beşikte bizim odada ama odasına geçirmeyi düşünüyorum 3 4 güne. Gece uyaninca yatagima alıyorum ama. Mesela annemdeyken beraber yattık daha uzun uyudu
Yeni üyeyim anlatılan kısmı bulamadımBunu kaç kere anlattık..yazdık çizdik..resimlerle anlattıkkk.biblolarla anlattık...
Ama ayten hala ağlıyor
Benimki acıktığını bilmiyordu sanki, bıraksam sabaha kadar uyuyordu doktorlar da kan şekeri düşer en geç 3 saatte bir emzir uyandır emzir dediler Bn öyle yaptımHayir ne zaman isterse o zamsn verdim.ilk aylar birkac defa 5 .saatte uyandirdim.ondan sonra kendi 2 -5 saat arasinda uyaniyor. Zorla uyandirmadum irkilmesin. Kendi aciktigini biliyor zaten
İki ay boyunca çok iyi beslendi ayda 1 buçuk kilo aldı emmesi çok güzeldi ama son iki ay sanki aç kalmak hoşuna gidiyor ne mama be süt hiç birini kabul etmiyorAc duramaz kac aylik.bizimkide bazen gunduz mama yemiyor.dis yuzunden. Biberondan icmiyordu basta bizimki dogumdan 15 gun sonra basladik mamaya.biberonu gogsune yasla meme icer gibi zannetsin.yada sutunu biberona koy. Baskasi icirsin. Ben bir ara ayakta iciriyordum.yada ilkini sag dedigim gibi.son bir aydir uykuda iciriyorum.acken hic almiyor.hem kiziyor sut az diye olanida icmiyor. Ac olsa mutlaka birini tercih eder.hic beslenmedimi.
Bn hiç biberon vermedim sorunun o olduğunu düşünmüyorum bence bazı bebekler emmek istemiyor ve biraz iştahsız oluyor4 aylık, ben kırkı çıkana kadar öyle yaptım sonra geceleri uyandıkça emzirdim sadece. Bizimki sarılık olduğunda biberonla beslenmişti biberona alıştı o zaman. O yüzden böyle yaptığını düşünüyorum şimdi kaşıkla versem de mamayı, meme emmek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?