2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok cnm götürmedim. Memleketteydim aynen annemlerdeydim. Doktor uzun süre uyutma kontrol et hareketlerinde değişiklik var mı diye fln dedi. Her şey normaldi şükür.
Canım.benim pasa da iyi çok şükür zaten hic ağlamadi sanki oyun sandı ya kucağıma aldım guluyirdu cani yansa durmazdi zaten minnoslar gozbebegimiz daha dikkatli olmamız gerekiyor biraz da soğukkanlı

Bende 3 kız varoğlum yok inş oğlum kadar yakın hayırlı damatlarim olur

U
Nedir o yontem? Merak ettim
İlk çocuğa göre hesaplanıyor. İlk çocuk erkek oldu diyelim.. Ocakta döllenme oldu. Şubatta dölllenme olursa kız. Ondan sonra hesaplıyorsun bir kız bir erkek diye
.Öncelikle Allah hayırlısını versin öncelikle. Denemesi bedava

Bende rahatlayacağım senin bebiş yapınca. Bizim ki mama alıyor gün aşırı yapıyor. Rahat yapıyor. Anne sütünde telaş etme. Kabız olsa ıkınır sabahtan akşama

Kaka diye diye herkesi bıktırdım mı mis :) ya ne bileyim öyle çok huysuzluğu rahatsızlığı yok gibi. Arada ıkınıyo bazen homurdanıyo ama pırt yapmakta rahatlatıyo sanki.

Benimki de arada ıkınıyo ama bilmiyorum ki cesaret edemedim şimdi ay bi de korkağım oğluş söz konusu olunca..

Demirde kabızlık yapar. Poh rrngi siyaha döner ama erkdn daha üçgün olmuş.

Ben 1 hafta önce kullanmaya başladım önce ishal olmuştum aynen siyah. 3 gündür tık yok yani bebişte ondan mı böyle ki dedim.

Ay ne çok bahsetmişim b*ktan

Bende 3 kız varoğlum yok inş oğlum kadar yakın hayırlı damatlarim olur

Ben tek çocuğum eşim sayesinde annemlerin bşr de oğlu oldu çok memnunlar Allah razı olsun eşimden. Senin de damarların böyle hayırlı olsun inşallah.

Maze çok sayfa oldu hızlı hızlı okudum. Sen yaptınmı masaj, z. Yağlı kulK çubuğuyla masaj. Eğer dr normal derse Bebişlerimiz büyüdü anne sütü alıyor seninki artık daha kolay sindiyordur. Kaka az yapıyordur. Arkadaşımınki 4. Ay sonrası rutin 4 günde bir yapmaya basladı. Herkes hergün yapmıyor. Rutinlerı sekilleniyor. Bide ona sütün yağlı demişti. Bir iki çay kaşığo su ver dedi.

Ben oğlumu hiç bizimle yatirmiyorm

Sabah sünnet olduk
Şimdi evdeyiz
Ağrı ve ateş için fitil verdiler
Fitil vermesem calpol versem
Ne olur ki
Hayırlı olsun darısı başımıza canm

Benim dollenmelerim biri mayısta biri nisanda ama ikisi de erkek oldu.. bu durumda birinin kız olması gerekmiyor muydu

Ben parmağıma zeytinyağı döküp dışardan ovuşturdum popişini cesaret edemedim kulak çubuğuna. Ptesi götürdüm dr ama böyle bi sorun yaşamamıştım hiç sormadım o yüzdn ptesiden beri yok kaka. Bugün 3 çaykaşığı su verdim ara ara veriyordum zaten. Kociş gelirken fitil almış ona bakıcam yemekten sonra. Olmazsa bugün de bekleyim yarın vereyim.

Kizlar hazir mama yaparken once suyu mu koyuyosunuz biberona, yoksa tozu koyup uzerine mi su koyuyosunuz? Ayni sey degil cunku once suyu koydugun zaman mamayi ekledikten sonra su miktari belirtileni geciyor. Anlamadim ben bu isi
Suyu biraz eksik koy canim cunku omce mamayi koyarsan sicak olabilir yada ayri bir urrde suyunu ayarla mamanin üzerine koy

Konu islenirken burdaydim canım. Benim de tam amacım o zaten. Nasılsa sadece anne sütü alıyor. Ordan alsin vitamini minerali ne varsa.

Suyu biraz eksik koy canim cunku omce mamayi koyarsan sicak olabilir yada ayri bir urrde suyunu ayarla mamanin üzerine koy
Yani toplam 90-120 cc neyse. O sekilde olacak degilmi? Cunku arkasinda yazdigi gibi yapinca mesela 90 cc yapican, suyu koyuyosun 90cc 3 olcek ilave ediyosun, oluyo sana 100-105 cc falan. O zaman niye arkasina boyle yapin yazmislar anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…