- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.341
Nedir o yontem? Merak ettimİkinciyi yaparsam kocakaru usulü bir yöntemden duydum. Gün de olan muhabberler. Çin takvimi yalan çıktı. Denemekten zarar gelmez
Canım.benim pasa da iyi çok şükür zaten hic ağlamadi sanki oyun sandı ya kucağıma aldım guluyirduYok cnm götürmedim. Memleketteydim aynen annemlerdeydim. Doktor uzun süre uyutma kontrol et hareketlerinde değişiklik var mı diye fln dedi. Her şey normaldi şükür.
Bende 3 kız varAynen ya bir kızım olmasını çok istedim doktor erkeğe benziyor demişti doktora tekrar bakin eminmisiniz demiştimama şuan bal oğlusum kucağımda herşeye bedel evladın hepsi ayniymis Rabbim hayirlisini versin
Aynı cinsiyetteki kardeşler birbirine arkadaş oluyor.Bende 3 kız varoğlum yok inş oğlum kadar yakın hayırlı damatlarim olur
İlk çocuğa göre hesaplanıyor. İlk çocuk erkek oldu diyelim.. Ocakta döllenme oldu. Şubatta dölllenme olursa kız. Ondan sonra hesaplıyorsun bir kız bir erkek diyeNedir o yontem? Merak ettim
Bende de 3 oglanBende 3 kız varoğlum yok inş oğlum kadar yakın hayırlı damatlarim olur
Bende rahatlayacağım senin bebiş yapınca. Bizim ki mama alıyor gün aşırı yapıyor. Rahat yapıyor. Anne sütünde telaş etme. Kabız olsa ıkınır sabahtan akşama
Canım saf zeytinyağı verdim sabah yine yapmadi kulak copuyle oynadım canının yanmamasina dikkat ettim yagladim poposunu bacaklarına karnina masaj yaptım nerdeyse bir haftalık kaka yaptırahatladı uyudu canım halinden mrmnunsa hic takma kafana ama benim pasa kivrandigi için yaptım
Demirde kabızlık yapar. Poh rrngi siyaha döner ama erkdn daha üçgün olmuş.
Bende 3 kız varoğlum yok inş oğlum kadar yakın hayırlı damatlarim olur
Ben oğlumu hiç bizimle yatirmiyorm
Hayırlı olsun darısı başımıza canmSabah sünnet olduk
Şimdi evdeyiz
Ağrı ve ateş için fitil verdiler
Fitil vermesem calpol versem
Ne olur ki
Benim dollenmelerim biri mayısta biri nisanda ama ikisi de erkek oldu.. bu durumda birinin kız olması gerekmiyor muyduU
İlk çocuğa göre hesaplanıyor. İlk çocuk erkek oldu diyelim.. Ocakta döllenme oldu. Şubatta dölllenme olursa kız. Ondan sonra hesaplıyorsun bir kız bir erkek diye
.Öncelikle Allah hayırlısını versin öncelikle. Denemesi bedava
Maze çok sayfa oldu hızlı hızlı okudum. Sen yaptınmı masaj, z. Yağlı kulK çubuğuyla masaj. Eğer dr normal derse Bebişlerimiz büyüdü anne sütü alıyor seninki artık daha kolay sindiyordur. Kaka az yapıyordur. Arkadaşımınki 4. Ay sonrası rutin 4 günde bir yapmaya basladı. Herkes hergün yapmıyor. Rutinlerı sekilleniyor. Bide ona sütün yağlı demişti. Bir iki çay kaşığo su ver dedi.
IyiymisU
İlk çocuğa göre hesaplanıyor. İlk çocuk erkek oldu diyelim.. Ocakta döllenme oldu. Şubatta dölllenme olursa kız. Ondan sonra hesaplıyorsun bir kız bir erkek diye
.Öncelikle Allah hayırlısını versin öncelikle. Denemesi bedava
Suyu biraz eksik koy canim cunku omce mamayi koyarsan sicak olabilir yada ayri bir urrde suyunu ayarla mamanin üzerine koyKizlar hazir mama yaparken once suyu mu koyuyosunuz biberona, yoksa tozu koyup uzerine mi su koyuyosunuz? Ayni sey degil cunku once suyu koydugun zaman mamayi ekledikten sonra su miktari belirtileni geciyor. Anlamadim ben bu isi
O konuyu işledik cnmbesleyici değil içinde vitamin yok. Kilo aldırıyor ve tok tutuyor. Hamur yada ekmek verıyorsun yemesi için onun gibi birşey. Sana kalmış yine de vermek istersen. Hatta kadınlar kulubünde okudum. Zayıf bebeğine prinç suyuyla mama yaptı kılo aldırması için.
Yani toplam 90-120 cc neyse. O sekilde olacak degilmi? Cunku arkasinda yazdigi gibi yapinca mesela 90 cc yapican, suyu koyuyosun 90cc 3 olcek ilave ediyosun, oluyo sana 100-105 cc falan. O zaman niye arkasina boyle yapin yazmislar anlamadim.Suyu biraz eksik koy canim cunku omce mamayi koyarsan sicak olabilir yada ayri bir urrde suyunu ayarla mamanin üzerine koy
Bende sabahin 8indem beri cocuk uyutcam diye ugrasiyorumBenim minik bugun hep kendi kwndine uyudubiraz mizirdandi emzigi verince gozler gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?