2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bugun ilk defa mama verdim. Onda da ortaligi karistirdim

Ayyy b*k yoluna psikolojim bozuldu resmen
Kakadan canim kakadan herseyyyy. Bugun benimki 2 kere yapti az az. Mahvetti beni. Bi patlatsa rahatlayacak cocuklar

Hatlar baya bi karismis

O zaman fitilleyim de yarın yawrum da rahatlasın ben de bi de misss rahatlasın
Benimki bugun yapti ama yeterli degil karni sis cocugun. Hal boyleyken bile yarin yapamazsa mudahele ederim, zeytinyagiyla pit pit yaparim cok fena oldu bugun. Anlayabiliyorum yani cektigin sikintiyi, sen yaptir cocuga rahatlasin bea

Benimki bugun yapti ama yeterli degil karni sis cocugun. Hal boyleyken bile yarin yapamazsa mudahele ederim, zeytinyagiyla pit pit yaparim cok fena oldu bugun. Anlayabiliyorum yani cektigin sikintiyi, sen yaptir cocuga rahatlasin bea

Sen de haklısın atom ulen hem evhamlıyım hem korkak

Canım bebelac hangisinden alıyorsun? 4+ meyveli falan ondan mı yoksa 1 numara bebek sütü mu
Canim sen anne sütü mü veriyorsun ve sütun az mi?eğer oyleyse anne sütüne ilave istiyorsan 1 numara bebek sütü al 6 aydan sonra 2 numaraya geç. Mesela benim bebeğim biberon ve mama almıyor bu sebeple günde bir kere aptamil princ unlu kaşık maması veriyorum akşam üstü çünkü kilo alımı az oldu.ve 5. Aya yaklaşıyoruz maalesef doğum kilosunu ikiye katlayamiyacak.ama sende kilo problemi yoksa hiç kaşık maması alma.

Ay okuya okuya geldim gözlerim döndü
Atom resim atmışsin ya. Benim kizda da var doğum lekesi. Hemde tipatip aynı yerde. Resim atardim sana ama ayagimda uyuyor şuan. Geçer mi ki
hadi ya tesadufe bak
Bilmemkiiii gecermi gecmezmi... Zaten sacinin altinda kalacak muhim degil ama ben baska bisey olmasindan suphelendimde sordum. Hematom dediler bisey degilmis, birkac gune kontrole goturucem sorucam tekrar daktira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…