- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.441
O zaman sorun yokSurekli mama ile beslesem haklisiniz ama bir ogun cok zorda kalirsam veriyorum hergun degil.
Hemde be pohHhaa pohluuu
Hemen arastiyoreBenimkinde de var canım
Hematom deniyor
Bir yıl içinde kaybolurmuş
Ikınması yoksa bekle yada yarın sıkıntısı var baktın atamadın fitilide al git sağlık ocağına hemşire atar
Ben bugun ilk defa mama verdim. Onda da ortaligi karistirdimÖnce su canım. Üzerinde de yazıyor. Mamanın ölçüsü fazla olursa sodyum değeri yüksek oluyormuş. 1 ölçek 30 oluyo ya 3 ölçek 90 yapınca mama katı ölçüyü yükseltiyor 100 oluyor. Mama koyup sonra suyunu da koysan 100 yapıyor ama Mamayı once koyup suyu sonra koydugunda köpürüyo tam ölçü ayarlanmıyor bence .iyi karıştır mamayı. Gece su veremeyınce suyu bazen 10 cc fazla yapıyorum. Ama siz mama az verıyorsunuz gunduz su yeterli.
Hemde be poh
Benim sıpa da bugün hiç durmadı 3–4 kere uyudu ama 10–15 dk uyuyup uyandı hep en uzun yarım saat uyudu. Uyanıkken hep benimle ilgilen diye yırtındı 2 dk yanından ayrılamadım. Acaba doymuyo mu ki diye buzluktan süt çıkarıp verdim almadı zaten doğduğundan beri ne biberon ne emzik almıyo. Akşam babasına kızdım sesimi yükselttim yawrum bi korktu nasıl gözyaşı döktü sonra ağlaya ağlaya memede uyudu. Ayy mafoldum yawrum ağlarken içim parçalandı..
Kakadan canim kakadan herseyyyy. Bugun benimki 2 kere yapti az az. Mahvetti beni. Bi patlatsa rahatlayacak cocuklarAyyy b*k yoluna psikolojim bozuldu resmen
Tamam bir daha gerekirse oyle yapacagim tesekkurler100, 105 olması önemli değil yazdığı gibi yap. Önemli olan içtiği. Seviyesi ni 90 da tutuarsan mamayla, suyu eksik olur. İçtiği miktar önemli.
Kakadan canim kakadan herseyyyy. Bugun benimki 2 kere yapti az az. Mahvetti beni. Bi patlatsa rahatlayacak cocuklar
Hatlar baya bi karismisBizim ki mağazata girince durmuyor
Dışarda olacak. İnsanlara bakacak
QUOTE="Atom heart mother, post: 46645028, member: 357491"]Esim patronuyla yemege gitti, evde minnoslayiz. Zar zor bi makarna haslayabildim, uzerine ton baligi koydum domates salatalik yedim. Ekmek yemedim ama 2 tabak yedim genede doydum diyememSkechers spor ayakkabıdan bende almıştım. Hafif ama yamuluyor yürürken çok yumuşak ondan mmı. Benim ayakta mı var bi sorun
Benimki bugun yapti ama yeterli degil karni sis cocugun. Hal boyleyken bile yarin yapamazsa mudahele ederim, zeytinyagiyla pit pit yaparim cok fena oldu bugun. Anlayabiliyorum yani cektigin sikintiyi, sen yaptir cocuga rahatlasin beaO zaman fitilleyim de yarın yawrum da rahatlasın ben de bi de misss rahatlasın
Tamam bir daha gerekirse oyle yapacagim tesekkurler
Benimki bugun yapti ama yeterli degil karni sis cocugun. Hal boyleyken bile yarin yapamazsa mudahele ederim, zeytinyagiyla pit pit yaparim cok fena oldu bugun. Anlayabiliyorum yani cektigin sikintiyi, sen yaptir cocuga rahatlasin bea
Bebelerin pohlarının kıymetini bilin bakın benim halime
Canim sen anne sütü mü veriyorsun ve sütun az mi?eğer oyleyse anne sütüne ilave istiyorsan 1 numara bebek sütü al 6 aydan sonra 2 numaraya geç. Mesela benim bebeğim biberon ve mama almıyor bu sebeple günde bir kere aptamil princ unlu kaşık maması veriyorum akşam üstü çünkü kilo alımı az oldu.ve 5. Aya yaklaşıyoruz maalesef doğum kilosunu ikiye katlayamiyacak.ama sende kilo problemi yoksa hiç kaşık maması alma.Canım bebelac hangisinden alıyorsun? 4+ meyveli falan ondan mı yoksa 1 numara bebek sütü mu
hadi ya tesadufe bakAy okuya okuya geldim gözlerim döndü
Atom resim atmışsin ya. Benim kizda da var doğum lekesi. Hemde tipatip aynı yerde. Resim atardim sana ama ayagimda uyuyor şuan. Geçer mi ki
Kız pembe nasıl cesaret edip sunnetciye kestirtdin hayatta yapamazdimSünnetçi novalgin verdi..4 saat sonra bir daha verin dedi..sonra bidaha yok dedi..bezede hametan bol bol sürüyoz..2 günde 1 hametan mavi olandan..3 gündwn sonra oturma banyosu yapıyoruz işte..
Bence çok gerekli chicco var bende.Mama sandalyesi almayi dusunuyormusunuz yoksa cok gerekli olmuyor mu alıp almamakta kararsızım
Benimkinin kaka da mukuslu bir haftadir. Inşallah bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?