2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yatağa girince uyku bastırdı bu sersemlikle ayıklayamicam
Mama sandlyesini de öğrendiğim iyi oldu sağlasın.
Haydi iyi geceler. Tekarar görüşünceye dek esen kalın..

görümcem 3 yıl kullandı bundan
çok memnun kaldı. hem yer açısından da çok iyi. neden almasın?

Bilmiyorum bana çok kullanışsız geldi. Şimdi artık kullanımı kolaylastiracak bir sürü özellikleri var sandalyelerin. 3kurus fazla verilir rahat edilir. Uzun vadede kullanilacak birsey çünkü

sen sorun degılsın kullan elbette
ben olsam 6 ayı beklerım demir için
Bebişe mi kullanma demek istedin sör. Neyse dur yarın konuşalım bunu idrak yollarım tıkandı mama sandalyesini de sorcam sana. Parmaklarım birbirine dolanıyo yazarken. Yatağa girince kendimden geçtim. İyi geceler bebişini

evet bebişe kullanma, kendin kullan. emziriyorsan ona da gecer hem.
iyi geceler:=)

Bilmiyorum bana çok kullanışsız geldi. Şimdi artık kullanımı kolaylastiracak bir sürü özellikleri var sandalyelerin. 3kurus fazla verilir rahat edilir. Uzun vadede kullanilacak birsey çünkü
canım bunun fiyatla ilgisi yok ki.. sonucta aynı görevı görüyor. ben büyükleri sevmıyorum mesela, kv var almıyorum onu.
ikea basit model cok hosuma gıdıyor
kullanım ve yer açısında da iyi

Kilosu boyu İyi Maşallah
Bizimki de en son 600 gr almıştı. İyigayet
Dönme konusunda birsey diyemıycem. Bizimki yüzüstü sevmiyor hiç. Çevirıncr başı hep havada yanağını asla koymuyor yüzüstüyken. Geri geri emekliyor o zaman Dönmüyor o yüzden zorluyorum bende dönmesi için. Senin bebiş seviyor. Kundak yapımca uyurmu senin bebiş .Kundakta dönemez.

Napcaz ki bana demir depoların boş mutlaka kullanıcan dedi dr. Oğluşa da bugün demir damlası başladık bakalım halimiz nolcak. Ama beni genelde ishal yapıyor demir.
Demir ilacını emzirdikten en az bir saat sonra veriliyor. Ve verdiktn sonra en erken bir saat sonraemziriliyor hatırlatayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…