- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.601
Hipp icti, lokur lokur icti, 120 yapmistim 100 ictihangisini verdin, içti mi, ne kadar içti?
Bende bu senaryodan korkuma istememistimNe güzel çok akıllı bir davranış. Ben 40 arti 5 te sancim olmayinca yatış yapıp fitil ardından suni sancı ve en son iğne yiyerek dünyanın en aptalca seyini yapıp saatlerce sancı çekip Sezeryan oldum.
2 aydir gece ve sabah haric her meme sikintili zaten. Emmeye emmeye sutu zaten cok azaltti. Cok yoruldum artik.. Dun kaka yapamamisti, cok huzursuzdu, 4-4,5 saat gecmisti. Agliyoduda, sagacak vaktimde kalmamisti artik, verdim mecbur tukendigim bir andaCanım niye mama verdin?
Doktor mu tavsiye etti?
Etmediysw bırak bence
Sütün azalabilir meme reddi yaşayabilirsin
Hemanjiom benim kizimda degil ama kendimde var :) mis yani, simdi yok. Bebeklik fotograflarimin bir donemi kirmizi surat :) dedigin gibi 1-2 yasindan sonra azalarak gecmis. Simdi o bolgede ufacik bir kahverengilik var. o kadar.Atom heart mother cnm hemanjiom hakkında konuşmuşsunuz fotoğraf atmışsın ama bulamadım. Benim kızımda da var pembe alnında ve burnunda hem de az değil yani. Doktor bize de bir yaşına kadar geçer görmeyin onları dedi. İnşallah geçer..
Ben eşime bunu söylesem bana der ki şaka yapıyor o fesatlık yapmaNe demek alaçam ya sacmaliga bak eşine şöyle konussun ya da sen şöyle susma susunca boyle oluyor biz kavga edeli bir ay oldu gitmedim daha evine bir kez bir yerde karşılaştık gayet resmiydi bundan sonra boyle kafam rahat eski günlerinde safmisim herkese hakettiği kadar değer verecem artik
evet kusma kaçınılmaz oluyor oyledeYastıksız da düz kusuyor benimki
Mesajları eksik okuduğum için yanlış anlamışımHemanjiom benim kizimda degil ama kendimde var :) mis yani, simdi yok. Bebeklik fotograflarimin bir donemi kirmizi surat :) dedigin gibi 1-2 yasindan sonra azalarak gecmis. Simdi o bolgede ufacik bir kahverengilik var. o kadar.
Ben eşime bunu söylesem bana der ki şaka yapıyor o fesatlık yapmaama kadın şaka maka yapmıyor. Of bir de şimdi ankaraya taşınacaklar uzaktık ne güzeldi... Yakınınıza gelelim her gün bizde olur görmeye gelirsiniz diyor bir de hasta yaaaa..
Ben de önceleri her şeyi eşime söylerdim annen şunu dedi baban bunu yaptı. Haksızlardı. O an eşimde kabul ediyordu kızıyordu onlara. Ama sonra bi baktım onların yaptığı her şey unutuldu. Ben alıngan, fesat ve kötü niyetli kaldım. Bu nedenle artık yorum yapmıyorum.
Böyle bir şeyi de yapamayacakları için kendi kendime kızıyorum şimdilik...
Ben eşime bunu söylesem bana der ki şaka yapıyor o fesatlık yapmaama kadın şaka maka yapmıyor. Of bir de şimdi ankaraya taşınacaklar uzaktık ne güzeldi... Yakınınıza gelelim her gün bizde olur görmeye gelirsiniz diyor bir de hasta yaaaa..
Ben de önceleri her şeyi eşime söylerdim annen şunu dedi baban bunu yaptı. Haksızlardı. O an eşimde kabul ediyordu kızıyordu onlara. Ama sonra bi baktım onların yaptığı her şey unutuldu. Ben alıngan, fesat ve kötü niyetli kaldım. Bu nedenle artık yorum yapmıyorum.
Canım valla çok zor evlilik cok agzinla kus titsan yaranamazsin kimseye kendini hic ezdirme birak nasil düşünülürse düşünsünler uzaklık her zaman iyidir ben de kavgadan önce ise başlamama yakin yakınına otururum diyordum ama şuan başka şeyler düşünüyorum araba alır anneme bırakırım her gün diyorum bakalım ne olacakBen eşime bunu söylesem bana der ki şaka yapıyor o fesatlık yapmaama kadın şaka maka yapmıyor. Of bir de şimdi ankaraya taşınacaklar uzaktık ne güzeldi... Yakınınıza gelelim her gün bizde olur görmeye gelirsiniz diyor bir de hasta yaaaa..
Ne güzel çok akıllı bir davranış. Ben 40 arti 5 te sancim olmayinca yatış yapıp fitil ardından suni sancı ve en son iğne yiyerek dünyanın en aptalca seyini yapıp saatlerce sancı çekip Sezeryan oldum.
Paşam aksamdan beri memeyle kavga ediyor almam diye zorla emzirdimsaat başı kalktı sürekli ağladı banyo yaptırdım yine ayni bir de gaz bunaltiyir kıvranıp durdu yavrum benim
Canım benim kayınvalidemin de gereksiz söylemleri vardı çok canım sıkılırdı kocişe kızardım hep annen niye böyle yapıyo niye öyle söylüyo o da bana hak verirdi ama annesini hem kırmak istemiyodu hem de söylesem anlamaz anlayacak biri olsa tamam konuşayım derdi. Haklıydı o konu da da. Laftan anlayacak gibi değil benim kv. Aslında kötü niyetli biri değil gerçekten iyi bir insan olduğunu düşünüyorum ama şu çenesini tutmayıp herşeye müdahil olmaya çalışması böyle gereksiz ve yeraiz konuşmaları beni sinir ediyodu. Eşim her ne kadar beni haklı bulsa da huzurumuz bozuluyodu sonuçta. Sonra biri bana dedi ki bak sen yanlış yapıyosun. Bu ne kadar daha böyle devam edecek sanıyosun yarın öbür gün kocan da dicek ki eee yeter artık o benim annem haddini bil diyecek sen suçlu olacaksın. Sonra düşündüm erkek sonuçta yapar mı yapar peki böyle bişey söylerse nen bunu kaldırabilir miyim bir daha eskisi gibi olabilir miyiz eşimle ? Hayır. Bir iki tavır yaptım kv deye gitmedim bi süre soğuk davrandım. O gelip torununu sevip gidiyodu. Geldiğinde de sadece hoşgeldin beş gittin resmi bi muhabbet. Eşim de bir iki bişey çıtlatmış böyle böyle söylediğin için öyle davranıyo diye. Biraz toparladı kendini. Hala yokmu can sıkmaları milletin içinde ben beceriksizmişim kendisi herşeyi biliyomuş gibi konuşmaları vs benzer şeyler işte. Ama artık ben kendimi frenlemeye çalışıyorum bakıyorum çok tahammül edemicem bişi yaptı şakayla karışık ben de bişiler söylüyorum rahatsız olduğumu anlıyo. Ya da yapabiliyosam eğer duymazdan geliyorum amaann söylesin dursun çokta tınn diyorum. Eskisi gibi eşimin başına ekşimiyorum anan onu dedi bunu niye söyledi falan diye. Eşimle de konuştum bu durumlar ilerde bizi çok yıpratıcak o hale gelmeyelim gerektiğinde sen müdahale et anneni kır demiyorum saygısızlık asla yapma ama anlamasa da konuş sen en azından rahatsızlığımızı bilsin. Ben bişi desem kötü gelin olurum sen güzellikle söyle kızsa da küsse de evladısın sizin aranız bozulmaz dedim. Tama ama sen de canını sıkma ne derse desin bi kulağından girsin senin diğerinden çıksın ben hep senin yanındayım unutma dedi. Böyle devam ediyoruz şimdilik. Beni uyaran abladan da allah razı olsun. Bu arada ben de kesinlikle öyle mülayim yapıda bi insan değilim serde asilik var özgürlük var tek çocuğum zaten el üstünde büyümüşüm. Benim için çok zor aslında bu şekilde davranmak. Ama daha hayırlı olduğunu düşünüyorum. Naçizane tavsiyem duymazdan gel zaten böyle bişeyi nasıl yapabilir ki ? Sıkma canını eşinle de huzurunu hiç bozma.
Ay çok uzun yazmışım kusuruma bakmayın kızlaarrr :))
Valla cok guzel yazmissin atlamadan okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?