- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.581
GünaydııınnnGünaydın güzel anneler ve melekleri.......
Huzurlu bereketli mutlu bir gün diliyorum hepimize
Canım niye mama verdin?Ben bugun ilk defa mama verdim. Onda da ortaligi karistirdim
Önünde oyuncak var. Sade istiyorum. Yüksek güzel modeli. Dr lar Dikkati oyuncaklarrda olmasın. Masaya oturdugunu yemek saatı olduğunu bilsin diue sade ıstıuor. İlgisi yemeklerde olsun diye. Ben sade bakıyorum. Durmazsa oyuncaklarından verırım zaten.https://www.e-bebek.com/diny-oyuncakli-mama-sandalyesi-p-byp-564789/
Ben de bu mama sandalyesini düşünüyodum
Modelden modele değişiyor olabilir cnm bazı denediklerim bana da tuhaf geldi.air taban modeli en rahatiydi ondan aldım.Skechers spor ayakkabıdan bende almıştım. Hafif ama yamuluyor yürürken çok yumuşak ondan mmı. Benim ayakta mı var bi sorun. Yazıma diğerlerin yazıları karışıyor beceremıyorum tlf dan. Sayfa yenilenince kafayı yiyo tlf
Kusma süt gibiyse fazlasını çıkarıuordur.. Annem çok kusunca midesini üşüttü der. Sıcak koyuyorum karnına. Kanı canı neki. Doğrumu bilmem koyuyorum kıraz cekırdeğı yastıgını zararı yok. Süt kesiği gibi gelirse yarıyor derler.Kızlar bişey sorucam. Doğduğundan beri hiç kusma alışkanlığı olmayan kızım bi süredir hemen hemen her emmeden sonra kusuyor. Etraftan kusan bebek iyidir gibi şeyler duyuyorum ama pek normal gelmedi bana. Evham mı yapıyorum ki. Ağlıyor bide yavrum kusunca.
Bi de bir kaç kaşık açık çay verdirtirKızlar bişey sorucam. Doğduğundan beri hiç kusma alışkanlığı olmayan kızım bi süredir hemen hemen her emmeden sonra kusuyor. Etraftan kusan bebek iyidir gibi şeyler duyuyorum ama pek normal gelmedi bana. Evham mı yapıyorum ki. Ağlıyor bide yavrum kusunca.
Amin inşallah. Bol sütlü ve bebişlere bol uykulu gün olsunGünaydın güzel anneler ve melekleri.......
Huzurlu bereketli mutlu bir gün diliyorum hepimize
Yüksek ve içi minderli kumaş kaplı istıyorum. Sert şeye nasıl oturacak. Mutfakta yrmek yaparkende içine koyarım. Konforlu olsun biraz o yüzdenhttps://www.e-bebek.com/diny-oyuncakli-mama-sandalyesi-p-byp-564789/
Ben de bu mama sandalyesini düşünüyodum
Bende 3 kız varoğlum yok inş oğlum kadar yakın hayırlı damatlarim olur
Cnm biz vitamin doğduğundan beri kullanıyoruz. Kızım suan 142 günlük 4240 doğdu ama 5. Ayında 2 ye Katlamalı kilosunu yazıyor heryerde geçen cuma tartım 7100 du yani maalesef 2 ye katlayamadik.siz 129 Günlükken bile suan nerdeyse 2 katına yaklasmissiniz, 150 günlük olduğunda 7 yi geçer.bence gayet iyi.mesela bizim doktor çok takılmiyor kiloya. 4. Ayında 330 gr aldı hala sadece anne sütü diyor.Canım bişi sorcam sana. Benimki 3480 doğdu 129 günlük şu an 6700. Sağlık ocağı her takipte gayet iyi bi problem yok kilo alımı yeterli dedi. Ptesi dr a gittik kilo alımı az dedi vitamin verdi ama mama ya da ek gıda verme dedi. Kilo alımıyla ilgili bilgin var mı ?
Hahahaha çok güldüm suan doğru diyorsunAdamın 30 yıllık tecrübesi var..hergün mutlaka pipi kesmiş ..sen düşün gari..
Ne güzel çok akıllı bir davranış. Ben 40 arti 5 te sancim olmayinca yatış yapıp fitil ardından suni sancı ve en son iğne yiyerek dünyanın en aptalca seyini yapıp saatlerce sancı çekip Sezeryan oldum.Masallah sana. Benim suyum geldi, 26 saat sancim olmadi, suniyide kabul etmedim, sezaryen ile dogum yaptim. Iyikide boyle olmus.. Hicbi sikintim yok cok sukur... Ay bu konuya nerden girdimhemanjiom deride kan pihtilasmasi oluyor, hematom da biyle biseydir tahminen. Doktora sorunca yazarim.
Kundak hic sevmiyoda ustunu kapatinca donemiyo kuzu kafayi kaldirsa zaten iyi agzi burnu kapaniyo yavrumun teşekkür ediyorumKilosu boyu İyi Maşallah
Bizimki de en son 600 gr almıştı. İyigayet
Dönme konusunda birsey diyemıycem. Bizimki yüzüstü sevmiyor hiç. Çevirıncr başı hep havada yanağını asla koymuyor yüzüstüyken. Geri geri emekliyor o zaman Dönmüyor o yüzden zorluyorum bende dönmesi için. Senin bebiş seviyor. Kundak yapımca uyurmu senin bebiş .Kundakta dönemez.
Önünde oyuncak var. Sade istiyorum. Yüksek güzel modeli. Dr lar Dikkati oyuncaklarrda olmasın. Masaya oturdugunu yemek saatı olduğunu bilsin diue sade ıstıuor. İlgisi yemeklerde olsun diye. Ben sade bakıyorum. Durmazsa oyuncaklarından verırım zaten.
Yüksek ve içi minderli kumaş kaplı istıyorum. Sert şeye nasıl oturacak. Mutfakta yrmek yaparkende içine koyarım. Konforlu olsun biraz o yüzden
Cnm biz vitamin doğduğundan beri kullanıyoruz. Kızım suan 142 günlük 4240 doğdu ama 5. Ayında 2 ye Katlamalı kilosunu yazıyor heryerde geçen cuma tartım 7100 du yani maalesef 2 ye katlayamadik.siz 129 Günlükken bile suan nerdeyse 2 katına yaklasmissiniz, 150 günlük olduğunda 7 yi geçer.bence gayet iyi.mesela bizim doktor çok takılmiyor kiloya. 4. Ayında 330 gr aldı hala sadece anne sütü diyor.
Ne demek alaçam ya sacmaliga bak eşine şöyle konussun ya da sen şöyle susma susunca boyle oluyor biz kavga edeli bir ay oldu gitmedim daha evine bir kez bir yerde karşılaştık gayet resmiydi bundan sonra boyle kafam rahat eski günlerinde safmisim herkese hakettiği kadar değer verecem artikKaynanam beni sevme benden nefret et diye yapıyor her hareketini sözünü glb
Oğluyla bilgeyi görmek için her gün görüntülü konuşuyor ve her gün istisnasız söylediği laf şu... Oğlum siz arayı açmadan ikinciyi yapın. Bu sütten kesilsin ben alcm ztn ben büyütecmhey Allahım ya. İkincinin vakti hakkında her gün yorum yapmasına mı kızayım durup durup bilgeyi alcm demesine mi. Bir de sürekli çabuk çabuk yapın ki ötekilere de sıra gelsin. 4 tane olacakmış. Kadına bak yaa. Vallahi nefret et benden diyor.
zaten sana memişlere onun nazarı değdi
ben anlamam
atoma söyle bunları
Kizlar cok alemsinizNifak tohumları ha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?