2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Modelden modele değişiyor olabilir cnm bazı denediklerim bana da tuhaf geldi.air taban modeli en rahatiydi ondan aldım.

Kusma süt gibiyse fazlasını çıkarıuordur.. Annem çok kusunca midesini üşüttü der. Sıcak koyuyorum karnına. Kanı canı neki. Doğrumu bilmem koyuyorum kıraz cekırdeğı yastıgını zararı yok. Süt kesiği gibi gelirse yarıyor derler.

Bi de bir kaç kaşık açık çay verdirtir

Cnm biz vitamin doğduğundan beri kullanıyoruz. Kızım suan 142 günlük 4240 doğdu ama 5. Ayında 2 ye Katlamalı kilosunu yazıyor heryerde geçen cuma tartım 7100 du yani maalesef 2 ye katlayamadik.siz 129 Günlükken bile suan nerdeyse 2 katına yaklasmissiniz, 150 günlük olduğunda 7 yi geçer.bence gayet iyi.mesela bizim doktor çok takılmiyor kiloya. 4. Ayında 330 gr aldı hala sadece anne sütü diyor.

Ne güzel çok akıllı bir davranış. Ben 40 arti 5 te sancim olmayinca yatış yapıp fitil ardından suni sancı ve en son iğne yiyerek dünyanın en aptalca seyini yapıp saatlerce sancı çekip Sezeryan oldum.

Kundak hic sevmiyoda ustunu kapatinca donemiyo kuzu kafayi kaldirsa zaten iyi agzi burnu kapaniyo yavrumun teşekkür ediyorum

Yüksek ve içi minderli kumaş kaplı istıyorum. Sert şeye nasıl oturacak. Mutfakta yrmek yaparkende içine koyarım. Konforlu olsun biraz o yüzden

Oyuncak kısmını düşünmemiştim de içinin minderini ben de yaparım nolcak diyodum. O zaman @Surrender in dediği ikea antilop var aynen böyle yüksek ve basit bi model ama onon da iç minderi yok sanki.

Canım inşallah sağlıkla kilolarını alır bebişin. Bizim de sağlık ocağı kontrollerinde hep kilo alımı iyi normal bi sıkıntı yok dendi bu dr böyle söyleyince canım sıkıld

Kaynanam beni sevme benden nefret et diye yapıyor her hareketini sözünü glb
Oğluyla bilgeyi görmek için her gün görüntülü konuşuyor ve her gün istisnasız söylediği laf şu... Oğlum siz arayı açmadan ikinciyi yapın. Bu sütten kesilsin ben alcm ztn ben büyütecm hey Allahım ya. İkincinin vakti hakkında her gün yorum yapmasına mı kızayım durup durup bilgeyi alcm demesine mi. Bir de sürekli çabuk çabuk yapın ki ötekilere de sıra gelsin. 4 tane olacakmış. Kadına bak yaa. Vallahi nefret et benden diyor.

Ne demek alaçam ya sacmaliga bak eşine şöyle konussun ya da sen şöyle susma susunca boyle oluyor biz kavga edeli bir ay oldu gitmedim daha evine bir kez bir yerde karşılaştık gayet resmiydi bundan sonra boyle kafam rahat eski günlerinde safmisim herkese hakettiği kadar değer verecem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…