2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy çok tatliş yaa Benimki de aynı gece gündüz gözünü açınca beni görür görmez gülücükler saçıyo yawrum bazen oyun halısında oynarken gidiyorum yanına konuşuyorum ya da pusetinde yatarken konuşuyoruz oynuyoruz nasıl kahkahalar atıyo akşam da babasını görünce pek mutlu oluyo. Babası bazen çok yorgun oluyo fazla ilgilenemiyo bizimki çok bozuluyo zırıldanıyo yine aldırıyo babasına kendini Bu arada adamın üstüne kusa kusa psikolojisini bozdu geçen gece uyurken yatakta kalktı oturdu adam aşkım gel gel kustu diyo uyku sersemi anlamadım bende aşkım kustu kustu boynumdan aşağıya içime girdi gel çabuk diyo tişörtünü çekiştiriyo rüya görüyo şapşik

Benimki de yeni bi çığlık oyunu başlatti iki gündür. Biz konuşuyoruz o çığlık atıyor gülerek. Mart kedileri gibi geziyo evde iaaaeee

Öpeyim diye çenesini kaldırıyo öptükçe gülüyo yüzümü yaklaştırıyorum seviyo oynuyo yüzümle bi de yatarak emmeye alıştı şimdi uykusu gelince yatarak emmek istiyo salonda kamepeye yatıyoruz onu da kabul etmiyo illa yatakodasına gidip yatcaz sarılcaz öyle emip uyucak. Aman bazen de ayakta sallanmak bazen pusette uyumak istiyo gerçi hiç belli olmuyo işi.

Ha bi de çenesi hiç durmuyo gece uyandığında bile 2 dk altını değiştirene kadar söyleniyo da söyleniyo
Mutluysa böyle gülerek neşeli neşeli şakıyo uykusu varsa huzursuzsa sinirli sinirli homurdanıyo bi de kaşlarını çatıp homur homur kendine eeeee eee deyişi var ki sallanırkeenn

Şampuan mevzuu geçmiş bu arada ben de sebamed şampuan ve sabun kullanıyorum. Bizimki de pek hassas.

Töbe Estağfurullah yarabbim... agzimdan kotu laf cikiyordu ona neymis sizin cocuk yapmanizdan sanki o aciyi o cekiyor olfu canim buyutup sana vermek için dogurdum kv yle kavganin üzerine bunu okuyunca iyice koptum ben suzene kardeşim birskinda çocuğumuzun keyfini yasayalim allahim yaa...

Mustela kullanmayi dusunuyorum artik bende. Ama arkasini bi gormem lazim. Nette bulamadim elinde mevcutsa atabilirmisin rica etsem :)
Canim içerik şu
İçerik

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, PEG-150 Distearate, Glyceryl Caprylate, Glycol Distearate, Parfum (Fragrance), Panthenol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Persea gratissima (Avocado) Fruit Extract.

Ya bu sitrik acid nedir yaa : /
Prima ıslak mendilde de var. Sıkıldım görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…