2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok cnm ben kendi isteğimle bu yolu tercih ettim normal doğum çok istiyordum doktorumu sırf normal doğum yanlisı diye tercih ettim Memorialda.ama olmayınca olmuyor nasip değilmiş. Çok uğraştı doktorum ancak 2 cm açıldı. Bebeğim de kiloluydu ztn daha dayanak gücüm kalmamisti

Ben de normal olsun istedim çok ama dediğin gibi açılıma olmadı bende de.
Amaann neyse öyle ya da böyle bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde dünyaya getirdik ya önemli olan bu. Geçti gitti

Canım ankara memorial mi ben de orada yaptım doğumu çok memnun kaldım benim normal dogum oldu cok ilgililer benim doktor disardan geldi ama memorial da güzel bir hastane orada çocuk doktoru sami akbuga da çok iyiydi

Canım ankara memorial mi ben de orada yaptım doğumu çok memnun kaldım benim normal dogum oldu cok ilgililer benim doktor disardan geldi ama memorial da güzel bir hastane orada çocuk doktoru sami akbuga da çok iyiydi
Yok cnm istanbuldayım ben.evet güzeldi. Ya şu normal doğum nasip olmadı bana o kadar da istedim neyse ki sağlıkla aldım minnosumu kucagima

Ne güzel çok akıllı bir davranış. Ben 40 arti 5 te sancim olmayinca yatış yapıp fitil ardından suni sancı ve en son iğne yiyerek dünyanın en aptalca seyini yapıp saatlerce sancı çekip Sezeryan oldum.
Bende

Canım kivrandi sürekli azalmıştı sanırım biraz da usuttu ayağına sıcak su koydum gece hic uyumadi simdi de 3 saattir uyuyor tam düzeldi çok iyi diyorum boyle oluyor her günümüz farklı

O konuda cok haklisin cnm hala cok duzensiz cogu sey.. Insallah atlatmistir minnos. Bzmki de iki gundur gece iyi uyuyo masallah,bi oyle bi boyle artik alistik:)

Canım kivrandi sürekli azalmıştı sanırım biraz da usuttu ayağına sıcak su koydum gece hic uyumadi simdi de 3 saattir uyuyor tam düzeldi çok iyi diyorum boyle oluyor her günümüz farklı
Üşütüyorlar ya. Ben terliksiz evde gezince karnım ağrıyor. Oda soğukta üşütüyordur. Sancı oluyordur. Hepsı gaz değil bence. Karnına sıcak koy. Ayakları mutlaka sıcak olsun. Ayakları vücuduna gore daha soğuk oluyor. BAnyo yaptığı gün ben bir çorap fazla gıydırıyorum. Akşam çıkarıyorum.

Bebislerinizin tepkileri nasil annisler:) benimki bana asik resmen,masallah gulucuuk gulucukkk.. Gece uayndiginda bile beni gordugu an hemen agzi aciliyor kocaman :) uyumasi icin yuruyorz evde,gozum tv ye falan kayiyo hemen 'ighh' yapiyo laf veriyo bana gulucukle :) omrumuzu kac yil uzattilar acaba buarada sipa agzima kustu sabah uctu uctu yapiyordum havadaydi,laappp sapppp hem agzima hem ustume

99 şampuan kullanan var mı. Tamamen bitkisel. Hoş kokuyor. Çok keskin kokusu yok. Konak olunca bizim dr önermişti. Hem vücut şampuanı. Oğlumun saçları seyrek ama uzun, değişik bir sürü şampuan denedim sert oluyordu. Önü kalkıyordu havaya saçlarının. Bu şampuanda ipek gibi oldu. Denemek istersiniz belki. Nette daha ucuz tabıı. Eczanelerde 30 tl.

Başardım başardım
Kızımı babası olmadan yıkamayı başardım.
Yavrum o da anladı sanki tedirginliğimi dikti gözlerini gözlerime uslu uslu baktı öyle alkış bana
Ya bende dun huzursuzken belki rahatlar diye kucagima alip dusun altina girmeyi dusundum bi an. Ama sadece bi an cesaret edemedim. Aksam babasi gelince yikariz dedim kuvetini orta yere getirip ama baba gelmedi

Benimde aklimdan bu sampuan mevzulari geciyordu bugun. Evet kizlar ne kullaniyorsunuz? Parabensiz, mumkunse dogal

Benimkide dun kustu agzima cenesine cenemi dayayip oynuyodum o sirada

Erkek mi. Benimki erkek. O bana ben ona aşık. Öpünce kendinden geçiyor. Oda güya öpüyor beni. Kalabalık ortamda oldu. Çok yabancılık yapmıyor başkasına ama sıkılınca beni arar. Sancısı agrısı oldugunda başkasının kycagında durmaz. Benim kucağımda sakınleşiyor. Bazen söylenir bana. Heee heee heee diye. Yatak keyfimiz var. Ama beni uyutmaz. Çığlıklae atar arada. Bi de benim kide illa ilgi istiyor. Önüne serıyorum herseyı yemek yedırmıyor bana konuşacagım ona illa. Birde uyurken koluma sarılıyor yada elimi tutacak öyle uykuya dalıyo.

He birde yaliyor emiyor yuzumu, ben kahkaha attikca daha cok yapiyor ona bayiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…