2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nemlendirici şart mı ki ben bişey sürmüyorum. Kuru da diil.

Bende nemlendiri kullanmiyorum ama dogdugundan beri banyo sonrasi mustela vucut yagi ile yagliyorum. Yuzune hic nemlendirici kullanmadim simdiye kadar. Birde dogdugundan beri sol gozunde kanal tikanikligi oldugu icin ara ara sari akinti var onuda dr. Fischer vision eye-care mendil ile temizliyorum ve masaj yapiyorum ne zaman gecer acaba?

benımki dün değil evvelsi gece 40 cc mama içmişti galıba, ya da daha az hatırlamıyorum. ama cok az içmişti onu biliyorum. dün gece kaka yaptı ancak.
gece yatırırken 100 cc içirdim yarım saatte ve beşiğinin içinde uyurken, sabah kaka yaptı.
içince sabah düzenli yapıyor

Geçmiş olsun canım. Arkadaşımın bebeğinde de vardı. Sık sık masaj yapıyordu gözüne. Geçti şimdi.

Tesekkurler. Kizdan firsat bulursam inceleyecegim bilmediklerimi

Bir günü bir günune uymuyor. Bugün hiçbir yerde durmuyor. artık dönence altında durmak istemiyor benim kızım dönencesi olanlar sizde durum nasıl?
Oyun halısına yatiriyorum onda da durmuyor.evde maxi cosi ye yatırırdim orda oyalanirdi şimdi onda da kendini aşağıya attırtıyor. Yani nereye koyacağım ben bu çocuğu bilemedim valla. Napsam ne etsem?tavsiyelere açığım

benim kizda oyle bisey yok. Aksam tika basa dolu yatiyo zaten. Gece ve sabah meme emiyor 10ar dk falan. Kakaya uyaniyor zaten, kaka yapmak icin istiyor memeyi, onun icin uyaniyor

unı baby losyon almıstım bi kere kullandım sadece :=) bazen de zeytınyagı.
genelde kullanmıyorum bişi :=)
en iyisini yapiyosun. Bizimkinin cildi cok kuru, bisey kullanmadigim zaman pul pul oluyo. Icinde en az madde olan seyi kullaniyorum nemlendirmek icin. Bebe yagi. Ama mesela kullandigimiz bezde bile petrol turevi maddeler var zararlari saymakla bitmez ama en basiti cilt kurulugu. Bizimkinin gobek kismini ozellikle kurutuyor mesela..

Ben hala Unibaby yenidogan ıslak mendil kullanıyorum. Ve öyle devam edicem sanırım çünkü kızım çok beyaz
unibaby yenidogan almistim bi kere bizimkine pisik yapmisti 1 kerede. Cilde gore degisiyo demekki...

Ben hala Unibaby yenidogan ıslak mendil kullanıyorum. Ve öyle devam edicem sanırım çünkü kızım çok beyaz

Ben de onu kullandım şimdiye kadar. Geçen gittiğimde de uni baby nin natural ini aldım organik aleovera ve papatya suyu sertifikalı. İlk paketi yarıladım. Benimki de bembeyaz ve çok hassas. Bi sıkıntı yaşamadım ama elimde 2 paket daha var bitince tekrar yenidoğana dönmek istiyorum şimdilik bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…