- 24 Mart 2016
- 161
- 294
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.661
Ay hic bilmemkiZararı yok mu yani
Nemlendirici şart mı kiben bişey sürmüyorum. Kuru da diil.
benımki dün değil evvelsi gece 40 cc mama içmişti galıba, ya da daha az hatırlamıyorum. ama cok az içmişti onu biliyorum. dün gece kaka yaptı ancak.2 aydir gece ve sabah haric her meme sikintili zaten. Emmeye emmeye sutu zaten cok azaltti. Cok yoruldum artik.. Dun kaka yapamamisti, cok huzursuzdu, 4-4,5 saat gecmisti. Agliyoduda, sagacak vaktimde kalmamisti artik, verdim mecbur tukendigim bir anda
Köpük ve dermo cleansing farklı dimiBende ayni sampuan mustela köpük olanini ipek gibi yapiyor ve burun icin tonimer baby kullaniyorum.
dogdugundan beri sebamed kullanıyorumBenimde aklimdan bu sampuan mevzulari geciyordu bugun. Evet kizlar ne kullaniyorsunuz? Parabensiz, mumkunse dogal
hepsinin içeriği aynı diye biliyorum, o yüzden markaya kanmamak gerek :=)Burnuna serum fizyolojikne kullaniyorsunuz? Baby drops diye bişey vermişler bize. Konular biraz karıştı ama..
Bende nemlendiri kullanmiyorum ama dogdugundan beri banyo sonrasi mustela vucut yagi ile yagliyorum. Yuzune hic nemlendirici kullanmadim simdiye kadar. Birde dogdugundan beri sol gozunde kanal tikanikligi oldugu icin ara ara sari akinti var onuda dr. Fischer vision eye-care mendil ile temizliyorum ve masaj yapiyorum ne zaman gecer acaba?
hepsinin içeriği aynı diye biliyorum, o yüzden markaya kanmamak gerek :=)
bildiğin su ve tuz karısımı işte
burnuna damla serumu, ayaklarını ve sırtını sıcak tutAnladım. Ben kızı hasta ettim galiba yaaburnu akti ilk defa bugün banyodan sonra.
unı baby losyon almıstım bi kere kullandım sadece :=) bazen de zeytınyagı.Birde nemlendirici olarak ne kullaniyorsunuz? Parafinium likidium suzzz.
Bende surmuyorumNemlendirici şart mı kiben bişey sürmüyorum. Kuru da diil.
Ben hala Unibaby yenidogan ıslak mendil kullanıyorum. Ve öyle devam edicem sanırım çünkü kızım çok beyazYa bu sitrik acid nedir yaa : /
Prima ıslak mendilde de var. Sıkıldım görünce.
Tesekkurler. Kizdan firsat bulursam inceleyecegim bilmediklerimiCanim içerik şu
İçerik
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, PEG-150 Distearate, Glyceryl Caprylate, Glycol Distearate, Parfum (Fragrance), Panthenol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Persea gratissima (Avocado) Fruit Extract.
Cnm senin kız da mı hiçbir yerde durmuyor? Ben nereye bıraksam ağlıyor. Kucağıma alıyorum susuyor.Tesekkurler. Kizdan firsat bulursam inceleyecegim bilmediklerimi
bende hala pamuklu su kullanıyorumBen hala Unibaby yenidogan ıslak mendil kullanıyorum. Ve öyle devam edicem sanırım çünkü kızım çok beyaz
benim kizda oyle bisey yok. Aksam tika basa dolu yatiyo zaten. Gece ve sabah meme emiyor 10ar dk falan. Kakaya uyaniyor zaten, kaka yapmak icin istiyor memeyi, onun icin uyaniyorbenımki dün değil evvelsi gece 40 cc mama içmişti galıba, ya da daha az hatırlamıyorum. ama cok az içmişti onu biliyorum. dün gece kaka yaptı ancak.
gece yatırırken 100 cc içirdim yarım saatte ve beşiğinin içinde uyurken, sabah kaka yaptı.
içince sabah düzenli yapıyor
en iyisini yapiyosun. Bizimkinin cildi cok kuru, bisey kullanmadigim zaman pul pul oluyo. Icinde en az madde olan seyi kullaniyorum nemlendirmek icin. Bebe yagi. Ama mesela kullandigimiz bezde bile petrol turevi maddeler var zararlari saymakla bitmez ama en basiti cilt kurulugu. Bizimkinin gobek kismini ozellikle kurutuyor mesela..unı baby losyon almıstım bi kere kullandım sadece :=) bazen de zeytınyagı.
genelde kullanmıyorum bişi :=)
unibaby yenidogan almistim bi kere bizimkine pisik yapmisti 1 kerede. Cilde gore degisiyo demekki...Ben hala Unibaby yenidogan ıslak mendil kullanıyorum. Ve öyle devam edicem sanırım çünkü kızım çok beyaz
Ben hala Unibaby yenidogan ıslak mendil kullanıyorum. Ve öyle devam edicem sanırım çünkü kızım çok beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?