2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Burnuna serum fizyolojikne kullaniyorsunuz? Baby drops diye bişey vermişler bize. Konular biraz karıştı ama..
Olsun aklınıza gelenı yazın sayfalar ilerliyor okumaktan sormak aklıma gelmıyor. Ben başta serum f. Kullanıyordum ama az olunca çıkmıyor. Biraz fazla yapınca genzıne kaçıyor yutuyor. Tuzlu su yutmuş oluyor. Bende kaynamış suyyndan enjektorle sıkıyorum burnuna

kıyafetınde olan b.ku çitelemezsen çıkmaz . sıcagı sıcagına çiteliyorum ve makıneye atıyorum
yoksa çıkmaz lekeler

Bodylerden az citilemedim bende. Bi kaç kere de çöpe attım. Hemen yapamazsan kalıyor çünkü dediğin gibi.
Medine dilencisi konusuna katılıyorum. Yüzümü yıkayıp sacimi sıkıca toplayabilirsem kendimi o gün guzellesmis hissediyorum

kızlar, almadan önce bakmıstım öylesıne
şimdi hiç arastırmayayım biraz da siz benı bılgılendırın. şu 365 gün olan damla
bitkiselse nasıl 1 yıl bişi olmadan duruyor?
Yagdan baska bisey yok icinde. O yuzden duruyor sanirim. Haziran 2019 yaziyor kutularda. Fda onayli bide. Saglam yani

Benim belimdeydi sacim. Artik omzumda

14.00-19.00 saatleri arasinda kisa kollu body ile geziyoz biz evde, ev ev degil hamam anasini satayim

Benim evimde öyleydi atom. Tüm gün güneş alırdı. Yazın ramazanda yemek yaparken ağlardim resmen. Şimdi sepserin bi eve taşındım. Dünya varmış darısı başına

Allah sabır versin..
Kuzuna kavuştursun...
Sen şimdi ne ağlamışındır
Ayrılırken değil ama gece uçak rötar yaptı, o zaman sinirden ağladım vallahi. Havaalanında annesinin kucağında bir bebek vardı, aynı kızım gibi cıvıl cıvıl sesler çıkarıyordu. O an özlemim kabardı kabardı taştı, bir de bana bakıyordu minik, ah dedim kızcağzım ne yapar acaba şimdi annesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…