2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Özellikle emdikten sonra çok gülüyor yüzüme bakıp bakıp :) çok tatlılar ya maşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu sevgiyi...

Şampuan konusu geçmiş. Şampuan olarak mustela nın konak önleyicisini kullanıyorum, vücuduna da mustela sabun. Nemlendirici olarak da bioderma atoderm preventive. Doktor önerdi. Memnunum. Benim kızımın cildi de hassas. Mesela prima premium care kullanamıyoruz alerji yapıyor. Bez bölgesi pütür pütür kupkuru ve kızarık oluyor primada.
Serum fizyolojik de babysoin diye bişey. Onu eczaneden direk aldım yani doktora fln sormadım. O yüzden iyi kötü diyemem.

Çayı demledim..g.ötümü altıma anca aldım

Bugün iki kere çişlendim..oğlan yana yana işerdi ,şimdi fıskıye gibi suluyor bizi

Koltuk altım 2000 içen dayım gibi kokuyor..
Ablamın rengarenk ojeleri beni benden alıyor...takıları tokaları ellemek koklamak takar gibi yapmak ..ailce harikalar diyarı
Dr brovna sinir oldum..upuzun biberon fırça muşta kaldı..hijyenik tutmak çok zor..başlarım doğal akışına..

Temizleyip su vericem onla..zati en çok avent alıştırmayı seviyor..bide dişte kaşıyor onla..
Sabah akşam oturma banyosu yordu beni ama az kaldı..

İzmirin nemimidir nedir sersem gibi uyanıyorum..daha doğrusu uykulu geziniyorum..
Dayak yemiş gibi..diz baldır ağrısı da var..

Minik minik kavun kestim bi ton uğraş verdim..kavun yavan çıktı..

Telefonda bi milyar fotoğraf birikti..bi duruştan 50 tane çek 1 i sağlam
Bilgisayara aktarılacak..bilgisayar öküzdötü gibi tuşa bas sabaha anca açılır..

Birde aktarma yapmak tüm gün

Uçak bileti fiyatı fahiş ..

Saçım kepeklendi
Kaşım çıktı

Sağ diz bölgem yaş..oğlanı yıkadım..eşofman kalmadı..yaş yaş oturuyom..
Koltukta karardım bozardım yazıyom
meraklı tayfa
Yorgun göründüğümü söylüyor.

Oğlanın kıyafetinde kolları sokarken ellerini açıyo.yemeye çalışıyo..
Ama
Ama
Ama
Oğluma aşığım
Allah ne koydu kalbimizede ben bu minik insana hissettiğimi hiçbirşeye hissedemedim ...

Canım emzirwn anneler sayfasını takip ediyorum face de bir bak üye değilsen .belki faydaası olur.yöneticileri çk bilgili ve ilgili.ama bi de emzirwn anneler platformu var o kötü.çok bilinçsiz yorumlar yazıyorlar
Anladigim sayfaysa, ruh hastasi onlar ya

Cok bilgilendirici oldu, tesekkurler :) mustela ya bi ben mi uzak yaklasiyorum diyordum... Icindeki madde sayisi azligina da bakiyorum artik

ayten saç kesitremedi ayten kahrından kurudu döküm döküm döküldü ayten ah ayten
kestiricem tekrardaa boyatmayida dusunuyodum. O zaman 250 yi vermeye gerek yok diyosun. Ayten

allah buyuktur glima alacagggn

Neden söylemesin cnm ne var anne sütü kadar saf şey mi var zaten drda bi zararı olmaz ama göze kulağa süt sıkma bi iyileşme sağlamaz hurafe demişti
Ondan dedim hurafe derler. En azından ilaç değil zararı yok. Zamanında bitkilere de hueafe diyorlardı. Şimdi tv lerde bitki kürleri anlatıyorlar

O gada samimiyetle şu satırları döktüm...
Ruhumun dipsiz kelime stoğu kalmadı bu mu yani
Sende haklisin pembito. Ama tukendim Anam babam kardeslerim var, butun yemek ve kaldirma isini ben yaptim, geldim simdide cocuk uyututore. Bel yok sirt yok, bacak yok, ayak yok, goz yok, kafa yok

Nasl cesaret edip kesttrdin bende kestrcem dogm yaptgmdan beri daha kestircem belimde bi gun diyorm aman biktim artk kestiriyim kurutmasi dert taramasi dert sonrada nasl kiyiyimda kestiriyim kaldi oylece
Benimde uzundu hamileyken kestirdim omuza kadar. Şimdi dökülüyor diye omuza kadar yine. Zaten kendime bakamıyorum. Kilo da aldı başını gitti. Ah ah ben böyle miydim. Ey gidi gençlik

Baby me nin islak mendili kullanıyorum ben hep cok guzel parfüm falanda kokmuyor

Ben de ondan alacaktım da bir yerde okumuştum ki uni baby de oda saf su ve pamuk mendil tamam ama baby me de kimyasal koruyucu bi madde varmış ismini hatırlayamicam uni baby nin kullandığı koruyucu ise gıda maddelerinde kullanılan koruyuculardanmış daha sağlıklı gelmişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…