2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım emzirwn anneler sayfasını takip ediyorum face de bir bak üye değilsen .belki faydaası olur.yöneticileri çk bilgili ve ilgili.ama bi de emzirwn anneler platformu var o kötü.çok bilinçsiz yorumlar yazıyorlar

Benimki de öyle ya sabahları bile gülücükler saçıyor çok mutlu oluyorum o öyle göZlerini açıp gülünce

Mustela kullanmayi dusunuyorum artik bende. Ama arkasini bi gormem lazim. Nette bulamadim elinde mevcutsa atabilirmisin rica etsem :)
Ben Mustela pişik önleyici kullandım. Beyaz katran gibi kalıyordu. Pippi ucunu tıkard dıye kullanmadım. Bepanthol daha yumuşak sürülüyor. Ve Mustela konak önleyici kullandım. Sabun gibi kokuyor. Konak oldu. Saça aslında şampuanlamamak gerekiyormuşnyenidoğanda. Sonra öğrendim. Bübchen almıştım daha hamileyken. Alman malı. İçinde argan var. Benim yüzümde kuzarıklık yapıyor. Oğluma sürmedim o yüzden. Şimdikinden memnunum

Geçmiş olsun canım. Göz yaşı kesesisin burna açılan tarafta delik olmadıgı için akıntı dışarı oluyo. Temiz tutman gerekiyor gözlerini. Gözlerini ılık suyla temizle, bildiğim kadarıyla dr un dedımı bilmiyorum. Masaj yapman gerekiyor. Düzenli yaparsan tıkanıklık açılabilir. Akıntı olmazsa dr muayenesinde anlaşılır. Belli bir süreden sonra açılmazsa dr müdehale eder zaten.

Tesekkurler, Dr tarif ettigi sekilde masaj yapiyorum ama duzelme olmadi henuz insallah biran evvel gecer.

Bizdede durum aynı. Bebek arabasına koyuyorum peşime gezdirıyorum. Yok. Kycağıma almasam elimi tutmak istıyor. Karnında taşı doğur kucağında taşı Yüzüm hep ona dönük olacak. Beşiğini odaya attım içinde oyalandı. Uyudu. Holuna gitti. Ne düşünüyorsa. Ne zaman sıkılır bilmem. Sıkılana kadar devam. İnşallah sıkılmaz. Yalnız başına oyalanmasını istıyorum

Bende ıslsj mendili sıcak suya batırıp yapıyordum 3 ay sonra ıslak mendil. İki yada üç kerede bepanthol sürüyorum

kızlar, almadan önce bakmıstım öylesıne
şimdi hiç arastırmayayım biraz da siz benı bılgılendırın. şu 365 gün olan damla
bitkiselse nasıl 1 yıl bişi olmadan duruyor?
Ben de ona baktım bide Carlson dıye ilaç bir yıl deyince hiç içime sinmedi. Araştırmayı bıraktım. Doğalsa bir yıl nasıl oluyor. Vitasanol ondan daha doğal. Açılınca tüketilmesi gerekiyor

bi şekilde gececek işte zaman atom, bak 5 ayı devırdık maşallah bize yıpransak da
valla medine dilencisi gibi tipim. saçlarım kendinden geçmiş
Yok ayten yok..saç boyadım kestirdim..kremler aldım..at kuyruğu yap oğlan çekiyo..tazecik eli asılamıyda.topuz yap oğlan asılıyo..zati ince telli düz topuzda durmuyo sıkı yapınca saö derim acıyo..
Tülbent bağladım afrikalılar gibi sıcak olıy

Koca bi bohk ..
Güya balıksırtı falan yapıcam nerdeeee
250 lira verdiğin saç bumu dedi herif
Kısaca da bohk..
Hep bohk..

ayten saç kesitremedi ayten kahrından kurudu döküm döküm döküldü ayten ah ayten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…