- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.161
Kafasını ceviriverseydin.... Suyu asla ya tamam o kukreme sesinde.. Eşim azcik hırkasını hemen yan donduruym onuBugun adamin icine dev kacmis sanki.. Horlayip duruyor deli oldum
Gecmis olsun oncekileri okuyamadim ama kabartinin buyuklugu nasil benim bebegimde dogdugundan beri var bi kayboluyo bi tekrar cikiyo helede tukurukleri gelirse geldigi yerler hep kabariyoneden acaba alma dedi? öff bılmıyorum yaa
mama olsa 1 hafta boyunca olurdu bence. aşı carlsonla reaksıyon yapmıs olabilir mi ki?
armut veya kayısıdan sanmıyorum, ilk defa vermıyorum cunku.
aklımda tek soru; aşıdan mı yoksa carlsondan mı!
yüzüne baktım yanagı kabarmıs sanki. inşallah benim dikkatsizliğimdndir
çoğalırsa solugu acılde alıcaz doktor söyledı.
benımkıne carlson verdiğimi söylemedım, tepeme binecek
belkıde ondan bılecek. bir daha da güvenmez eğer ondansa.
Dar derken? derisini açarken bizimkide zor açılıyor. Darlıktan mı yapısal mı bilmem. Sünneti kolay olur umarım.Bnde dusnuyrm su sunnet olayini ama nasl yaptrcam blmyrm benimkininkide dar sanirim
Allahim bana eymenta nin rahatligindan ver
Darisi bize insallah yaptiririm bendeBizde 36 gunlukken yaptirdik 3 4 gun biraz sancili gecti 1 haftada tamamen iyilesmisti
3 günün sonunda fitille yaptırmıştım. Fitili koyduğum gece yaptı sabah yaptı sonra öğlen tekrar yaptı. Dün yapmadı yine ama ıkınıp duruyodu ben gaz için çörek otu suyu veriyordum önceden. Ondan yağtım yine gazlarını çıkardı mutlu mesut uyudu veee bu sabah kaka yapmıştı. Tabii sabah akşam sporunu da ihmal etmiyorum bağırskları çalışsın diye. Imm bi de demir damlasını vermedim dün ondan mı acaba diye. Ptesi dr a sorcam günde 2 kere demir almaya başladım bem sütümden geçmez mi yawruya?Canim senin bebis nasil kaka durumu
Bugun adamin icine dev kacmis sanki.. Horlayip duruyor deli oldum
Öptürtmez o yavruyu ne diyon senKız sör hepimizi korkuttun. Minnoşun iyiye gitmesine sevindim atlatmış inşallah. Kalan kızarıklıklar da çabucak geçer inşallah.
Öpüyorum yawruyu
Surrender
saol. ilk zamanlar minicikti, zaman gectıkce buyumeye ve çoğalmaya başladı.Gecmis olsun oncekileri okuyamadim ama kabartinin buyuklugu nasil benim bebegimde dogdugundan beri var bi kayboluyo bi tekrar cikiyo helede tukurukleri gelirse geldigi yerler hep kabariyo
Surr tekrar geçmiş olsunsaol. ilk zamanlar minicikti, zaman gectıkce buyumeye ve çoğalmaya başladı.
şuanda da var ama silikleşiyor yavaş yavaş.
o zaman aşıdan ?Doktordan geldim. Zeyno rotarix 2. Dozu yedi. Tabi yedirmeden evvel,Surrender 'in konuyu actim hemen. Cantamdan cikardim ben d vitamini olarak bu damlayi kullaniyorum 10 gundur, doktor bey rota ile beraber bi etkilesimi olabilirmi? Bi arkadasimin kizi alerji oldu suan hastanede dedim. Aldi inceledi, olamaz dedi. Fotografini cekti, ben bunu bilmiyodum, hastalara soyleyeyim imkani olan varsa bunu kullansin dedi. Tadimlik basla dedi biseylere, anlatti uzun uzun. dedim zaten emmiyo emdigi 5 dk. Ya birakirsa memeyi? O 5dk alacagani aliyodur merak etme, dolanma pesinde cocugun rahat birak dedi. Demir baslamam gerektigini soyledi, demiri hala benden aldigini, stogun falan bitmez dedi. Ama gelisimi icin gerektigini, yine uzun uzun anlatti. Ferrum hausman. Ilk defa duydum bakacagim, bunu recete etti. D vitamini 1, demirde 2 yasina kadar kullanilacak dedi. Cocuk 4. Ayin basinda 63, 10 gun sonra 62, 5. Ayin basindada 61 cm olculdu. Herkesin cocugu uzar benimki kisaliyo dedim... Kafasinin arkasindaki kirmizi leke hemanjiom degilmi? Diye sordum, evet dedi basit bi cesidi. O zaman dikkat etmem lazim oraya kanatmamaya darbe almamasina dedim, yok o tarz ciddi bisey dedil dedi, kendimde varmis bebekken o yuzden sordum dedim. cemre29 Baska bisey soracakmiydim? Bilmiyorum kafa kalmadi zeyno uyumadi osur sic osur sic osur sic. 2-3 saatlik uyku ile ayaktayim. Acim. Gene survivor'a bagladim.
süt asla korumuyor. hatta tam aksi vücut tamamen açık her seyeKızlar aklıma geldi biz hamilwyken birisinin annesi hamile kalmıştı?kimdi?anne doğurdu mu?aklıma takıldı
Bu arada on dört aylık bebişi olan kyzenim ikinciyw hamile.hala emziriyor.sütün koruduğu filan yok.ona göre önleminizi iyi alun fışfış yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?