2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun oncekileri okuyamadim ama kabartinin buyuklugu nasil benim bebegimde dogdugundan beri var bi kayboluyo bi tekrar cikiyo helede tukurukleri gelirse geldigi yerler hep kabariyo

Canim senin bebis nasil kaka durumu
3 günün sonunda fitille yaptırmıştım. Fitili koyduğum gece yaptı sabah yaptı sonra öğlen tekrar yaptı. Dün yapmadı yine ama ıkınıp duruyodu ben gaz için çörek otu suyu veriyordum önceden. Ondan yağtım yine gazlarını çıkardı mutlu mesut uyudu veee bu sabah kaka yapmıştı. Tabii sabah akşam sporunu da ihmal etmiyorum bağırskları çalışsın diye. Imm bi de demir damlasını vermedim dün ondan mı acaba diye. Ptesi dr a sorcam günde 2 kere demir almaya başladım bem sütümden geçmez mi yawruya?

Bugun adamin icine dev kacmis sanki.. Horlayip duruyor deli oldum

Ayy bi de bana sor artık dayamayıp uyandırınca da kim horluyo yaa ne horlaması diyo hayretler içerisinde. Kendine konduramıyo demek ki

Kız sör hepimizi korkuttun. Minnoşun iyiye gitmesine sevindim atlatmış inşallah. Kalan kızarıklıklar da çabucak geçer inşallah.
Öpüyorum yawruyu
Surrender
Öptürtmez o yavruyu ne diyon sen
Unut onu..
Uyuyorsurlar..kadın üzüntüsü endişesi ile bir gece geçirdi..
Sör ...
Bir iki güne kendine gelir ..

Şu minnoşlar var ya ..

Gecmis olsun oncekileri okuyamadim ama kabartinin buyuklugu nasil benim bebegimde dogdugundan beri var bi kayboluyo bi tekrar cikiyo helede tukurukleri gelirse geldigi yerler hep kabariyo
saol. ilk zamanlar minicikti, zaman gectıkce buyumeye ve çoğalmaya başladı.

şuanda da var ama silikleşiyor yavaş yavaş.

selam kızlar, nasılsınız?
biz düne göre daha iyiyiz.kulaklardakı kızarıklıklar gitti. keyif biraz yerinde. yüzündeki lekeler 2-3 ton açıldı.
aklımda hala '' acaba hangisinden?'' sorusu var.
çünkü hastaneye gitmeden önce damlayı verdım ve aşıdan önce dudagının kenarında pembe leke vardı.
dün minnoşumun bakışlar o kadar korkunctu kı ben korktum bakarken ona. nasıl bi şaşkınlık yaşadıysa.
aklı ermese, kendınden haberi olmasa da can işte. gözler çok tedirgin bakıyordu, halsizdi, mutsuzdu, iştahı yoktu, emerken ara sıra aglıyodu. belkı canı yanıyordu. hani şu ilk zamanlardakı emerken ki gaz hali gibi.
dudakları pembeydi, şekerdi :=) yanımdaydı ama bebeğimi çok özlemiştim öpmemiştim hiç çünkü
gülmüyordu hiç
sanki benim bebeğim değildi. bi an çok yabancı geldi..

burada birbirimizi tanımıyoruz ama '' aynı durumları, duyguları, tadı, sevinci '' yaşadıgımız için birimizin başına bişi gelse
diğerimiz üzülüyoruz, kendi evladımızın yerine koydugumuz için belkide...

neyse, allah hastalık vermesin ama veriyorsa da dermansız dert vermesın:=)
daha zaman çok. bunlar evden cıkınca bile aklımız kalacak. allah insan evladına çok yük vermiş bence.

Doktordan geldim. Zeyno rotarix 2. Dozu yedi. Tabi yedirmeden evvel, Surrender 'in konuyu actim hemen. Cantamdan cikardim ben d vitamini olarak bu damlayi kullaniyorum 10 gundur, doktor bey rota ile beraber bi etkilesimi olabilirmi? Bi arkadasimin kizi alerji oldu suan hastanede dedim. Aldi inceledi, olamaz dedi. Fotografini cekti, ben bunu bilmiyodum, hastalara soyleyeyim imkani olan varsa bunu kullansin dedi. Tadimlik basla dedi biseylere, anlatti uzun uzun. dedim zaten emmiyo emdigi 5 dk. Ya birakirsa memeyi? O 5dk alacagani aliyodur merak etme, dolanma pesinde cocugun rahat birak dedi. Demir baslamam gerektigini soyledi, demiri hala benden aldigini, stogun falan bitmez dedi. Ama gelisimi icin gerektigini, yine uzun uzun anlatti. Ferrum hausman. Ilk defa duydum bakacagim, bunu recete etti. D vitamini 1, demirde 2 yasina kadar kullanilacak dedi. Cocuk 4. Ayin basinda 63, 10 gun sonra 62, 5. Ayin basindada 61 cm olculdu. Herkesin cocugu uzar benimki kisaliyo dedim... Kafasinin arkasindaki kirmizi leke hemanjiom degilmi? Diye sordum, evet dedi basit bi cesidi. O zaman dikkat etmem lazim oraya kanatmamaya darbe almamasina dedim, yok o tarz ciddi bisey dedil dedi, kendimde varmis bebekken o yuzden sordum dedim. cemre29 Baska bisey soracakmiydim? Bilmiyorum kafa kalmadi zeyno uyumadi osur sic osur sic osur sic. 2-3 saatlik uyku ile ayaktayim. Acim. Gene survivor'a bagladim.

o zaman aşıdan ?
şimdi senin kız kaç cm 61 yani?

süt asla korumuyor. hatta tam aksi vücut tamamen açık her seye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…