- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.581
Banada iki emzrme arasinda ver dedi 4 damlavercem zaten oyle daha zor olur bence ama bende vermcm sanirimDoktor hepsini bir degilde, gun icinde azar azar da verebilirsin demisti.
Bnmde sag memede var onemli degldir diye dusunmstmYa bildirimlerde ozmuayene edin kendinizi diyorlarda, bayadir sol mememin bi yerinde bir misket duruyor. 2 - 2,5 aydir. Emzirirken bunun bir onemi varmi aceba?
Umarim degildirBnmde sag memede var onemli degldir diye dusunmstm
Ben masumumÖffff hava isindi hepiniz disari ciktiniz dimi hemen. Cok sikicisiniz
Hatta en masumu sensinBen masumum
2 ye gecerken iki gun 1 ve 2 numarayi karistarmak daha iyiymis . Bagirsaklar alisiyor. Birden gecince bebek kabiz olabiliyor. Hepsi icin gecerli degil tabiiBiz simdi 5. Ayi bitirdik. Bugun sutumu yetiremedim, 1 ogun 120cc bebek sutu, hazir mama kullandim. Masallah cok istahi acikti bugun, 6. Aya girdik ya simdi, hala bu elimdeki mamayimi kullanicam yoksa 2 numarami kullaniliyor? Birde emziklerdede +6 aya , 6 bitincemi geciliyor?
Insallah bi gostersek iyi olur aslnda ama benm bekarkende oyleydi adet olmadan oncr semsert şeyler olusurdu doktora gtmstm dokusu sertmsUmarim degildir
Evime gidiyorum simdiHatta en masumu sensin
O zaman 5,5 aylikken yada 6 dolumuna 1 hafta falan kala gecmek lazim az az :)2 ye gecerken iki gun 1 ve 2 numarayi karistarmak daha iyiymis . Bagirsaklar alisiyor. Birden gecince bebek kabiz olabiliyor. Hepsi icin gecerli degil tabii
YuupppiiiEvime gidiyorum simdi
Ben daha sacima gidemedim memeye nasil gideyimInsallah bi gostersek iyi olur aslnda ama benm bekarkende oyleydi adet olmadan oncr semsert şeyler olusurdu doktora gtmstm dokusu sertms
Bu sisko bebekler nerede bende bilmiom ondan soyluom. Hepimiz aynı gramlardan bahsediozHahabana gore benm cocgmun kilosu gayet normal napcaklar kiloyu sonra buyuyunce zayiflayim diye ugrasirlar hayr yani genetiktir belki anasi 54 babasi 65 kilo cock napsn
Canim kucagina alinca sirtini basini dik tutuyorsa basla. Kendini kaldirmayada baslamisBizim 4 ayimiz bitti benm oglan kendini kaldiriyo ana kucagindayken yada yastiga yatrdysam ana kucagndada yan donuyo hafif oturtmaya baslasam mi ki
Ben surdan suraya giderken tedirgin oluyorm ya durmazsa aglarsa naparm ki diye ama giderz artk zaten bebekler seviyo disariyiBen daha sacima gidemedim memeye nasil gideyimaslinda bebekler buyudu artik gidebilirizde yani...
Bende anlamadm acaba nerde gorumcemin kizi 5 yasinda 25 kilo felan bya bi tombul yani gelms masallah kizima diyo bide benmkinede kuru oglan diyo cidden kuru olsa icim yanmicak yani o obez olsn istyo herlde bu cock 4 aylik 7 kilo nerdeyse daha ne olcak kiBu sisko bebekler nerede bende bilmiom ondan soyluom. Hepimiz aynı gramlardan bahsedioz
Tutuyo canm kafasini yukari kaldiriyo dimdik ay nasl tatli oluyo o kafaCanim kucagina alinca sirtini basini dik tutuyorsa basla. Kendini kaldirmayada baslamis
tabi cnm cok şükür zaten bu 4. Ay bitiminde en fazla 8 kilo yaziodu kilo boy cizelgesindeBende anlamadm acaba nerde gorumcemin kizi 5 yasinda 25 kilo felan bya bi tombul yani gelms masallah kizima diyo bide benmkinede kuru oglan diyo cidden kuru olsa icim yanmicak yani o obez olsn istyo herlde bu cock 4 aylik 7 kilo nerdeyse daha ne olcak ki
Tam bitsin ne acele ediyorsun yada bir iki gun evvel. Ben senden daha cok istiyorum Cogunluk mama aliyor. Bir gecsekte gece uzun uzun uyusa biberon iside kalksa.O zaman 5,5 aylikken yada 6 dolumuna 1 hafta falan kala gecmek lazim az az :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?