- 30 Ocak 2015
- 19.864
- 28.644
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.601
Doktor normal diyo ama bizimkiler laftan anlamiyo iste napalmtabi cnm cok şükür zaten bu 4. Ay bitiminde en fazla 8 kilo yaziodu kilo boy cizelgesinde
Vermiyorum cumartesi 5 ay dolcakKizlar bu demir damlasini veriyo musunuz ya versem mi vermesem mi kararsiz kaldm
Bende vermicem yaa demir ekskligi var mi baktiririm ondan sonra kullanirimVermiyorum cumartesi 5 ay dolcak
Gözümü kararttim Marmarayla anadolu tarafina geçtim kardeşime. Hemde ergobaby Kangurumla.kuş gibi hiç ağırlık hissetmiyorum. Hava mis.Ben surdan suraya giderken tedirgin oluyorm ya durmazsa aglarsa naparm ki diye ama giderz artk zaten bebekler seviyo disariyi
Bende anlamadm acaba nerde gorumcemin kizi 5 yasinda 25 kilo felan bya bi tombul yani gelms masallah kizima diyo bide benmkinede kuru oglan diyo cidden kuru olsa icim yanmicak yani o obez olsn istyo herlde bu cock 4 aylik 7 kilo nerdeyse daha ne olcak ki
Oh cok iyi olms bizim burda geri bozdu hava bizim yerimizede gezGözümü kararttim Marmarayla anadolu tarafina geçtim kardeşime. Hemde ergobaby Kangurumla.kuş gibi hiç ağırlık hissetmiyorum. Hava mis.
Ya bildirimlerde ozmuayene edin kendinizi diyorlarda, bayadir sol mememin bi yerinde bir misket duruyor. 2 - 2,5 aydir. Emzirirken bunun bir onemi varmi aceba?
Demir ilacindan niye cekiniyorsunuzBende vermicem yaa demir ekskligi var mi baktiririm ondan sonra kullanirim
Öffff hava isindi hepiniz disari ciktiniz dimi hemen. Cok sikicisiniz
tabi cnm cok şükür zaten bu 4. Ay bitiminde en fazla 8 kilo yaziodu kilo boy cizelgesinde
Gözümü kararttim Marmarayla anadolu tarafina geçtim kardeşime. Hemde ergobaby Kangurumla.kuş gibi hiç ağırlık hissetmiyorum. Hava mis.
Kabizlik yapiyoms bide disleri curutuyomsDemir ilacindan niye cekiniyorsunuz
iyiyiz şükür. allah yardımcın olsun ama bi yandan da yırttın aslındaCanim nasilsin.minnosun nasill
nazar ettıkten sonra çıksa ne olacakBi atasözü der ki 'Gözü olanın gözü çıksın '
geçmiş olsun :=) yerler siziAşıdn geldik biz de. Annemle gidiyoduk hep bu sefer babasıyla gittik. Dedim ki babasına azcık dirayetli olmamız lazım artık kendi işimizi kendimiz halledelim dedim. Babası da iğneden çok korkar bu arada kendine de yaptıramaz kan falan aldırsa bayılcak gibi olur
Neyse gittik ben yawrumun bacaklarını tuttum gözlerimi kapattım babası da yanımızdaydı bizimki çığlığı bastıkça bizim gözler doldu ağlayacaktık nerdeyse biz yawrudan beter olduk. Neyse ki çok uzatıp mızmızlanmadı. Kaldırıp kucağıma aldım sustu hemen ama eve gelene kadar içini çekti yawrum şimdi uyudu bakalım uyanınca nolcak.
Benim gibi soğukkanlı bi insanı annelik ne hale getirdi
bilmem. hiç umrumda degıl vallaNe zaman giderli o
Göğsümün altından aşağıya kadar gidiyor rengide Halep kahverengi
korkma hiçbişi olmuyor :=) bunu benım gibi '' doktor daha dokunmadan bagıran kişi 'söyluyorYarin kanal tedavim vargerginimm
vermiyorum şuan. bi 6 ay gecsın bakalımKizlar bu demir damlasini veriyo musunuz ya versem mi vermesem mi kararsiz kaldm
Desitin mor dene canim istersenAnnişler kızım ilk defa pişik oldu.. bepanthol pisik kremi kullanıyorum ama yaklaşık 1 haftadir bu sekilde. .ıslak mendile tekrar ara verdim. Kullanmıyorum.. Başka önerisi olan var mı? Üst tarafları sivilceli gibi oldu
ben her gün 1 tane mamasının içine koyuyorum.Kizlar minnosa yas kayisi tattirmak istiyorum hem belki bagirsaklarida calisir, dun slikon beslenme emzigi aldim. Nasil verecegim hakkinda fikri olan varmi? Ilk kez bisey verecegimde
iyi canım şükür. pirinçli mamasını yedi uyudu :=)Surrender minnos nasil oldu canim? Gecmistir insallah alerji lekeleri.. @Pembedon5 dondunmi kiz evine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?