2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gözümü kararttim Marmarayla anadolu tarafina geçtim kardeşime. Hemde ergobaby Kangurumla.kuş gibi hiç ağırlık hissetmiyorum. Hava mis.

Ya bildirimlerde ozmuayene edin kendinizi diyorlarda, bayadir sol mememin bi yerinde bir misket duruyor. 2 - 2,5 aydir. Emzirirken bunun bir onemi varmi aceba?

Atom ben 3kere mastit olunca üstüste genel cerrah meme ultrasonuna bakalım bi dedi. Benimde elime geliyordu. Mastit olan sağ gossumde küçük kistler gördü. Önemsizlermis. Süte bi etkisi olmaz dedi. Emzirme dönemi bittiğinde tekrar ultrasonla bakilsin dedi.

Öffff hava isindi hepiniz disari ciktiniz dimi hemen. Cok sikicisiniz

Valla aşıdan geldik, ondan dolayı sesim çıkmıyor benim, başında nöbetteyim. Demir muhabbeti aşı öncesi geçti, vermeyeceğim dedim, hemşire zaten 8. Ayda kan değerlerine bakılacak, o zaman ihtiyaç varsa verebilirsiniz dedi. Bir de bu devlet tarafından verilen kan ilacı, hani şu koyu renkli olan, onu verenler sizinle önemli bir nokta Paylaşayım ; hemşire bana eğer onu verecekseniz nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama lütfen damaklarına temas ettirmeden yutmasını sağlayın dedi. Sebebini sorduğumda da çıkmakta olan dişleri çürüttüğünü, dişlerin çürük çıktığını söyledi. E yuh dedim, parabenli olması yetmezmiş gibi bir de böyle bir yan etkisi varmış, öğrenmiş oldum.

tabi cnm cok şükür zaten bu 4. Ay bitiminde en fazla 8 kilo yaziodu kilo boy cizelgesinde

Kilo olayını artık takmayın kızlar bence, çok şükür sağlıklı bebeklerimiz var. Benim kızım 4 aylık, mama almasına rağmen hala 7kiloyu görmedi, ama dert etmiyorum, Allah sağlık sıhhat versin, huzuru kaçmasın yeter. Boyu 63 cm,kilosu 6600 civarında.

Gözümü kararttim Marmarayla anadolu tarafina geçtim kardeşime. Hemde ergobaby Kangurumla.kuş gibi hiç ağırlık hissetmiyorum. Hava mis.
İşte bu, bize böyle cevval anne arkadaşlar lazım, lazım ki cesaret verelim birbirimize, sokaklara vuralım kendimizi bebişlerle. Bu günleri çok özleyeceğiz sonra, tadını sonuna kadar çıkarmak lazım. Bravo aurora39

geçmiş olsun :=) yerler sizi

Kizlar minnosa yas kayisi tattirmak istiyorum hem belki bagirsaklarida calisir, dun slikon beslenme emzigi aldim. Nasil verecegim hakkinda fikri olan varmi? Ilk kez bisey verecegimde
ben her gün 1 tane mamasının içine koyuyorum.
cam rende de rendele ve püresıyle bırlıkte ver .

slıkonla vereceksen, kabuklarını soy ve cekırdegını al içinden oldugu gibi koy ver elıne :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…