- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.621
korkma hiçbişi olmuyor :=) bunu benım gibi '' doktor daha dokunmadan bagıran kişi 'söyluyor
Elimdeki biterse diye sormustum aslinda.. Uzun mi uyuyorlar 2'ye gecince?Tam bitsin ne acele ediyorsun yada bir iki gun evvel. Ben senden daha cok istiyorum Cogunluk mama aliyor. Bir gecsekte gece uzun uzun uyusa biberon iside kalksa.
Ben 8 kere oldum, 5 inde doktora gittim kimse bakalim demedi yaAtom ben 3kere mastit olunca üstüste genel cerrah meme ultrasonuna bakalım bi dedi. Benimde elime geliyordu. Mastit olan sağ gossumde küçük kistler gördü. Önemsizlermis. Süte bi etkisi olmaz dedi. Emzirme dönemi bittiğinde tekrar ultrasonla bakilsin dedi.
Gecmis olsun... 8. Ayda kan degerlerine mi bakiyomus saglik ocagi?Valla aşıdan geldik, ondan dolayı sesim çıkmıyor benim, başında nöbetteyim. Demir muhabbeti aşı öncesi geçti, vermeyeceğim dedim, hemşire zaten 8. Ayda kan değerlerine bakılacak, o zaman ihtiyaç varsa verebilirsiniz dedi. Bir de bu devlet tarafından verilen kan ilacı, hani şu koyu renkli olan, onu verenler sizinle önemli bir nokta Paylaşayım ; hemşire bana eğer onu verecekseniz nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama lütfen damaklarına temas ettirmeden yutmasını sağlayın dedi. Sebebini sorduğumda da çıkmakta olan dişleri çürüttüğünü, dişlerin çürük çıktığını söyledi. E yuh dedim, parabenli olması yetmezmiş gibi bir de böyle bir yan etkisi varmış, öğrenmiş oldum.
Kilo olayını artık takmayın kızlar bence, çok şükür sağlıklı bebeklerimiz var. Benim kızım 4 aylık, mama almasına rağmen hala 7kiloyu görmedi, ama dert etmiyorum, Allah sağlık sıhhat versin, huzuru kaçmasın yeter. Boyu 63 cm,kilosu 6600 civarında.
İşte bu, bize böyle cevval anne arkadaşlar lazım, lazım ki cesaret verelim birbirimize, sokaklara vuralım kendimizi bebişlerle. Bu günleri çok özleyeceğiz sonra, tadını sonuna kadar çıkarmak lazım. Bravo @aurora39
gecmis olsun. Haklisin... Demin oyun halisindaydi, mutfaktaydim dedim sesi kesildi bi bakiyim suna haliyi uzerine katlamis nasil becerdiyse odum bokuma karisti agla agla helak oldum korkudan.Aşıdn geldik biz de. Annemle gidiyoduk hep bu sefer babasıyla gittik. Dedim ki babasına azcık dirayetli olmamız lazım artık kendi işimizi kendimiz halledelim dedim. Babası da iğneden çok korkar bu arada kendine de yaptıramaz kan falan aldırsa bayılcak gibi olur
Neyse gittik ben yawrumun bacaklarını tuttum gözlerimi kapattım babası da yanımızdaydı bizimki çığlığı bastıkça bizim gözler doldu ağlayacaktık nerdeyse biz yawrudan beter olduk. Neyse ki çok uzatıp mızmızlanmadı. Kaldırıp kucağıma aldım sustu hemen ama eve gelene kadar içini çekti yawrum şimdi uyudu bakalım uyanınca nolcak.
Benim gibi soğukkanlı bi insanı annelik ne hale getirdi
Masallah masallah :)iyi canım şükür. pirinçli mamasını yedi uyudu :=)
Kabuklarini soyup iki kucuk parca koydum suzgece. Yuzunu eksite eksite kemirdiben her gün 1 tane mamasının içine koyuyorum.
cam rende de rendele ve püresıyle bırlıkte ver .
slıkonla vereceksen, kabuklarını soy ve cekırdegını al içinden oldugu gibi koy ver elıne :=)
Ben yaptırdım bi kere ağrı acı yok korkma :)Yarin kanal tedavim vargerginimm
Ya bilmiom ama ikisini aynı günde tuketmiyorum nolur nolmaz dieLactamil sütlü içecekle balık birbirine ters etki yapar mı acaba
gecmis olsun. Haklisin... Demin oyun halisindaydi, mutfaktaydim dedim sesi kesildi bi bakiyim suna haliyi uzerine katlamis nasil becerdiyse odum bokuma karisti agla agla helak oldum korkudan.
@Surrender minnos nasil oldu canim? Gecmistir insallah alerji lekeleri..Pembedon5 dondunmi kiz evine ?
Ya bilmiom ama ikisini aynı günde tuketmiyorum nolur nolmaz die
Ben 8 kere oldum, 5 inde doktora gittim kimse bakalim demedi yao zaman emzirme bittikten sonra baktiralim
doğuz(9) haziranda gidiyok..
Akşama sarma sarıcaz anamla ..yemesine hayranım ama sarması
Neyse...
Bugün dohtora gittik..eşşek sıpasın400 gram almış..dedim ek gıdalr hakkındaki düşünceniz nedir..6 aya kadar kesinlikle anne sütü dedi. .2 haftadır günde 100 cc mama veriyorum...dedi sebep nedir..dedim sütüm az yetmiyo..dedi yeter o,çok yüklenmeyin mamaya.dedim memelerim dinleniyor ve süt doluyor ama o zamanda..dedi kilo alımı gayet iyi..dedim peki meyve suları yoğurt verebilirmmiyiz ..dedi önermiyorm sadece anne sütü..1 ay sonra doyma amaclı değil tatma amaclı ve tavas yavas..ve ayrıca elma suyu verdiniz diyelim 3 gün göz altında tutup kontrol etmeli..dedim biliyorum ..dedim multitaps veriyoorum sadece ben kan ve demir damlası kullanmıyorum şu carlson bi bakar mısnız ..dedi bakayım.dedim işte telefonumda ..dedi uzatın..dedim uzatayım.dedi aaaa gerek yok..6 aydan sonra madem kan değerleri normalmiş başlarsınız..dedim.peki teşekkürler..
Oooyyyy karnım acıdı la gülmekten yazarken
Ha dedi ki bide diş için toz vericem
Dedim nasıl kullancaz dedi ağzına dökülecek
Alın size dohtır sonrası özetbida sormassınız
dedi naber dedim iyidirdoğuz(9) haziranda gidiyok..
Akşama sarma sarıcaz anamla ..yemesine hayranım ama sarması
Neyse...
Bugün dohtora gittik..eşşek sıpasın400 gram almış..dedim ek gıdalr hakkındaki düşünceniz nedir..6 aya kadar kesinlikle anne sütü dedi. .2 haftadır günde 100 cc mama veriyorum...dedi sebep nedir..dedim sütüm az yetmiyo..dedi yeter o,çok yüklenmeyin mamaya.dedim memelerim dinleniyor ve süt doluyor ama o zamanda..dedi kilo alımı gayet iyi..dedim peki meyve suları yoğurt verebilirmmiyiz ..dedi önermiyorm sadece anne sütü..1 ay sonra doyma amaclı değil tatma amaclı ve tavas yavas..ve ayrıca elma suyu verdiniz diyelim 3 gün göz altında tutup kontrol etmeli..dedim biliyorum ..dedim multitaps veriyoorum sadece ben kan ve demir damlası kullanmıyorum şu carlson bi bakar mısnız ..dedi bakayım.dedim işte telefonumda ..dedi uzatın..dedim uzatayım.dedi aaaa gerek yok..6 aydan sonra madem kan değerleri normalmiş başlarsınız..dedim.peki teşekkürler..
Oooyyyy karnım acıdı la gülmekten yazarken
Ha dedi ki bide diş için toz vericem
Dedim nasıl kullancaz dedi ağzına dökülecek
Alın size dohtır sonrası özetbida sormassınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?