2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 8 kere oldum, 5 inde doktora gittim kimse bakalim demedi ya o zaman emzirme bittikten sonra baktiralim

Gecmis olsun... 8. Ayda kan degerlerine mi bakiyomus saglik ocagi?

gecmis olsun. Haklisin... Demin oyun halisindaydi, mutfaktaydim dedim sesi kesildi bi bakiyim suna haliyi uzerine katlamis nasil becerdiyse odum bokuma karisti agla agla helak oldum korkudan.

ben her gün 1 tane mamasının içine koyuyorum.
cam rende de rendele ve püresıyle bırlıkte ver .

slıkonla vereceksen, kabuklarını soy ve cekırdegını al içinden oldugu gibi koy ver elıne :=)
Kabuklarini soyup iki kucuk parca koydum suzgece. Yuzunu eksite eksite kemirdi

Mahvolduk bugun sicaktan. Ilk defa kizimi kendim yikadim. Beraber dusun altina girdik, kafasini sampuanlamadim kulagina su kacirmiyim diye, bi suyun altina girdik ciktik, ondan sonra biraz da olsa rahatladi cocuk, cok huysuzlandi cok... Ne yapacagiz yaz sicaklarinda acaba

gecmis olsun. Haklisin... Demin oyun halisindaydi, mutfaktaydim dedim sesi kesildi bi bakiyim suna haliyi uzerine katlamis nasil becerdiyse odum bokuma karisti agla agla helak oldum korkudan.

Allah korusun kuzucuklarımızı
Bende geçen eline boş pet şişe vermiştim plastik
Mutfakta yemek yapıyodum oda yanımda pusette şişe ile dişini kaşıyor
Bir baktım ağzı kan dolmuş aklım çıktı
Pet şişeyi dişine nasıl hırsla sürdüyse damağını kanatmış

@Surrender minnos nasil oldu canim? Gecmistir insallah alerji lekeleri.. Pembedon5 dondunmi kiz evine ?
doğuz(9) haziranda gidiyok..
Akşama sarma sarıcaz anamla ..yemesine hayranım ama sarması
Neyse...
Bugün dohtora gittik..eşşek sıpasın400 gram almış..dedim ek gıdalr hakkındaki düşünceniz nedir..6 aya kadar kesinlikle anne sütü dedi. .2 haftadır günde 100 cc mama veriyorum...dedi sebep nedir..dedim sütüm az yetmiyo..dedi yeter o,çok yüklenmeyin mamaya.dedim memelerim dinleniyor ve süt doluyor ama o zamanda..dedi kilo alımı gayet iyi..dedim peki meyve suları yoğurt verebilirmmiyiz ..dedi önermiyorm sadece anne sütü..1 ay sonra doyma amaclı değil tatma amaclı ve tavas yavas..ve ayrıca elma suyu verdiniz diyelim 3 gün göz altında tutup kontrol etmeli..dedim biliyorum ..dedim multitaps veriyoorum sadece ben kan ve demir damlası kullanmıyorum şu carlson bi bakar mısnız ..dedi bakayım.dedim işte telefonumda ..dedi uzatın..dedim uzatayım.dedi aaaa gerek yok..6 aydan sonra madem kan değerleri normalmiş başlarsınız..dedim.peki teşekkürler..

Oooyyyy karnım acıdı la gülmekten yazarken
Ha dedi ki bide diş için toz vericem
Dedim nasıl kullancaz dedi ağzına dökülecek
Alın size dohtır sonrası özetbida sormassınız

Ya bilmiom ama ikisini aynı günde tuketmiyorum nolur nolmaz die

Tam lactamili icmistim ki eşim balık getirdi. Bende üzerinde yazan emzirme hemşiresini arayip sordum yemeden. Bişey olmazmış
Artık bişey olursa da kobay olarak burdan yazarım içmezsiniz

Ben 8 kere oldum, 5 inde doktora gittim kimse bakalim demedi ya o zaman emzirme bittikten sonra baktiralim

Eger eline çok geliyorsa bi ultrason çektir sende. Hem ulstrasonu çeken uzman hemde genel cerrah yorumluyorlar zararlı yada zararsiz kistler diye. Için rahat etsin.

Pembe bişey sorcam. Kan değerlerine mi baktı dr demire başlamaya gerek yok dedi?

dedi naber dedim iyidir
dedi eee dedi dedim nee dedim iyidir
dedim ne dedin dedi ne dedi
kim dedim dedi kim ne dedi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…