- 19 Nisan 2011
- 384
- 183
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.641
Evet tatlım.geçen aay kan değerlerine bakıldı ve normaldi..önümüzdeki ay bakılacak ve düşükse başlanacak ...şimdilik sadece multitapsPembe bişey sorcam. Kan değerlerine mi baktı dr demire başlamaya gerek yok dedi?
Demir eksikliginden olusabilecek zararlar kabizlik ve dis curukleri ile kiyaslanamaz bile. Dis curukleri ? Siz bilirsiniz tabii .Kabizlik yapiyoms bide disleri curutuyomspitipitikare de soylems
Kız ben sana ne dedimdedi naber dedim iyidir
dedi eee dedi dedim nee dedim iyidir
dedim ne dedin dedi ne dedi
kim dedim dedi kim ne dedi dedi
Ne dedinKız ben sana ne dedim
Sagol cnm tsk ederm in kolay gecer bebek de akilli dururBen yaptırdım bi kere ağrı acı yok korkma :)
Ama çamaşır suyu kokulu bişey sıkmıştı ölücem sanmıştım zehirlenip
Geçmiş olsun şimdiden canım
Ek gidaya da gecilecek uzayacak insallah. Arkadasim da soyledi. Gece rahatladim dedi. İnsallah bizde oyle derizElimdeki biterse diye sormustum aslinda.. Uzun mi uyuyorlar 2'ye gecince?
Canim gecmis olsun . Olacak boyle seyler. Allah bizim sakarligimizdan da korusun Allah a emanetler. Bende mama yapana kadar arabasina bindirdim. Yanimda diye kemerini takmadim. Kaydirmis kendini dizine kadar. Bir dk birsey olmaz diye ayrilmamak lazim. Ne yapacaklari belli olmuyor.gecmis olsun. Haklisin... Demin oyun halisindaydi, mutfaktaydim dedim sesi kesildi bi bakiyim suna haliyi uzerine katlamis nasil becerdiyse odum bokuma karisti agla agla helak oldum korkudan.
Princ mamasindan ne kadar sonra aciktigi icin uyaniyorMasallah masallah :)
Evet, öyle dedi bizim hemşire. Bu Aile Sağlığı Merkezi doğumdan sonra da benim kan değerlerime bakmıştı, doğum sonrası vücut ne durumda diye.Gecmis olsun... 8. Ayda kan degerlerine mi bakiyomus saglik ocagi?
Desitin mor dene canim istersen
Benim pisik olmadi hic ama bazen kizariyor bez iz cikariyor,sudocrem tavsiye ederim ise cok yariyor bence
Benimki de olmuştu bir ara birkaç krem kullandım geçmedi sonra arkadaşın önerisiyle trosyd ve sudocrem i karıştırıp kullandım geçti şükür. Şimdi hafif kızarıklıklarına falan kullanıyorum sudocrem çok iyi geliyo.
Geçmiş olsun inşallah geçer.
Zeytin yagini benmari usulu isitip sonra suruyomussun onuda iyi diyolar hic denemedim ama
Genelde sudocrem onerilmis, yarın hemen aldirayim esime.. gittikçe daha kötü oluyor cunkuSudocrem canim
Ne dedin
Demir eksikliginden olusabilecek zararlar kabizlik ve dis curukleri ile kiyaslanamaz bile. Dis curukleri ? Siz bilirsiniz tabii .
Ben vermiyorum şimdilikKizlar bu demir damlasini veriyo musunuz ya versem mi vermesem mi kararsiz kaldm
Canım kendi bildiğine başlama benceKizlar minnosa yas kayisi tattirmak istiyorum hem belki bagirsaklarida calisir, dun slikon beslenme emzigi aldim. Nasil verecegim hakkinda fikri olan varmi? Ilk kez bisey verecegimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?