2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Kızlar geçmişi okudum biraz herşey yolundaymış sevindim. Iki çocuklu olunca değil internete girmek popom koltuğa bile değmiyor. Arin bugün 4 ay 6 günlük oldu diş kaşıyor sürekli. Yan dönme yüz üstü dönme çalışmalarına başladı. Meyveleri hafifçe diline değdiriyorum .Gelecek ay m.suyu ve yoğurt başlarım.Ben de kilo vermeye çalışıyorum aldığım 25 kg dan 16 sı gitti az ekmek ve spor ile. Bizden haberler böyle. Bıcırıkları gıdılarından öpüyorum

gecmis olsun. Haklisin... Demin oyun halisindaydi, mutfaktaydim dedim sesi kesildi bi bakiyim suna haliyi uzerine katlamis nasil becerdiyse odum bokuma karisti agla agla helak oldum korkudan.
Canim gecmis olsun . Olacak boyle seyler. Allah bizim sakarligimizdan da korusun Allah a emanetler. Bende mama yapana kadar arabasina bindirdim. Yanimda diye kemerini takmadim. Kaydirmis kendini dizine kadar. Bir dk birsey olmaz diye ayrilmamak lazim. Ne yapacaklari belli olmuyor.

Gecmis olsun... 8. Ayda kan degerlerine mi bakiyomus saglik ocagi?
Evet, öyle dedi bizim hemşire. Bu Aile Sağlığı Merkezi doğumdan sonra da benim kan değerlerime bakmıştı, doğum sonrası vücut ne durumda diye.
Yalnız kan alırken de bu Minnoş çok ağlayacak ya, off.

Desitin mor dene canim istersen
Benim pisik olmadi hic ama bazen kizariyor bez iz cikariyor,sudocrem tavsiye ederim ise cok yariyor bence

Zeytin yagini benmari usulu isitip sonra suruyomussun onuda iyi diyolar hic denemedim ama

Genelde sudocrem onerilmis, yarın hemen aldirayim esime.. gittikçe daha kötü oluyor cunku(

Kizlar minnosa yas kayisi tattirmak istiyorum hem belki bagirsaklarida calisir, dun slikon beslenme emzigi aldim. Nasil verecegim hakkinda fikri olan varmi? Ilk kez bisey verecegimde
Canım kendi bildiğine başlama bence
Şahsrn altıncı ayı doldurmasını bekliycrm ek gıda için
Su bilr vermedim hiç

Gittigin saglik ocagi dr mu cocuk dr mu. Ek gida icin guzel demis. Sutu olana ne mutlu. Ek gida icin niye acele ederler bilmem. Cocuk doymuyorsa o ayri tabii Multitabsta bha ve etanol var ama ben carlson siparis ettim. Anne sutu faydali deyip paraben bha li ilaclarida yukluyorlar bir yandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…