2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Peki ya kan değerlerinde her şey normal çıkarsa?
Yok ben kullan kullanma diyemem demem zaten. Dr kullan deyip normalse ben kullanmayacagim diye anladim da. Her dr da farkli soyluyor orasida ayri konu. Kendi dr una guvenip onun soylediklerini uygulamak bence daha iyi bence tabii. Herkes istedigi gibi dusundugunu uygulayabilir gayette normal. Kendimize olsa ic icme kolay karar veriliyordu. Bebeklerde sikinti ya. Bir ilac icin kirk takla atiyoruz. Benimkude arabadan dusecekti. Elim ayagim tiyriyor hala daha ya.

Paraben var içinde
Kendi şampuanımızı bile parabensiz kullanırken yenilen bişeyde paraben olması düşündürücü
Hamileliktede ilac ictik canim. Hangisinde paraben yoktu. icinde de yazmiyor. Yada sonradan cikiyor. Mamalarda, markette paketin icinde olan herseyde katki maddesi var.Ayrica sampuan kimyasal zaten paraben olmamasi bir anlam ifade etmez. Parabense sorun yurt ici yurt disi parabensiz olani bulmak Ek gidada ya gecmekde sorun istanbul da organik nerden bulcaz.

Ayy yavrum ya... Gecmis olsun

Sevmedim daktiri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…