- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.661
Paraben var içindeDemir ilacindan niye cekiniyorsunuz
Balık bayatsa her türlü zehirlrLactamil sütlü içecekle balık birbirine ters etki yapar mı acaba
Yok ben kullan kullanma diyemem demem zaten. Dr kullan deyip normalse ben kullanmayacagim diye anladim da. Her dr da farkli soyluyor orasida ayri konu. Kendi dr una guvenip onun soylediklerini uygulamak bence daha iyi bence tabii. Herkes istedigi gibi dusundugunu uygulayabilir gayette normal. Kendimize olsa ic icme kolay karar veriliyordu. Bebeklerde sikinti ya. Bir ilac icin kirk takla atiyoruz. Benimkude arabadan dusecekti. Elim ayagim tiyriyor hala daha ya.Peki ya kan değerlerinde her şey normal çıkarsa?
Sağol teyzesigeçmiş olsun :=) yerler sizi
Benim bebis masallah 9 kilo olmus bana da tekraar tekrar tartip her seferinde kilolu falan diyolar ben napim rejimmi yaptirim yavrumatabi cnm cok şükür zaten bu 4. Ay bitiminde en fazla 8 kilo yaziodu kilo boy cizelgesinde
İki kere yazarak kendin dolduruyonYatılı misafirlerim var bakamıyorum şimdi yazılanlar çok doldurmayn kolay yetişeyim
Hamileliktede ilac ictik canim. Hangisinde paraben yoktu. icinde de yazmiyor. Yada sonradan cikiyor. Mamalarda, markette paketin icinde olan herseyde katki maddesi var.Ayrica sampuan kimyasal zaten paraben olmamasi bir anlam ifade etmez. Parabense sorun yurt ici yurt disi parabensiz olani bulmak Ek gidada ya gecmekde sorun istanbul da organik nerden bulcaz.Paraben var içinde
Kendi şampuanımızı bile parabensiz kullanırken yenilen bişeyde paraben olması düşündürücü
Oyle tabo canm ama demir eksikligi var mi yok mu bilmeden veryrz isteDemir eksikliginden olusabilecek zararlar kabizlik ve dis curukleri ile kiyaslanamaz bile. Dis curukleri ? Siz bilirsiniz tabii .
HahaBugün dohtora gittik .
Demişmiydim ..haa evett dedim dedimmm dedimm sahi be demiştimmm...
Ben vermistim huzursuz olduginda. 6500 gram da. Paranox s in dortte ucunu ver demisti. Tamamini degilAşimizi olduk cok sukur atesimiz cikmaadi ama uykusunda agliyo bi huysuz halsiz bisey oldu yavrum fitil vermeye gerek var mi sizce bu geceyi boyle mi gecirelim
Sagol miss doktor huzursuz oldugu zaman yarisini verebilirsin demisti bana da ama aşi sonrasi karar veremedim bir turluBen vermistim huzursuz olduginda. 6500 gram da. Paranox s in dortte ucunu ver demisti. Tamamini degil
Tamam canm bende sorcam doktoraBen vermiyorum şimdilik
Çovuk doktorumuza sorucam perşembe
Gerçi kansızlık da çok uaygın türkiyede
Bakalım dojtor nr diyecek yazarım burdsn
Ayy yavrum ya... Gecmis olsunAllah korusun kuzucuklarımızı
Bende geçen eline boş pet şişe vermiştim plastik
Mutfakta yemek yapıyodum oda yanımda pusette şişe ile dişini kaşıyor
Bir baktım ağzı kan dolmuş aklım çıktı
Pet şişeyi dişine nasıl hırsla sürdüyse damağını kanatmış
Sevmedim daktiri :)doğuz(9) haziranda gidiyok..
Akşama sarma sarıcaz anamla ..yemesine hayranım ama sarması
Neyse...
Bugün dohtora gittik..eşşek sıpasın400 gram almış..dedim ek gıdalr hakkındaki düşünceniz nedir..6 aya kadar kesinlikle anne sütü dedi. .2 haftadır günde 100 cc mama veriyorum...dedi sebep nedir..dedim sütüm az yetmiyo..dedi yeter o,çok yüklenmeyin mamaya.dedim memelerim dinleniyor ve süt doluyor ama o zamanda..dedi kilo alımı gayet iyi..dedim peki meyve suları yoğurt verebilirmmiyiz ..dedi önermiyorm sadece anne sütü..1 ay sonra doyma amaclı değil tatma amaclı ve tavas yavas..ve ayrıca elma suyu verdiniz diyelim 3 gün göz altında tutup kontrol etmeli..dedim biliyorum ..dedim multitaps veriyoorum sadece ben kan ve demir damlası kullanmıyorum şu carlson bi bakar mısnız ..dedi bakayım.dedim işte telefonumda ..dedi uzatın..dedim uzatayım.dedi aaaa gerek yok..6 aydan sonra madem kan değerleri normalmiş başlarsınız..dedim.peki teşekkürler..
Oooyyyy karnım acıdı la gülmekten yazarken
Ha dedi ki bide diş için toz vericem
Dedim nasıl kullancaz dedi ağzına dökülecek
Alın size dohtır sonrası özetbida sormassınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?