2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bide uyuyamamisti, gozunu falanda kapamis, biraksam orda uyuyacak zilli :)

Atom heart mother pazartesi sendromu gibisin he bugün
Aynen oyleyim. Ev 30 derece. Zeynep durmuyo, zeynebi doyurma telasi, uyutma telasi. Yemek yap, kaldir, evi temizle, yarin kuran okutturucam sonunda, adamda desin ben halisaha macina gidiyom, gondermedim ayar oldum. Uykusuzum bayilirim birazdan

Bende
Bi baskı hissi var..ulan dünya para veriyom..boyu kiloyu bende ölçerim..
Bıd bıd bıd..
Hissiyatıma güveniyorum ..
He ya... Bide olcemiyolarda... Ben evde daha iyi olcuyorum, zaten hissiyatlarima gore buyutuyoruz onlar ne derse desin... Allah korusun bisey olmadigi surece gitmeye gerek yok

Canım kendi bildiğine başlama bence
Şahsrn altıncı ayı doldurmasını bekliycrm ek gıda için
Su bilr vermedim hiç
Heves ettim ya bakiyim ne yapacak diye, zaten az bisey suyunun tadina bakabildi ancak yuzunu eksite eksite :) bizim 5. Ay bitti ve ev cok sicak. Su vermeye baslicam artik. Ev bu kadar sicak olmasa belki beklerdim bende

Aynen oyleyim. Ev 30 derece. Zeynep durmuyo, zeynebi doyurma telasi, uyutma telasi. Yemek yap, kaldir, evi temizle, yarin kuran okutturucam sonunda, adamda desin ben halisaha macina gidiyom, gondermedim ayar oldum. Uykusuzum bayilirim birazdan
Allah kabul etsin şimdiden bende okutamadim daha
Adamlar hep kendi derdinde bakıyorum da onların hayatı pek değişmedi bebisleri iki Agu magu bitti....yok hali saha yok şampiyonluk maçı

He ya... Bide olcemiyolarda... Ben evde daha iyi olcuyorum, zaten hissiyatlarima gore buyutuyoruz onlar ne derse desin... Allah korusun bisey olmadigi surece gitmeye gerek yok
Bida kontrol montrol gitmicam ya..resmen soygun be..bide soru sorunca kaçamak cevaplar..bi genelleme ..dediklerini ben zate biliyom..hadi git diğeri gelsin gibi bakmalar

Bida kontrol montrol gitmicam ya..resmen soygun be..bide soru sorunca kaçamak cevaplar..bi genelleme ..dediklerini ben zate biliyom..hadi git diğeri gelsin gibi bakmalar
Bi kafama göre Dr bulamadım bende gıcık oluyorum o kadar para veriyoruz sonuç kafa karışıklığı...
Allah devlet hastanesine gidenlere yardım etsin

Pembe hangi hastanedeydi doktor?özel öi ypksa?benim doktpr ayrılmış yeni doktora perşembe gidicez memnun kalmazsam değiştiricem de ondan soruyom.
Ya bi gaziye gittim ilk gelince..doktor iyi idi Allah için ,ilgili tek tek ne sorsan cevap veriyor...yavaş acelesi yoktu..pipimizi kestirelim dedi..
Fakat ekgıdaya erken başlama yönlü olunca bida gitmedim..
Bugün gittiğim su hospital hast.iyi hoşta tam aradığım gibi değildi..

Allah kabul etsin şimdiden bende okutamadim daha
Adamlar hep kendi derdinde bakıyorum da onların hayatı pek değişmedi bebisleri iki Agu magu bitti....yok hali saha yok şampiyonluk maçı
Simdi daha cok kaciyo evden valla... Beni ayakta gorme, hemen is kitliyosun diyo bide. Ulan kime kitlicem baska adammi var evde. 1 hafta tirip yaparim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…