- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.681
Cadidan firsat kalirsa bakalim canim...Eger eline çok geliyorsa bi ultrason çektir sende. Hem ulstrasonu çeken uzman hemde genel cerrah yorumluyorlar zararlı yada zararsiz kistler diye. Için rahat etsin.
Hahaasi icin mi
Bide uyuyamamisti, gozunu falanda kapamis, biraksam orda uyuyacak zilli :)Canim gecmis olsun . Olacak boyle seyler. Allah bizim sakarligimizdan da korusun Allah a emanetler. Bende mama yapana kadar arabasina bindirdim. Yanimda diye kemerini takmadim. Kaydirmis kendini dizine kadar. Bir dk birsey olmaz diye ayrilmamak lazim. Ne yapacaklari belli olmuyor.
Aynen oyleyim. Ev 30 derece. Zeynep durmuyo, zeynebi doyurma telasi, uyutma telasi. Yemek yap, kaldir, evi temizle, yarin kuran okutturucam sonunda, adamda desin ben halisaha macina gidiyom, gondermedim ayar oldum. Uykusuzum bayilirim birazdan
BendeSevmedim daktiri :)
He ya... Bide olcemiyolarda... Ben evde daha iyi olcuyorum, zaten hissiyatlarima gore buyutuyoruz onlar ne derse desin... Allah korusun bisey olmadigi surece gitmeye gerek yokBende
Bi baskı hissi var..ulan dünya para veriyom..boyu kiloyu bende ölçerim..
Bıd bıd bıd..
Hissiyatıma güveniyorum ..
Heves ettim ya bakiyim ne yapacak diye, zaten az bisey suyunun tadina bakabildi ancak yuzunu eksite eksite :) bizim 5. Ay bitti ve ev cok sicak. Su vermeye baslicam artik. Ev bu kadar sicak olmasa belki beklerdim bendeCanım kendi bildiğine başlama bence
Şahsrn altıncı ayı doldurmasını bekliycrm ek gıda için
Su bilr vermedim hiç
Allah kabul etsin şimdiden bende okutamadim dahaAynen oyleyim. Ev 30 derece. Zeynep durmuyo, zeynebi doyurma telasi, uyutma telasi. Yemek yap, kaldir, evi temizle, yarin kuran okutturucam sonunda, adamda desin ben halisaha macina gidiyom, gondermedim ayar oldum. Uykusuzum bayilirim birazdan
Bida kontrol montrol gitmicam ya..resmen soygun be..bide soru sorunca kaçamak cevaplar..bi genelleme ..dediklerini ben zate biliyom..hadi git diğeri gelsin gibi bakmalarHe ya... Bide olcemiyolarda... Ben evde daha iyi olcuyorum, zaten hissiyatlarima gore buyutuyoruz onlar ne derse desin... Allah korusun bisey olmadigi surece gitmeye gerek yok
Bi kafama göre Dr bulamadım bende gıcık oluyorum o kadar para veriyoruz sonuç kafa karışıklığı...Bida kontrol montrol gitmicam ya..resmen soygun be..bide soru sorunca kaçamak cevaplar..bi genelleme ..dediklerini ben zate biliyom..hadi git diğeri gelsin gibi bakmalar
Pembe hangi hastanedeydi doktor?özel öi ypksa?benim doktpr ayrılmış yeni doktora perşembe gidicez memnun kalmazsam değiştiricem de ondan soruyom.Bugün dohtora gittik .
Demişmiydim ..haa evett dedim dedimmm dedimm sahi be demiştimmm...
Ya bi gaziye gittim ilk gelince..doktor iyi idi Allah için ,ilgili tek tek ne sorsan cevap veriyor...yavaş acelesi yoktu..pipimizi kestirelim dedi..Pembe hangi hastanedeydi doktor?özel öi ypksa?benim doktpr ayrılmış yeni doktora perşembe gidicez memnun kalmazsam değiştiricem de ondan soruyom.
Biz asi oldk bgn onun icin oyle sandm her asi gunu stresne aşısı be
O geçen aydı
Aşı no...kontrol yes ...
Hastane diyice illa aşı illa aşı
Simdi daha cok kaciyo evden valla... Beni ayakta gorme, hemen is kitliyosun diyo bide. Ulan kime kitlicem baska adammi var evde. 1 hafta tirip yaparim artikAllah kabul etsin şimdiden bende okutamadim daha
Adamlar hep kendi derdinde bakıyorum da onların hayatı pek değişmedi bebisleri iki Agu magu bitti....yok hali saha yok şampiyonluk maçı
Aynen.Bida kontrol montrol gitmicam ya..resmen soygun be..bide soru sorunca kaçamak cevaplar..bi genelleme ..dediklerini ben zate biliyom..hadi git diğeri gelsin gibi bakmalar
Balık bayatsa her türlü zehirlr
İki saat önce koca bi levreği gömdüm.şu an lactamil içiyorum.öğlen de ayran içmiştim
Balıkçına güveniyorsan sıkıntı ypk yani canım
Hepsi aynı canım yaaaSimdi daha cok kaciyo evden valla... Beni ayakta gorme, hemen is kitliyosun diyo bide. Ulan kime kitlicem baska adammi var evde. 1 hafta tirip yaparim artik
Bosuna yazma bildirimlere bakmiyor suan en son begendigi mesaj cuma. Onunde 627 sayfa gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?