2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun korkma yaa
Artık bi sn yanlarından ayrılmaya gelmiyor. Oyun hamuru gibiler

Sadece biz mi anaları alıştırmış bunları valla benimki yüz bulsa ayağına suyunu ister o türden ben ite kaka biraz kıvama getirdim anca bu kadar oluyor
Bizinkinin anasi tam tersi, 4 oglan, ip gibi buyutmus bunlari. bende kiyak geciyodum arada, sonra ufak ufak bi baktim hersey bende simdi cocukda var. bitmis durumdayim.

Bizinkinin anasi tam tersi, 4 oglan, ip gibi buyutmus bunlari. bende kiyak geciyodum arada, sonra ufak ufak bi baktim hersey bende simdi cocukda var. bitmis durumdayim.
Oooo ne yaptın be atom kv hazır yogurmus eline vermiş sen çocukluğuna in sorun çözülür

Ben de heyecanla yeni doktoru bekliyorum perşembe günü tanışıcaz
İnşallah memnun kalırım ek gıdaya geçişte mantıklı önerileri olan bi doktor lazım

Bosuna yazma bildirimlere bakmiyor suan en son begendigi mesaj cuma. Onunde 627 sayfa gozukuyor
Ay çok merak ettim seci
Bi fotosunu görmrk isterdim
Ya çok aylak ya çok meşgul olmalı
Bi de onunla ya da genel konularla alakalı olmayanları da beğeniyo
Örnek :
Ahseninannesi : özelden gönderdim grubu
Ben:teşekkür ederim

Allahin izniyle bisey olmaz canim huzursuz mu uyuyormu yavrusu asilar bitsede inlaeda rahatlasa bizim bu ay yok asi temmuzda var bayramdan sonra saglik ocagina bayram kutlamaya gitcuk
Bizde bu ayi atlattik bidahaki agustosta Allah nasip ederse canm.uyuyo sabah bi huysuzlandi ama suan uyudu yavrum.azck daha buyuseler kyamiyorum ya hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…