2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhabalar. Araştırmalar neticesinde ben biberon olarak Dr. Brown almayı düşünüyorum . Bu biberonun da 3 çeşidi var; doğal akış geniş ağızlı, doğal akış standart ve geniş ağızlı diye. Bu biberon hakkında bilgisi olan var mı hangisini almalıyım sizce.

Çınarlıda yeliz hanımdı
Ama ayrılmış

Yeni doktoru perşemmbe görüp kararımı vericem
Arkadailsrıma da sorucam bakalım
Sen kime gidiyorsun
Hadi ya bende yeliz hanıma gidiyordum ☺evet ayrılmış perşembe kontrolum vardı bende ata sağlığa gidicem artik cinarliya yeliz hanım için gidiyordum yoksa kalabalık bir de yeni gelen cins hemsiresi yüzünden gitmek istemiyorum hani yeni gelen dr da merak etmiyor değilim gittiğinde benide haberdar edermisin belki bu doktordan memnun kalmazsam yine giderim cinarliya

Günaydın kızlar... Bebeginin kafasinda konak olanlar! Minnoslarinizin konakları tamamen bitti mi bizim tepede bingildak üzerinde hala biraz var
Ay bizimki gecti cok sukur. Tamamen bitmezse artiyor. Sampuani iyi durulamayinca yag dengesi bozuldugu icin oluyor. Ve her seferinde sampuanlamamak en iyisiymis. Birinde sampuanladiysan bir soneakinde sampuanlama. Bizimku zeytinyagiyla gecmedi. Dr badem yagi dedi. Ben aycicegi yagi ile gecirdim. Diger yagdan daha yumusak daha yumusatti. Elinle zarar vermeden cikartmaya calis kalinca artiyor

Neslicim yinede arastirip kullanmani tavsiye ederim ama benim doktorum oksuruk icin papatya cayi onerdi milupanin cayini aldim ilk vermemde kesti hala iki gunde bir falan 100 ml veriyorum rahatlatiyor
Canım bir soruyum doktora resmini atarmisin çok oksuruyir yavrum ya

Canim arastirma yaptim su sodyum benzoat, potastyum sorbat. Yanlis anlasilma olmasin. Duzelteyim. Eger bunlar konmazsa bakteri ve mantar ureteceginden kullandigimiz sey o zmn daha zararliymis. Yani uzun sure kullandigimiz ilaclar carlson dahil hepsinde var. Ilaclardaki seviyesi cok minimalmi. Yani bir ilacta sodium benzoat ve sorbat varsa c vitaminini 2-3 saat snr almamiz gerekiyor.

Haber veririm canım tabi ki de
Önceki hemşiresi tatlıydı
Dediğin gibi çk yoğun ama alışınca da değiştirmek istemedim
İnşallah bu doktor içime siner
Devam ederim hep

Merhaba canım ben brown un biberonu aldım ama bebiş almadı avente devam ediyorum benim aldığım camdi ağzı dardı içinde mavi şeysi olandı hangisiydi adını unuttum

Canım ya tam olarak nasıl yaptın biraz anlatır mış

Canm Allah şifa versin oksurunce insan telaş oluuo . Ama gecicek annesi ınş

Çok sağol canım . Özel tarak mi aldin

Bizdede bingildak üzerinde var canım oraya yağ sürmedim kaldı orda
Oraya sürmek sakıncalı mi ki

Geçmiş olsun kuzum yaaaa kıyamam ona..
Nesli kız dr gittin mi?
Bitkisel öksürük şurıbu aldım bende bebeklerde kullanabiliyo bak..kıyamam..ALLAH ŞİFA VERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…