- 1 Eylül 2012
- 232
- 265
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.761
Hadi ya bende yeliz hanıma gidiyordum ☺evet ayrılmış perşembe kontrolum vardı bende ata sağlığa gidicem artik cinarliya yeliz hanım için gidiyordum yoksa kalabalık bir de yeni gelen cins hemsiresi yüzünden gitmek istemiyorum hani yeni gelen dr da merak etmiyor değilim gittiğinde benide haberdar edermisin belki bu doktordan memnun kalmazsam yine giderim cinarliyaÇınarlıda yeliz hanımdı
Ama ayrılmış
Yeni doktoru perşemmbe görüp kararımı vericem
Arkadailsrıma da sorucam bakalım
Sen kime gidiyorsun
Ay bizimki gecti cok sukur. Tamamen bitmezse artiyor. Sampuani iyi durulamayinca yag dengesi bozuldugu icin oluyor. Ve her seferinde sampuanlamamak en iyisiymis. Birinde sampuanladiysan bir soneakinde sampuanlama. Bizimku zeytinyagiyla gecmedi. Dr badem yagi dedi. Ben aycicegi yagi ile gecirdim. Diger yagdan daha yumusak daha yumusatti. Elinle zarar vermeden cikartmaya calis kalinca artiyorGünaydın kızlar... Bebeginin kafasinda konak olanlar! Minnoslarinizin konakları tamamen bitti mi bizim tepede bingildak üzerinde hala biraz var
Canım bir soruyum doktora resmini atarmisin çok oksuruyir yavrum yaNeslicim yinede arastirip kullanmani tavsiye ederim ama benim doktorum oksuruk icin papatya cayi onerdi milupanin cayini aldim ilk vermemde kesti hala iki gunde bir falan 100 ml veriyorum rahatlatiyor
Yerim ben onu ya.galiba sonunda olduEki Görüntüle 1840115
Canim benimkidw oksuruyordu sekrol verdi bor haftada gecmksti onuda sor istersen balgam falan varsa gidiyoe geçmiş olsun bu aradaCanım bir soruyum doktora resmini atarmisin çok oksuruyir yavrum ya
Biz de kullanıyoruz memnunuzBizde nuna leaf var var mı baska kullanan
Bizdede bingildak üzerinde var canım oraya yağ sürmedim kaldı ordaGünaydın kızlar... Bebeginin kafasinda konak olanlar! Minnoslarinizin konakları tamamen bitti mi bizim tepede bingildak üzerinde hala biraz var
Haber veririm canım tabi ki deHadi ya bende yeliz hanıma gidiyordum ☺evet ayrılmış perşembe kontrolum vardı bende ata sağlığa gidicem artik cinarliya yeliz hanım için gidiyordum yoksa kalabalık bir de yeni gelen cins hemsiresi yüzünden gitmek istemiyorum hani yeni gelen dr da merak etmiyor değilim gittiğinde benide haberdar edermisin belki bu doktordan memnun kalmazsam yine giderim cinarliya
Merhaba canım ben brown un biberonu aldım ama bebiş almadı avente devam ediyorum benim aldığım camdi ağzı dardı içinde mavi şeysi olandı hangisiydi adını unuttumArkadaşlar merhabalar. Araştırmalar neticesinde ben biberon olarak Dr. Brown almayı düşünüyorum . Bu biberonun da 3 çeşidi var; doğal akış geniş ağızlı, doğal akış standart ve geniş ağızlı diye. Bu biberon hakkında bilgisi olan var mı hangisini almalıyım sizce.
Aynen bende memnunum ama cevredikiler beline zarar vermez mi dio. Sonucta oturur bi pozisyonda deil.Biz de kullanıyoruz memnunuz
beline yük binmiyorki neden rahatsız olsun benim kiz uyuyor bile bazenAynen bende memnunum ama cevredikiler beline zarar vermez mi dio. Sonucta oturur bi pozisyonda deil.
Aynen bizimkide orda uyuyo. Hatta dizimde uyutup oraya koyuyorum. Uyanmaya çalıştığında salliyorum uyumaya devam edio. Bigun icini yikadim mahvoldum o gun. Ne bilim her goren bi kere sordu muhakkak. Sana sormadilar mi :)beline yük binmiyorki neden rahatsız olsun benim kiz uyuyor bile bazen
Canım ya tam olarak nasıl yaptın biraz anlatır mışAy bizimki gecti cok sukur. Tamamen bitmezse artiyor. Sampuani iyi durulamayinca yag dengesi bozuldugu icin oluyor. Ve her seferinde sampuanlamamak en iyisiymis. Birinde sampuanladiysan bir soneakinde sampuanlama. Bizimku zeytinyagiyla gecmedi. Dr badem yagi dedi. Ben aycicegi yagi ile gecirdim. Diger yagdan daha yumusak daha yumusatti. Elinle zarar vermeden cikartmaya calis kalinca artiyor
Canm Allah şifa versin oksurunce insan telaş oluuo . Ama gecicek annesi ınşPaşam iyice hastalandı öksürük burnu tıkandı dun gündüz hic uyutmadi öksürükbu gece biraz daha iyi uyudu yavrum benim o oksurdukce içim parçalanıyor ağlayan gözleriyle bana bakıyor ben de çok hastayım annem bakıyor ikimizde yatıyoruz
Çok sağol canım . Özel tarak mi aldinCanım zeytinyağıyla geçirdim
Banyodan on beş fak önce pamuğu yağa batırıp sürdüm konaklı bölgeye .banyodan sonra da tarakla yavaş yavsş konakları kaşdırtarak taradım.bir ay içinde geçti tamamen
Oraya sürmek sakıncalı mi kiBizdede bingildak üzerinde var canım oraya yağ sürmedim kaldı orda
Aşı ateş yaptı, nöbetteyim.
Nöbet de açlık yaptı, dardayım
Uyandin mi kül kedisihaydi daha fazla güldürün beni güldürün
Geçmiş olsun kuzum yaaaa kıyamam ona..Paşam iyice hastalandı öksürük burnu tıkandı dun gündüz hic uyutmadi öksürükbu gece biraz daha iyi uyudu yavrum benim o oksurdukce içim parçalanıyor ağlayan gözleriyle bana bakıyor ben de çok hastayım annem bakıyor ikimizde yatıyoruz
Kız aldım aldım aldımKorax diye bi şurup var, bitkisel. Çok fenaydım,kısa sürede geçirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?