- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.721
Pembik naber minnosun pipi iyilesti mi?bilgisayardan girdim
müthiş hızlıyım..
sorun cevaplıyım
Kurban olsunlar ona popisi aciyordur annesi krem sür popisine
Ay yvrum ya kyamam ona ben.Ah sürmezmiyim teyzesi ( :
Kreme yatıracam nerdeyse. Yirim onun pişik popisini.
Ne manyak insanlar olduk biz böyle yaa
Senin paşan nasıl? Afiyettedir inşallah..
Ah sürmezmiyim teyzesi ( :
Kreme yatıracam nerdeyse. Yirim onun pişik popisini.
Ne manyak insanlar olduk biz böyle yaa
Senin paşan nasıl? Afiyettedir inşallah..
pipişi atalım wATSAPTAN hamdiye diyom adam haır ya diyoPembik naber minnosun pipi iyilesti mi?
Iyi teyzesi ellerinden oper.uyuyo misil misil bici bici yapti bugun parka gitti yoruldu bayagi donuyo yuz üstü geri donemeyince agzinin icinde homurdaniyo
Massllah oldyda bitti masallahpipişi atalım wATSAPTAN hamdiye diyom adam haır ya diyo
annaa bilgisayardanşu ...yeşil değil ya fıy
Allahim parkta bilirmişartık alt actirmiyorlar yaa. Altını çıkarır çıkarmaz hooop hacı yatmaz gibi oldu benimki.
geçti şükür.Surrender küçük hanim nasil oldu canim alerji geçti mi
geçti şükür.
lekeler gidince gitmedim.Oh iyi bari. Rahatladin sende gittin mi daha hastaneye kontrole falan canim
gecmis olsun. Haklisin... Demin oyun halisindaydi, mutfaktaydim dedim sesi kesildi bi bakiyim suna haliyi uzerine katlamis nasil becerdiyse odum bokuma karisti agla agla helak oldum korkudan.
İki kere yazarak kendin dolduruyon
Bizimde persembe kontrol. Cuma dugune gidecegim. Kiyafetide 20 gun falan oldu alali. Annem kiyafetin olursa gidersin diyorBen de heyecanla yeni doktoru bekliyorum perşembe günü tanışıcaz
İnşallah memnun kalırım ek gıdaya geçişte mantıklı önerileri olan bi doktor lazım
Yaa atom daha yeni hareketlenmeye başladılar böyleler bunlar emeklemeye yürümeye başlayınca napcaz
Pembik camı sen açarsn cereyan yapar kendim açarsam hava almış olurum
Miss ben zaten demir ilacını kafama göre vermemekten bahsetmedim, devletin verdiği o parabenli ve dişlerde çürüğe sebep olan ilacı vermeyeceğim, muadili toz bir ilaç varmış, onu getirtmeye çalışıyorum. Demir eksikliğinin vereceği zararlardan da haberdarım, sadece bebeğim için en doğalı ve iyisi için savaşıyorum. Bu D vitamini mevzuunda da böyle olmuştu, Carlson's Baby 'i ben daha doktor Monovit i dayamadan almıştım hatta, burada da diğer arkadaşlara yazmıştım, birçok kişi benim aldığım İnstagram satıcısından aldı hatta. Araştırıyoruz yani, kafamıza göre iş yapmıyoruz.Demir eksikliginden olusabilecek zararlar kabizlik ve dis curukleri ile kiyaslanamaz bile. Dis curukleri ? Siz bilirsiniz tabii .
Hamileliktede ilac ictik canim. Hangisinde paraben yoktu. icinde de yazmiyor. Yada sonradan cikiyor. Mamalarda, markette paketin icinde olan herseyde katki maddesi var.Ayrica sampuan kimyasal zaten paraben olmamasi bir anlam ifade etmez. Parabense sorun yurt ici yurt disi parabensiz olani bulmak Ek gidada ya gecmekde sorun istanbul da organik nerden bulcaz.
Allahim parkta bilirmişartık alt actirmiyorlar yaa. Altını çıkarır çıkarmaz hooop hacı yatmaz gibi oldu benimki.
Sen şimdi hangi dr gidiyorsunBen de heyecanla yeni doktoru bekliyorum perşembe günü tanışıcaz
İnşallah memnun kalırım ek gıdaya geçişte mantıklı önerileri olan bi doktor lazım
Dun aşi olduk geceyi biraz ağlamali gecirdik bunun haricinde her sabah 6 da uyaniyoruz biraz uykusuzluk var iste sen nasilsin senin bebisin nasilHey bacilar ve bebikleri nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?