2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi teyzesi ellerinden oper.uyuyo misil misil bici bici yapti bugun parka gitti yoruldu bayagi donuyo yuz üstü geri donemeyince agzinin icinde homurdaniyo
Ah sürmezmiyim teyzesi ( :
Kreme yatıracam nerdeyse. Yirim onun pişik popisini.
Ne manyak insanlar olduk biz böyle yaa

Senin paşan nasıl? Afiyettedir inşallah..

Iyi teyzesi ellerinden oper.uyuyo misil misil bici bici yapti bugun parka gitti yoruldu bayagi donuyo yuz üstü geri donemeyince agzinin icinde homurdaniyo

Allahim parkta bilirmiş artık alt actirmiyorlar yaa. Altını çıkarır çıkarmaz hooop hacı yatmaz gibi oldu benimki.

gecmis olsun. Haklisin... Demin oyun halisindaydi, mutfaktaydim dedim sesi kesildi bi bakiyim suna haliyi uzerine katlamis nasil becerdiyse odum bokuma karisti agla agla helak oldum korkudan.

Yaa atom daha yeni hareketlenmeye başladılar böyleler bunlar emeklemeye yürümeye başlayınca napcaz

İki kere yazarak kendin dolduruyon

Pembik camı sen açarsn cereyan yapar kendim açarsam hava almış olurum

Ben de heyecanla yeni doktoru bekliyorum perşembe günü tanışıcaz
İnşallah memnun kalırım ek gıdaya geçişte mantıklı önerileri olan bi doktor lazım
Bizimde persembe kontrol. Cuma dugune gidecegim. Kiyafetide 20 gun falan oldu alali. Annem kiyafetin olursa gidersin diyor

Demir eksikliginden olusabilecek zararlar kabizlik ve dis curukleri ile kiyaslanamaz bile. Dis curukleri ? Siz bilirsiniz tabii .
Miss ben zaten demir ilacını kafama göre vermemekten bahsetmedim, devletin verdiği o parabenli ve dişlerde çürüğe sebep olan ilacı vermeyeceğim, muadili toz bir ilaç varmış, onu getirtmeye çalışıyorum. Demir eksikliğinin vereceği zararlardan da haberdarım, sadece bebeğim için en doğalı ve iyisi için savaşıyorum. Bu D vitamini mevzuunda da böyle olmuştu, Carlson's Baby 'i ben daha doktor Monovit i dayamadan almıştım hatta, burada da diğer arkadaşlara yazmıştım, birçok kişi benim aldığım İnstagram satıcısından aldı hatta. Araştırıyoruz yani, kafamıza göre iş yapmıyoruz.

Şampuan kimyasal, paraben olmaması bir anlam ifade etmez demişsin ama parabensiz bir çok şampuan var piyasada. Ben hamileliğimde Doa kozmetiğin Parabensiz ve sülfatsız şampuanını kullanmıştım. Kimyasal diye paraben olmak zorunda degil, yanlış bir algı oluşmuş sende. Hatta marketlerde bulabileceğin parabensiz şampuan da var, Dalan D'olive, Paraben, Sls yok, Gratislerde bulabilirsin.

Allahim parkta bilirmiş artık alt actirmiyorlar yaa. Altını çıkarır çıkarmaz hooop hacı yatmaz gibi oldu benimki.

Altını açınca aynı şu senin koyduğun smiley gibi popoyu yana devirip gidiyor, Allahım o popoyu gel de ısırma! Vida gibi dönüyor valla şimdiden, yazın bunlar alır başını gider valla, her alt açma en az 10 dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…