2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Pitikare canim ya yazi oldugu icin bide bir yigin sayfa hizli okuyunca olunca oluyor yanlis anlasilma. Demir ilacini Bende arastitacagimda. Carlsonu siparis ettigim carlson un distrubutorlugunu yapan kiza soracam birde. Hangi demir pitikare ilaci bende bakayim

Parabensiz demir ilaci varsa kullanmayi dusundugunuz sizde paylasir misiniz

Asagidaki demir ilaci Icinde 120 mil var gunde 1 ml veriliyor 1 sisesi 4 ay gidiyor

Eklentiler

• image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 46
Madem artik şu 2 dk yalniz birakilmaya gelmemelerinden bahsetmeye basladik resimli bir ornekte benden olsun..benim bebiste nerdeyse dogdu dogali bi tutunma huyu var kucaga al ya kiyafetini tutar ya sacini...iyiki de var...Bir ay kadar oluyo bu fotografi cekeli..2 dk mutfaga indim kendini atmaya calisicagi aklima gelmedigi icin baglamamistim (artik yanimda bile olsa bagliyorum) yukari bi ciktim durum bu baktim hala tutunuyo bende fotografini cekmistim sonunda kotu bisey olmayinca komik oluyo ama Allah hepsini korusun valla bir anlik hersey

Foto cikmadi

Günaydın annisler biz 7 buçukta kalktık oysa gece çok geç yatmıstık 12 ye doğru. Ama geç yatınca geç kalmilmadigini bir kere daha kanıtlamış oldu bebesim.ama çok huzursuz uyandı uykusuna alamadı heralde.şimdi yine zar zor uyudu. Off keşke söyle deliksiz 3 saat uyusam

Günaydın kızlar... Bebeginin kafasinda konak olanlar! Minnoslarinizin konakları tamamen bitti mi bizim tepede bingildak üzerinde hala biraz var

Neslicim yinede arastirip kullanmani tavsiye ederim ama benim doktorum oksuruk icin papatya cayi onerdi milupanin cayini aldim ilk vermemde kesti hala iki gunde bir falan 100 ml veriyorum rahatlatiyor

Günaydın kızlar... Bebeginin kafasinda konak olanlar! Minnoslarinizin konakları tamamen bitti mi bizim tepede bingildak üzerinde hala biraz var
Canım zeytinyağıyla geçirdim
Banyodan on beş fak önce pamuğu yağa batırıp sürdüm konaklı bölgeye .banyodan sonra da tarakla yavaş yavsş konakları kaşdırtarak taradım.bir ay içinde geçti tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…