- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.741
Foto cikmadiMadem artik şu 2 dk yalniz birakilmaya gelmemelerinden bahsetmeye basladik resimli bir ornekte benden olsun..benim bebiste nerdeyse dogdu dogali bi tutunma huyu var kucaga al ya kiyafetini tutar ya sacini...iyiki de var...Bir ay kadar oluyo bu fotografi cekeli..2 dk mutfaga indim kendini atmaya calisicagi aklima gelmedigi icin baglamamistim (artik yanimda bile olsa bagliyorum) yukari bi ciktim durum bu baktim hala tutunuyo bende fotografini cekmistimsonunda kotu bisey olmayinca komik oluyo ama Allah hepsini korusun valla bir anlik hersey
Aynen benim kızim da böyle yapıyor dikkat etmek lazım.galiba sonunda olduEki Görüntüle 1840115
galiba sonunda olduEki Görüntüle 1840115
Korax diye bi şurup var, bitkisel. Çok fenaydım,kısa sürede geçirdi.Allahım..ben ettim sen etme...
Öksürükde insanı pek yoran bir rahatsızlıkmış..
Ya Rabbi bu gece öksürmem uyumama engel olmasın ...
Amin
( topluca bi amin diyin yavrular)
Evet artik hep bagliyorum benAynen benim kızim da böyle yapıyor dikkat etmek lazım.
Neslicim yinede arastirip kullanmani tavsiye ederim ama benim doktorum oksuruk icin papatya cayi onerdi milupanin cayini aldim ilk vermemde kesti hala iki gunde bir falan 100 ml veriyorum rahatlatiyorPaşam iyice hastalandı öksürük burnu tıkandı dun gündüz hic uyutmadi öksürükbu gece biraz daha iyi uyudu yavrum benim o oksurdukce içim parçalanıyor ağlayan gözleriyle bana bakıyor ben de çok hastayım annem bakıyor ikimizde yatıyoruz
Hahahaha olabilir canmBizim Salıncağın aynısı ( : aynı bu hareketi yapıyor bağlamazsam bende. Bunlar gizli bi örgüt gibi aralarında anlasip aynı şeyleri mi yapıyorlar yoksam
Ah o kilolarBizimde persembe kontrol. Cuma dugune gidecegim. Kiyafetide 20 gun falan oldu alali. Annem kiyafetin olursa gidersin diyor
Çınarlıda yeliz hanımdıSen şimdi hangi dr gidiyorsun
Canım zeytinyağıyla geçirdimGünaydın kızlar... Bebeginin kafasinda konak olanlar! Minnoslarinizin konakları tamamen bitti mi bizim tepede bingildak üzerinde hala biraz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?