- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.821
Ben de Nuna Leaf kullanıyorum, çok memnunum. Üzerinde sallanmasını sağlamak için konulan hiç bir elektronik olmadığı için tercih sebebimdi, radyasyondan ne kadar uzak o kadar iyi.Bizde nuna leaf var var mı baska kullanan
Aynen bende memnunum ama cevredikiler beline zarar vermez mi dio. Sonucta oturur bi pozisyonda deil.
Bende primayi. icindeki parfum kokusu coj fazla. Lastik kismu hepsinde ayni. Benimki hareketli belki ondan iz yapiyor. Herkesin memnuniyeti farkli. Sikmayan bi bez bulamadim
Sagol pembis,evet oyle oldu cok sukur. Gittigmde uyuycakti kucagimda salladm uyuttumbakalim digerlerine de akilli dursun ins
Bugün mnnosumu dusari cikardm acayip sicak vardi zibiniyla biraktim corabunida cijardim bir seviniyor girseniz tabi pijamayi cikarmafim ama corabiciksrinca kikirdemeye basladi msymusEv simdiden 30 derecebunun temmuz ağustosu var annemse hala kalın kalın giydirme derdinde usur bu cocuk usur
Bende kontrol tarihi bekliyorum. 5 ay bitecek. Ek gidaya gecirecek mi acaba. Gecirmezse kasik mamasi vercem artik. Zaten mama aliyor hep. Biberondanmi mamadan mi gaz yine oluyor. Bide gece mamadan sonra gazini zor cikartiyorum ya uykysu bolunuyor@aurora39 bugün ilk kez sütlü pirinçli kaşık manasını verdim. Hazırlarken tadına baktım. Eyvah dedim hiç güzel değil yemeyecek bunu da. Karnı da açıkmıştı. Bir yedi ki ağzım açık kaldı. Versem daha da yiyecek gibiydi ama korktum ilk günden kabiz yapar diye :))
Evde cıbıl gezdi yine de terledi ev güneşi almıyor sanki güneş evi alıyor zaten dis için huysuz birde sıcak huysuzlugu başladı gazaaam mübarek olsunBugün mnnosumu dusari cikardm acayip sicak vardi zibiniyla biraktim corabunida cijardim bir seviniyor girseniz tabi pijamayi cikarmafim ama corabiciksrinca kikirdemeye basladi msymus
Gecmis olsun canim igne yapmadi mi zor dayandim demissinSagol pembis,evet oyle oldu cok sukur. Gittigmde uyuycakti kucagimda salladm uyuttumbakalim digerlerine de akilli dursun ins
Bende kontrol tarihi bekliyorum. 5 ay bitecek. Ek gidaya gecirecek mi acaba. Gecirmezse kasik mamasi vercem artik. Zaten mama aliyor hep. Biberondanmi mamadan mi gaz yine oluyor. Bide gece mamadan sonra gazini zor cikartiyorum ya uykysu bolunuyor
Kasik mamasi her aksam veriliyor mu
Ben huggies kullanyrm iyi hosta kalin iste yeni takms oluyorm kvde doldrms bu altini degstr diyo cidden oyle duruyo amaBende primayi. icindeki parfum kokusu coj fazla. Lastik kismu hepsinde ayni. Benimki hareketli belki ondan iz yapiyor. Herkesin memnuniyeti farkli. Sikmayan bi bez bulamadim
Prima aktif bebekte aynen oyle bizimkinin kicii azcik büyük takincada kocaman bisey oluyorBen huggies kullanyrm iyi hosta kalin iste yeni takms oluyorm kvde doldrms bu altini degstr diyo cidden oyle duruyo ama
Hadi ya ben de iciyim hastayımProspan güzelim
Bende içiyom ..
Öksürük,çok pis be..beni mahvetti şükür kullanalı beri iyiyim..Hadi ya ben de iciyim hastayımoksuruyorum bebise verdim pembe balgam da var paşam da uyurken oksurmuyor şükür ama kalkınca oksuruyor
Benim evim serin ama disarsi cok sicakti canimEvde cıbıl gezdi yine de terledi ev güneşi almıyor sanki güneş evi alıyor zaten dis için huysuz birde sıcak huysuzlugu başladı gazaaam mübarek olsun
Yok cnm acimadi,2tane igne yapti sanirim ondan. Tsk edermGecmis olsun canim igne yapmadi mi zor dayandim demissin
Benim evim serin ama disarsi cok sicakti canim
Bugün mnnosumu dusari cikardm acayip sicak vardi zibiniyla biraktim corabunida cijardim bir seviniyor girseniz tabi pijamayi cikarmafim ama corabiciksrinca kikirdemeye basladi msymus
Evde cıbıl gezdi yine de terledi ev güneşi almıyor sanki güneş evi alıyor zaten dis için huysuz birde sıcak huysuzlugu başladı gazaaam mübarek olsun
Kaşık mamasiyla biberonla doyurdugun gibi doyuramazsin ama. Öyle dolu dolu yiyecek kadar büyük değiller daha. Bi kaşık veriyorsun yarısı dışarı kaçıyor zatensonra tep allah tep. Ben gündüz vericem. Gece de verilir ama neden olmasın. Benim amacım tok tutması değil kilo yapması.
Ya sorma walla herkes soruo ama kendi annem dahil. :)Ya adamlar yapmış bütün dünya kullanıyor, ama bizim eş dost çok bilir, bebeğin omuriliğini filan düşünmedi tabii adamlar yaparken, bir siz biliyosunuz deseydin.
Bnmki ilk ay altinin acilmasindan,ust degismekten hic hoslanmazdi ama su an bayiliyor hep ciplak kalsa gik demez :) seninki gibi rahatliyor don atletli hahhaa
Valla beninki siyunurken seviniyor giyinirken sanki etini kopariyormus gibi baguriyor popis acikken hele bayılıyorYaa,yerim ben onun kikirdemesini
,çok seviyorlar soyunup dökünmeyi, çook.
Hahahaha,çok güldüm şu güneş evi alıyor lafına
Bizim ev de yanıyor, bir haftaya kalmaz ben kızı kıçında bez atarım ortaya. Hatta Temmuz da filan altına örtü açar bezi de çıkarırım, işesin etsin ne yapalım, totişi hava alsın yavrumun azıcık
Prospan oksuruk surubu al hemen fayda eder en gec 2 gun icinde pembisÖksürük uyutmuyo gıcık ve sanki balgam gibi bişide var..of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?