- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.841
Nasıl başardınnyaaKızlar ben eski kiloma kavuştum sayılır. Ama bezelye yutmuş solucan gibiyim
Nasıl eriycek bu göbüş
Prospan oksuruk surubu al hemen fayda eder en gec 2 gun icinde pembishatta bebekleri oksurenlerde gunde 3 ogun 1er tatli kasigi verebilir.doktorlarin yarisi 1 yas alti bebeklere onermiyo diger yarisi oneriyomus.ben zeynoma iki aylikken verdim 24 saatte oksurugu gecti cok sukur.ama bende ictim benim sutumdende fayda etti sanirim
Dayanamadı öksürmeme ve bana yazdııııı yazdıııı yazdıııııProspan oksuruk surubu al hemen fayda eder en gec 2 gun icinde pembishatta bebekleri oksurenlerde gunde 3 ogun 1er tatli kasigi verebilir.doktorlarin yarisi 1 yas alti bebeklere onermiyo diger yarisi oneriyomus.ben zeynoma iki aylikken verdim 24 saatte oksurugu gecti cok sukur.ama bende ictim benim sutumdende fayda etti sanirim
Pembe bana yazdı sana ne oluyorDayanamadı öksürmeme ve bana yazdııııı yazdıııı yazdııııı
Pembe bana yazdı sana ne oluyorhasta olan paşam secmurat bütün bilgileri açıkladı prospana şüpheyle bakıyordum sağolsun hemen ben de iciyorum
kıskanma kıazzzzz...
Canim ya ne rahatsızlığı iyiki varsın tesekkur ediyorum ben kendi adimaNesli ve pembis ikinizede yazmistim aslinda ama gec kaldim heralde..cok gecmis olsun ikinizede.bayanlar yazilanlari okuyorum ama soracak sorum olmadigi icin cevap yazmiyorum.burda oldugumu bilin diyede begenip geciyorum.tabi begenmemden rahatsizlik duyan varsa yazsinki begenmem onun yazilanalari.ben iki cocukla zor giriyorum sayfalar birikiyo.okumadanda gecmek istemiyorum.biraz geridede kalsam okuya okuya sonunda yetisiyorum bi sekilde.3 yasindaki oglum cok bunaltiyo ondan zaman kaldikca mutlaka bakiyorum buraya.kendinize iyi bakin ben burdayim hep
Sonunda yazdınNesli ve pembis ikinizede yazmistim aslinda ama gec kaldim heralde..cok gecmis olsun ikinizede.bayanlar yazilanlari okuyorum ama soracak sorum olmadigi icin cevap yazmiyorum.burda oldugumu bilin diyede begenip geciyorum.tabi begenmemden rahatsizlik duyan varsa yazsinki begenmem onun yazilanalari.ben iki cocukla zor giriyorum sayfalar birikiyo.okumadanda gecmek istemiyorum.biraz geridede kalsam okuya okuya sonunda yetisiyorum bi sekilde.3 yasindaki oglum cok bunaltiyo ondan zaman kaldikca mutlaka bakiyorum buraya.kendinize iyi bakin ben burdayim hep
Yüce pembituDayanamadı öksürmeme ve bana yazdııııı yazdıııı yazdııııı
Nesli ve pembis ikinizede yazmistim aslinda ama gec kaldim heralde..cok gecmis olsun ikinizede.bayanlar yazilanlari okuyorum ama soracak sorum olmadigi icin cevap yazmiyorum.burda oldugumu bilin diyede begenip geciyorum.tabi begenmemden rahatsizlik duyan varsa yazsinki begenmem onun yazilanalari.ben iki cocukla zor giriyorum sayfalar birikiyo.okumadanda gecmek istemiyorum.biraz geridede kalsam okuya okuya sonunda yetisiyorum bi sekilde.3 yasindaki oglum cok bunaltiyo ondan zaman kaldikca mutlaka bakiyorum buraya.kendinize iyi bakin ben burdayim hep
24 ü secmurat25 bildirim yok mu arttıran
Ne o netin gelince sesin çıkmaya başladıKimse yokmuuuu
Evet geldi valla usaklar uyudu uyku tutmiy pembis oluyodum bu aksam vurma baaanNe o netin gelince sesin çıkmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?