2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Meme sağıyorum, humana içiyorum. Eski günleri yad ediyorum, sanırsın humana değil rakı içiyorum...
Ocak sonu Şubat başı, sürekli şişen memeler, buz kompresi, sıcak duş, gece yatak yorgan akıp akıp giden sütler, hem emzirip hem de sağdığım,dolaba süt sıraladığım günler. Ne de çabuk geçmiş gitmiş. Şimdi hayalini kurduğum o "ele avuca geldiği" günleri yaşıyorum çok şükür, ama eskiye özlem bitmiyor demek ki. O kedi yavrusu kadar haliyle göğsüme saklandığı, kuş gibi bağrıma sığındığı günleri özledim, süt kokusunu, kış sabahlarında bebeğimin mis kokusuyla dolduğum o soğuk günleri özledim.

Şimdi ev yanıyor, memeler pompada eser miktarda süt çıkarabiliyor. Memeyi reddeden kuzuma kızamıyorum, ama bir yandan da sütüm çok boldu, boşa gittiğine hayıflanıyorum. Geçen gün aylardır içmediğim humana nın kapağını açtığımda yüzüme vuran o kesif çemen otu kokusu yaptı beni böyle, benim koku hafızam çok kuvvetlidir. Aldı götürdü beni lohusa günlerime.

Bir duble daha humana yolla, buzlu olsun!

Ay kendimi gordum yazinda piti serefine dostum

Banyo yaptirdim cocuga gelen giden elledi diye, ev cok sicakti, burun cok fena tikanmis, uykusundan kaldirmak pahasina actim geri uyuttum. Ki
1 saatte anca uyutabilmistim. Muhtemelen hasta olacak
Canim iyi yapnissin banyo yaptirmakla ağırlığı ataer uzerinden inşallah olmaz hasta zeyno allah kabul etsin canim

Zaten tirnagin varsa kafanı kasirsin canim biscer atlatmissin iste cok şükür

Molfix i hic begenmedim
bende memnun kalmadım. burada bi arkadas canbebe demiştim. deneyeyım dedim istediğimi bulamadım gittiğim markette. molfix vardı deneyeyım dedım
fossss bence. kuruluk saglaması sıfır, kalın, sert ve lastıklerı berbat ötesi sıkı
yazık olmasın diye iç lastıklerını koparıp kullanıyorum.

hayırlı olsun :=) allah kabul etsin

Neyse boşver, atlatmışsın çok şükür. Hadi Allah kabul etsin inşallah. Zeynoş da inşallah hasta olmaz ya, iyi düşün iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…