- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.861
Noldu kız Nesli, neden ölüyordun yahu, hayırdır?Evet geldi valla usaklar uyudu uyku tutmiy pembis oluyodum bu aksam vurma baaan
Kuz hic sorms midem bir sisti sanki cig pirinç yedim sisti midemde befes alamadım patliyom sandim bebisum agliyor uyut diye uyutamadimbir daha 7den sona bisi yemicinNoldu kız Nesli, neden ölüyordun yahu, hayırdır?
Geçmiş olsun, pis boğazlık mı yaptınKuz hic sorms midem bir sisti sanki cig pirinç yedim sisti midemde befes alamadım patliyom sandim bebisum agliyor uyut diye uyutamadimbir daha 7den sona bisi yemicin
Geçmiş olsun, pis boğazlık mı yaptın
tabiki ayaktayim pembitoAtomun bugün mevlüdü vardı
Çoğtan sızmıştır....
Ne biçim iş anlamadım ayaklarım bacaklarım ağrıdann ölüyorum ama uykum var ama ama yatamıyom
Ay kendimi gordum yazinda piti serefine dostumMeme sağıyorum, humana içiyorum. Eski günleri yad ediyorum, sanırsın humana değil rakı içiyorum...
Ocak sonu Şubat başı, sürekli şişen memeler, buz kompresi, sıcak duş, gece yatak yorgan akıp akıp giden sütler, hem emzirip hem de sağdığım,dolaba süt sıraladığım günler. Ne de çabuk geçmiş gitmiş. Şimdi hayalini kurduğum o "ele avuca geldiği" günleri yaşıyorum çok şükür, ama eskiye özlem bitmiyor demek ki. O kedi yavrusu kadar haliyle göğsüme saklandığı, kuş gibi bağrıma sığındığı günleri özledim, süt kokusunu, kış sabahlarında bebeğimin mis kokusuyla dolduğum o soğuk günleri özledim.
Şimdi ev yanıyor, memeler pompada eser miktarda süt çıkarabiliyor. Memeyi reddeden kuzuma kızamıyorum, ama bir yandan da sütüm çok boldu, boşa gittiğine hayıflanıyorum. Geçen gün aylardır içmediğim humana nın kapağını açtığımda yüzüme vuran o kesif çemen otu kokusu yaptı beni böyle, benim koku hafızam çok kuvvetlidir. Aldı götürdü beni lohusa günlerime.
Bir duble daha humana yolla, buzlu olsun!
Aynen, sayesinde kendimi fenomen gibi hissediyorumselam kızlar, bi girdim 112 begenı, arada alıntı yapan olduysa bilemiycem
secmurat, bana kafayı takmıs
Canim iyi yapnissin banyo yaptirmakla ağırlığı ataer uzerinden inşallah olmaz hasta zeyno allah kabul etsin canimBanyo yaptirdim cocuga gelen giden elledi diye, ev cok sicakti, burun cok fena tikanmis, uykusundan kaldirmak pahasina actim geri uyuttum. Ki
1 saatte anca uyutabilmistim. Muhtemelen hasta olacak
Zaten tirnagin varsa kafanı kasirsin canim biscer atlatmissin iste cok şükürAyrica ben bile okusam cocugu daha kapsamli okurdum. Hoca, fetih suresini yarida kesti, bende is guc muhalefet olamadim tabizaten hic anlamam bu islerden buzdolabi susu gibi bisey yaptirmistim onu bile dagitmayi unuttum. Tekil konusuyorum bakin kimseden yardim gormedim yine cok sukur..
evet maxiPremium care kullananlar 4 numara maxi olanı mi kullanıyorsunuz? Piyasada midi yi gormedim
bende memnun kalmadım. burada bi arkadas canbebe demiştim. deneyeyım dedim istediğimi bulamadım gittiğim markette. molfix vardı deneyeyım dedımMolfix i hic begenmedim
bende 56 lısını 44 e aldım markette
hayırlı olsun :=) allah kabul etsinAyrica ben bile okusam cocugu daha kapsamli okurdum. Hoca, fetih suresini yarida kesti, bende is guc muhalefet olamadim tabizaten hic anlamam bu islerden buzdolabi susu gibi bisey yaptirmistim onu bile dagitmayi unuttum. Tekil konusuyorum bakin kimseden yardim gormedim yine cok sukur..
Neyse boşver, atlatmışsın çok şükür. Hadi Allah kabul etsin inşallah. Zeynoş da inşallah hasta olmaz ya, iyi düşün iyi olsun.Ayrica ben bile okusam cocugu daha kapsamli okurdum. Hoca, fetih suresini yarida kesti, bende is guc muhalefet olamadim tabizaten hic anlamam bu islerden buzdolabi susu gibi bisey yaptirmistim onu bile dagitmayi unuttum. Tekil konusuyorum bakin kimseden yardim gormedim yine cok sukur..
Primanin kokusu mahvetti beni degstrdm artk kalin olsada son bunda kalcaz nplmPrima aktif bebekte aynen oyle bizimkinin kicii azcik büyük takincada kocaman bisey oluyor
Bugn ben acik biraktm biraz kilot gydrdm emzryodm kaka yapti essekBnmki ilk ay altinin acilmasindan,ust degismekten hic hoslanmazdi ama su an bayiliyor hep ciplak kalsa gik demez :) seninki gibi rahatliyor don atletli hahhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?