2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne garip bişi bir insanın gelişimine şahit olmak
çok güzel :=) ben artık benımkı kucagımdayken ne bişi yiyebılıyorum, ne de tutabılıyorum
saldırıyor. tırmalıyor almak için

çok güzel :=) ben artık benımkı kucagımdayken ne bişi yiyebılıyorum, ne de tutabılıyorum
Siradaki bekleyisim desteksiz oturmasini gormek icin ne zaman oturuyorlar oyle acaba herhalde 8. Ay falandir

Bilincli degildir biliyorum ama anne de diyo bazen ay dusunsenize bunlar anne dieyecekler yaaa
Gecenin saat ikiyi sıfır geçesinde ..
Anne dicekler bize diyip kendini mi keyiflendirdin atom
Mevlüdünü Allah kabul etsin...
Dualı minnoş oldu
Magnetler ne olcak şimdi banada gönder bir avuç

Sana da neden kimse yardım etmez acaba

Kilo vermenin püf noktaları
Gidince bende yiyemicem. Ne zaman bişi yicek olsak cıngırdoyor kucak istiyor .. Biz yemeğe oturmadan bişi yok ama ...sıpa

Allah kabul etsin insallah

uzun zamandır hikaye okumamıştım..
Edebi metin gibi keyif verdi kelimelerin
Pitikare devam devam ...
Kedilik zamanlarından vik vik sesini özlüyorum..başının asla duramıyışını ...
Ve minicik gözlerini açamayışını
Büyüdüüüü büyüdü büyüdüüüüü

Kızlar fena grip oldum ben yaa.. bebeğe bulaşmasın diye maske takıyorum sürekli evi havalandırıyorum, burnumu siler silmez ellerimi yıkıyorum. İki gündür böyleyim ama bugün bebeğim hapşırıp duruyor..

Napcam ben ona ne yapabilirim hastalanmaması için... (anne sütü almıyor malesef)

cabim gecmis olsun bebegine meyvelerin sularindan ver canim elma armut özellikle cvutamini icerikli meyveleeden

cabim gecmis olsun bebegine meyvelerin sularindan ver canim elma armut özellikle cvutamini icerikli meyveleeden

Evet cok sert lastikleri cok skyo.. Bi daha asla almam

Sevindim cnm inş faydası olur bebisine. Ben 1 yemek kasigiyla yapıyorum göz kararı sulandiriyorum. Hergün akşamüstü yediriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…