- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.881
Canim iyi yapnissin banyo yaptirmakla ağırlığı ataer uzerinden inşallah olmaz hasta zeyno allah kabul etsin canim
hayırlı olsun :=) allah kabul etsin
Insallah kizlar allah razi olsun :)Neyse boşver, atlatmışsın çok şükür. Hadi Allah kabul etsin inşallah. Zeynoş da inşallah hasta olmaz ya, iyi düşün iyi olsun.
ne garip bişi bir insanın gelişimine şahit olmakBenim kiz iki gundur em-em demeye basladi. Meme istedigi zaman :) evettt artik zeyno ve meme istemek ayni cumle icerisindeHadi kizim em em yapalim falan diyodum ben buna, ordan kapti herhalde.. Tabi 5 dk dan sonra oyunlarla ancak. Ama olsun istiyoya en azindan, cok sukur
Siradaki bekleyisim desteksiz oturmasini gormek icinne garip bişi bir insanın gelişimine şahit olmak
çok güzel :=) ben artık benımkı kucagımdayken ne bişi yiyebılıyorum, ne de tutabılıyorum
saldırıyor. tırmalıyor almak için
Gecenin saat ikiyi sıfır geçesinde ..Bilincli degildir biliyorum ama anne de diyo bazenay dusunsenize bunlar anne dieyecekler yaaa
Kilo vermenin püf noktalarıne garip bişi bir insanın gelişimine şahit olmak
çok güzel :=) ben artık benımkı kucagımdayken ne bişi yiyebılıyorum, ne de tutabılıyorum
saldırıyor. tırmalıyor almak için
Hahaha inanır misin senin alıntıni gördükten sonra yazının pitiye ait oldu nu anladım döndüm tekrar baktim pitininmisAy kendimi gordum yazinda piti serefine do
stum
Allah kabul etsin insallahAyrica ben bile okusam cocugu daha kapsamli okurdum. Hoca, fetih suresini yarida kesti, bende is guc muhalefet olamadim tabizaten hic anlamam bu islerden buzdolabi susu gibi bisey yaptirmistim onu bile dagitmayi unuttum. Tekil konusuyorum bakin kimseden yardim gormedim yine cok sukur..
Meme sağıyorum, humana içiyorum. Eski günleri yad ediyorum, sanırsın humana değil rakı içiyorum...
Ocak sonu Şubat başı, sürekli şişen memeler, buz kompresi, sıcak duş, gece yatak yorgan akıp akıp giden sütler, hem emzirip hem de sağdığım,dolaba süt sıraladığım günler. Ne de çabuk geçmiş gitmiş. Şimdi hayalini kurduğum o "ele avuca geldiği" günleri yaşıyorum çok şükür, ama eskiye özlem bitmiyor demek ki. O kedi yavrusu kadar haliyle göğsüme saklandığı, kuş gibi bağrıma sığındığı günleri özledim, süt kokusunu, kış sabahlarında bebeğimin mis kokusuyla dolduğum o soğuk günleri özledim.
Şimdi ev yanıyor, memeler pompada eser miktarda süt çıkarabiliyor. Memeyi reddeden kuzuma kızamıyorum, ama bir yandan da sütüm çok boldu, boşa gittiğine hayıflanıyorum. Geçen gün aylardır içmediğim humana nın kapağını açtığımda yüzüme vuran o kesif çemen otu kokusu yaptı beni böyle, benim koku hafızam çok kuvvetlidir. Aldı götürdü beni lohusa günlerime.
Bir duble daha humana yolla, buzlu olsun!
Meme ..sağma ..meme.. Süt ..sağma..em..meee...sağ ...Hahaha inanır misin senin alıntıni gördükten sonra yazının pitiye ait oldu nu anladım döndüm tekrar baktim pitininmis
Kafamda ne kadar sartlamissam artik
Kızlar fena grip oldum ben yaa..bebeğe bulaşmasın diye maske takıyorum sürekli evi havalandırıyorum, burnumu siler silmez ellerimi yıkıyorum. İki gündür böyleyim ama bugün bebeğim hapşırıp duruyor..
Napcam ben ona ne yapabilirim hastalanmaması için...(anne sütü almıyor malesef)
Kızlar fena grip oldum ben yaa..bebeğe bulaşmasın diye maske takıyorum sürekli evi havalandırıyorum, burnumu siler silmez ellerimi yıkıyorum. İki gündür böyleyim ama bugün bebeğim hapşırıp duruyor..
Napcam ben ona ne yapabilirim hastalanmaması için...(anne sütü almıyor malesef)
Sağol canım bu hafta başladım bendecabim gecmis olsun bebegine meyvelerin sularindan ver canim elma armut özellikle cvutamini icerikli meyveleeden
Meme ..sağma ..meme.. Süt ..sağma..em..meee...sağ ...
Bunlar atomu atom yapanlar dimi
Evet cok sert lastikleri cok skyo.. Bi daha asla almambende memnun kalmadım. burada bi arkadas canbebe demiştim. deneyeyım dedim istediğimi bulamadım gittiğim markette. molfix vardı deneyeyım dedım
fossss bence. kuruluk saglaması sıfır, kalın, sert ve lastıklerı berbat ötesi sıkı
yazık olmasın diye iç lastıklerını koparıp kullanıyorum.
Sevindim cnm inş faydası olur bebisine. Ben 1 yemek kasigiyla yapıyorum göz kararı sulandiriyorum. Hergün akşamüstü yediriyorum.aurora39 bugün ilk kez sütlü pirinçli kaşık manasını verdim. Hazırlarken tadına baktım. Eyvah dedim hiç güzel değil yemeyecek bunu da. Karnı da açıkmıştı. Bir yedi ki ağzım açık kaldı. Versem daha da yiyecek gibiydi ama korktum ilk günden kabiz yapar diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?