• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim doguma yakin annemin yaninda olma imkanim var istanbulda annemler ama riskim olursa diye kesin bisey yok benim suan bulundugum yer otobusle 24 saat.Ancak ucakla giderim.Ama iste belirsiz o zamana cok var.O gunlere bi geleyimde bakalim.gebeligin 3 ayi cok onemli diyolar normal kan veriyorum uzaga gitmiyim diye uğraşıyorum biseyim varsada kimse beni uyarmiyor.Dusuk riskim kalkti diyede. Hemen uzun yola gitmek istemiyorum yani kendi doktoruma...zaten 20sinde gidicem bakalim nolucak canim insallah bebegim iyidir...
Canım ultrasonla bakılınca sen sor istersen kese etrafım temiz mi rahim kapalı mı diye bunlar normal olursa düşük ihtimali olmuyor çünkü

Kızlar günaydın, tatil için ne düşünüyorsunuz, tatil planlarını şimdiden yapmamız lazım ramazan sonrası fiyatlar iyice artar, hamişlere uygun tatil önerisi olan var mı?
Biz erken rezervasyondan otel almistik.bayramda gidecegiz allah nasip ederse.cocuk dusundugumuz icin o zaman olabilir diye yatabilecegimiz dinlenebilecegimiz bir yer tercih etttik.aslinda ben hergun biryer gezmeli tatilleri daha cok seviyorum ama o da cok yorucu oluyor,birde saat basi acikiyorum o yuzden ultra dahil otel en uygunu tabi bence.

Günaydın, okullar bugün kapanıyor, tatil başlıyor mutluyum, seminerler de biter nede olsa sip sak! Doğru zamanlama imiş hamilelikte tabi kismestte bu zaman varmış, su bulantilarda geçse , benim 10. Haftada tavan yaptı, geceleri oturarak uyuyorum, bide üstüne mide yanması, dun sağlık ocağına gittim, gaviscon verdi, rahatlattı baya, bi de zencefilli şekerler iyi diyorlar onu da denicem bulantiya, 2 hafta sonra inşallah 2 ki taramamiz var, bekliyoruz heyecanla,,, hem bulantıları azalır hem de yürüyüş hayatım baslar diye umuyorum, bizde 2. Trimesterin rahatligina kavusalim artik! Kocamla kahvaltı ve yemek yeme olayimiz bitti, zar zor aksam eslik ediyorum o kadar , sabah kahvaltı etmeden gitti, kendi hazırlamaktan o da bikti hep tost hep tost,

biz kibristayken bi uzmancavus esi hamileydi ordada ozeller amerikan hast guc yetmez mecbur girne askeri hastaneye gidiodu bizde mahrumiyet bolgesindeydik esler arazide koyde ucan erkek sinek bile yoktu iki kisi arabasini birakmisti acil bisi olursa biz saglicaktik kadinin sezeryan olmasna rağmen sancisi tuttu doguma vardida ambulans cagrsan gelip gidene kadar 2 saat kadini sabaha karsi 4 te gotrmustum bi astegmen var ellemio kadina bi bakin diorum yarin ben teskere alicam dio korkuo bisi olursa basi yancak die okdr caresiz kalmistimki snra kibrisli hocam vardi kurs hocasi saolsn onu aradim o arkadsi klinige yonlendrdi doktr parada almamisti kadin cok sukur bisi olmadan kontrol unu olup eve gelmistik ama o korku bana yetti esime dedim burasi hem cocuk icin cok iyi bahcelerde buyur gezer oynar ama dogum icin ayrilicaz yanimda da olmani isterim oyuzden dusunemedik. ama insanoglu nankor sonra okadin kendi kendine kustu bana bende suratina demistim kullanirken beni cok iidi mahserde goruscez.insan oglu gercekten cig sut emmis. ;)
Aaa kadina bak baya nankormus valla insanlara yaranamiosun canim malesef kendi kendine triplere giriyo insanlar bosver ama Rabbim biliyo yaptığın iyiligi oda sana yeter tatlim

Canım ultrasonla bakılınca sen sor istersen kese etrafım temiz mi rahim kapalı mı diye bunlar normal olursa düşük ihtimali olmuyor çünkü
evet canim Allahin izniyle 30.haftalara geleyimde bakalim artik cunku 32.haftada falan ucaga binmek en son oyle hatirliyorum bi arkadastan..
Bu arada yeni isin hayirli ugurlu olsun kazancin bereketli olsun insallah...
Bende dun aile hekimine gosterdim o degeri atesli hastalkmi gecrdin dedi ama cok yuksek degil korkma dedi 11.hafta bidaha tekrarlanicak canim sanada tesekkur ederim ilgin icin.. :KK74:

olurmu canim ah o ayriliklar ahhh umiversiteye giderkrn bikere agladgmi bilmem ama evlenince is baska oluo kibrisa giderken her servisi bekledigimde onlardan ayrilirken ista gidene kadr agliodum trakyaya gelince yine ayni esime diyorum bu yollarn dili olsada konussa. insan evlenince daha mi iyi anlio onlari bilmiyorum hele smdi annemin yaptklrini gorunce ne buyuk ne kutsal his diyorum evladi icin hala cabalio yardım edio dahada ii anliyorum. cok zor ama iyi dusun sagliklilar hep senin yanindalar sen gidemesende yine gelirler gorusursun vedalar cok zor ama onlar iyi ya allahim onlara uzun omurler versin.
Amiiiin kuzum yazini okuyunca agladimda birazcik ancak nete girebildim geri :)
Valla dedigin gibi yollarin dili olsada konussa.Her ayrilikta duam yeniden saglikla gorusebilmek saglikli uzun bereketli ömürleri olsun Insallah tum analarin

dün dr. kontrolüm vardı etlik zübeyde gittim dr buldum tanıdık vasıtasıyla kamber bey çok övdüler çok klablıktı zaten .çok ilgili konuşkan dr .ve tertemzi hastane z.tahirle kıyaslarsak tabiii...neyse bebeğim büyümüş artık kalbi nsıl atıyordu resminide verdi elime ...3 hafta sonra 2 li aramaya gelecen dedi ..tuz ve hamurişi yeme fala dedi ..i.şte böyle gzüeller :)

dün dr. kontrolüm vardı etlik zübeyde gittim dr buldum tanıdık vasıtasıyla kamber bey çok övdüler çok klablıktı zaten .çok ilgili konuşkan dr .ve tertemzi hastane z.tahirle kıyaslarsak tabiii...neyse bebeğim büyümüş artık kalbi nsıl atıyordu resminide verdi elime ...3 hafta sonra 2 li aramaya gelecen dedi ..tuz ve hamurişi yeme fala dedi ..i.şte böyle gzüeller :)
Masallah kuzucuga Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :)

evet canım cumartesi öğleden sonra gideceğim Allahın izniyle. bende krem olayını detaylı soracağım. gittiğimizde bebişimizi de kalp atışlarını da görürüz inşallah :) birde benim çok gazım varya. normalde akşamları olurdu sabahtan beri karnım sert şiş değişik :/

bende yarın saat 9 da doktorda olucam .bugun heyecanlıyım bayag :) valla ben 1 kılo almısım ,acaba gaz şişlik flnmı bılmıorum ama pantolonlarımın belleri sıkmaya başladı

ya kızlar benim yüzümde minik minik şeyler çıkmaya başladı alnım ve boynum özellikle elimi sürüyorum pütür pütür ya neden olmuştur ne yapabilirim ..off bide ona dr gidicem acaba ...moralimi bozmaya başladı valla

Back
X