- 14 Aralık 2013
- 579
- 531
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.661
Molfix kullanıyorum. Premium care gibi yumuşak değil ama napalım mecbur. Huggies denedim o daha sert ve kalın.Suan hangi marka kullaniyorsun?
Bende molfix e, bir de aktif bebek 4'lere bakmak istiyorum aslinda... Premium care yumusak, guzel bez ama canimi sikiyo o karin bolgesi..Molfix kullanıyorum. Premium care gibi yumuşak değil ama napalım mecbur. Huggies denedim o daha sert ve kalın.
Evet, Emziğin İngilizcesi Pacifier, "sakinleştirici" anlamına geliyor.Emzik olmazsa ne yapardim. Emziremiyorum, rahatlamasi icin emzik veriyorum, emzik yurt disinda ingilizce olarak rahatlatici gibi bir kelime hatirlamiyorum. Yogun bakimdayken benim bebek ememiyordu memeyi. Emzik verdirttirdim emsin diye biberonla besleniyordu. Sutum az yara idi. Dr birsey demedi. Verdirttirdi.
Gözün aydın,hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Ilk disimiz çıktı hatta ikincisi de patlamışama müthiş huzursuz eline ne geçse kemiriyor
Aaa, biz de kızımla bugün boğazdaydık, Anadolu Hisarı, Göksu ve Boğazda gezdik, oturduk. Ne tesadüf, bugün minik Ocak çiçeklerinin boğaz sefası günüymüş deseneKızıma boğaz havası aldırıyorum yağmurdan hava süperbizim kız dışarda daha mutlu bunu anladim
ya olmus aslinda, annem oyle hazir yogurtlar gibi olmaz, boyle olur kivami dedi ama sizce nasil ? Olmusmu?
Cisrikcim, geçmiş olsun canım. Benim kuzenler Hollanda doğumlu, teyzem oradan bir krem getirirdi, hatta ablam şuan hala o kremi kullanıyor egzama ve pişik için. Adı Penaten, hatta Türkiyeye getirip satanlar var o kremi, müdavimi çok. İstersen bir araştır, aklında bulunsun.Ben de sudocrem kullaniyordum hep,iyi geliyor normal kizarikliklara ama bunu gecirmedi. Bgn bi arkds bepanthen sur dedi surdm. Sanki azcik gecti gibi kizarikligi ama bakalim nedir. 7sinde randevu var gostericem hemsireye bakalim.. Umarmgecer gider
Neyim var neyim yok inan ben de bilmiyorum. Bu şişlik neden oldu hiçbir fikrim yok aynen guatr gibi işte çok aşırı değil ama bakınca belli oluyo. Ne olduysa doğumdan sonra oldu bunların hepsi. İlacın yan etkilerinde yazmıyo böyle bi duruma sebebiyet verebileceği. Dr a tekrar gideyim desem eşimin izni sıkıntı zar zor gidiyoruz zaten 13 ünde boğaz ultrasonum var o güne kadar beklicem maalesef. Öff bilmiyorum moralimi çok bozuyo bu durum..
bakmadım.Soylerdi ya bence. İnternetten baktinmi
Ankaralı nesli benimKızlar bebişi hasta olan bi arkadaş vardı üşütmüş nesli lerden biriydi sanırım kusura bakmayın çok hızlı göz atıp geçtim bugün alıntılayamadım yazamadım da çok geçmiş olsun allah şifa versin.
Sağol canım. İnşallah..Evet, Emziğin İngilizcesi Pacifier, "sakinleştirici" anlamına geliyor.
Gözün aydın,hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.
Aaa, biz de kızımla bugün boğazdaydık, Anadolu Hisarı, Göksu ve Boğazda gezdik, oturduk. Ne tesadüf, bugün minik Ocak çiçeklerinin boğaz sefası günüymüş desene
Ellerine sağlık Atomcan, gayet güzel görünüyor. Şifa bal olsun tontişe
Cisrikcim, geçmiş olsun canım. Benim kuzenler Hollanda doğumlu, teyzem oradan bir krem getirirdi, hatta ablam şuan hala o kremi kullanıyor egzama ve pişik için. Adı Penaten, hatta Türkiyeye getirip satanlar var o kremi, müdavimi çok. İstersen bir araştır, aklında bulunsun.
Bir de pişik için Desitin kullanıp çok memnun kalanlar duydum, pişikten muzdarip olanlar denemek isterse diye söyleyeyim. Joker satıyor, online da vardır muhakkak.
Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir sorun yoktur.
Molfix kullanıyorum. Premium care gibi yumuşak değil ama napalım mecbur. Huggies denedim o daha sert ve kalın.
Ankaralı nesli benimcanım çok sağol düzenliyor paşam yavaş yavaş çok şükür
Uyyumadım burdayımKizlarr kimse yokmu taw uyudunuznu
Ben uyuttum kardesimke dertlesiyoz seninkide eli kulagindadir uyanir birazdanUyyumadım burdayım
Minnoş sekizden beri uyyuyo şoktayım
Akşam on ikide uyumuştu
Kizlarr kimse yokmu taw uyudunuznu
Aferin kicceme emsin büyüsün annnesi bizde ne nanköruz valla emmese emmuyi emse bırakmıyo neydek biz nerelere gidekKızçe yapıştı bana bu gece yaa. Memeyi ne emiyor nede bırakıyor. Bildiğin canlı emziğim
Tesekkur ederizEvet, Emziğin İngilizcesi Pacifier, "sakinleştirici" anlamına geliyor.
Gözün aydın,hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.
Aaa, biz de kızımla bugün boğazdaydık, Anadolu Hisarı, Göksu ve Boğazda gezdik, oturduk. Ne tesadüf, bugün minik Ocak çiçeklerinin boğaz sefası günüymüş desene
Ellerine sağlık Atomcan, gayet güzel görünüyor. Şifa bal olsun tontişe
Cisrikcim, geçmiş olsun canım. Benim kuzenler Hollanda doğumlu, teyzem oradan bir krem getirirdi, hatta ablam şuan hala o kremi kullanıyor egzama ve pişik için. Adı Penaten, hatta Türkiyeye getirip satanlar var o kremi, müdavimi çok. İstersen bir araştır, aklında bulunsun.
Bir de pişik için Desitin kullanıp çok memnun kalanlar duydum, pişikten muzdarip olanlar denemek isterse diye söyleyeyim. Joker satıyor, online da vardır muhakkak.
Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir sorun yoktur.
Ben hollandadyim ama var mi burada bi arastirmak lazim. Bakalim belki bi ilac yazarlar gidince,hemen bisiler de vermiyorlar burda
Aferin kicceme emsin büyüsün annnesi bizde ne nanköruz valla emmese emmuyi emse bırakmıyo neydek biz nerelere gidek
Birden buyumesi duymadim hic canim. Gecmis olsun tekrar. Dr gidince sen sor . Ultrasyon sonucunda yazar nodul varsa birden buyumesini yada sismesini bilemedim. Yazarsin burdan merak ettim.Neyim var neyim yok inan ben de bilmiyorum. Bu şişlik neden oldu hiçbir fikrim yok aynen guatr gibi işte çok aşırı değil ama bakınca belli oluyo. Ne olduysa doğumdan sonra oldu bunların hepsi. İlacın yan etkilerinde yazmıyo böyle bi duruma sebebiyet verebileceği. Dr a tekrar gideyim desem eşimin izni sıkıntı zar zor gidiyoruz zaten 13 ünde boğaz ultrasonum var o güne kadar beklicem maalesef. Öff bilmiyorum moralimi çok bozuyo bu durum..
Pudingci uyuyali saatlwr oldu bende yatama girdim valla kivrildim kocisin kenarina cek memeyi tik emzigi uyanmaz umarimAnacım çekse sütü bişey demicem de emzik emer gibi yapıyo minik minik çekiyo süt getirmeden. Kucağıma da almak istemiyorum uyanmasin diye. Dirsegim çürüdü vallapaşa ne ediyi pudingçi paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?