- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.681
Teşekkürler yardımınız için. Şükür düzeldi diş belirtisi yok gibiBizimkinin disi sertlestti. Kakasi civik seklinde. Dr disten dolayi. İshalde yapabilir dedi. Kopuk seklinde olmasi usutmesinin belirtisi . Gaz birikimi kopuk oluyor. Ates yoksa iyi. Karnina ayak sltina sicak koy. Devam ederse dr gotur icin rahat etsin
Ay bende dun gectim 4e ilk defa boyle bi sizdirma sirtina gecmisti inansmadim besige sumu dokuldu felan dedim sonra ustu kuruyunca baktimki cis mis bende canbebeyi merak ediyorumKızlar ben aktif bebek kullanıyorum 4 numara. Son 1 haftadır çişi de kakayı da sızdırıyo ya çok fena. Bugün yeni paket aldık gerçi bezimiz bitmişti araştırma da yapamadığım için aynısından aldık yine. Yani yeni bez arayışındayım aslında ama oğluşun popişi pişik olur diye de korkuyorum bi taraftan da bu sızdırmalardan bıktım napsam ki
Birden buyumesi duymadim hic canim. Gecmis olsun tekrar. Dr gidince sen sor . Ultrasyon sonucunda yazar nodul varsa birden buyumesini yada sismesini bilemedim. Yazarsin burdan merak ettim.
Pudingci uyuyali saatlwr oldu bende yatama girdim valla kivrildim kocisin kenarina cek memeyi tik emzigi uyanmaz umarim
Ay bende dun gectim 4e ilk defa boyle bi sizdirma sirtina gecmisti inansmadim besige sumu dokuldu felan dedim sonra ustu kuruyunca baktimki cis mis bende canbebeyi merak ediyorum
Primadan molfixe gectim epeydir. Sizdirma olmadi. lastikleri bacagini siktigi icin bende baska marka denemek istiyorum. Piticare sleepy tavsiye etti. Bi deneyecem bakalim. İsmini hic duymadim onun tereddutu var sadeceAy bende dun gectim 4e ilk defa boyle bi sizdirma sirtina gecmisti inansmadim besige sumu dokuldu felan dedim sonra ustu kuruyunca baktimki cis mis bende canbebeyi merak ediyorum
Emzik emmiyor benimki yaa emzik biberon her türlü yapay ürüne karşı hanımefendi
Uyandırma kız kocişi
Bebe uyuyunca internette gezmek çok tatlı ya, ama bunun bir de gece ortasında ya da sabahın köründe uyanırken ağlayan ebeveyn versiyonu var tabii
uykum geldi uyumak istemıyorumBebe uyuyunca internette gezmek çok tatlı ya, ama bunun bir de gece ortasında ya da sabahın köründe uyanırken ağlayan ebeveyn versiyonu var tabii
Aynen işte, sabaha kadar internette gezmek isteyen ergen liseli gibiyim, öyle bir heves içimde. Eskiden bu kadar tatlı değildi böyle telefon elde yayılmaca, şimdi saatlerce koala gibi kanepede yatabilirim elde telefon.uykum geldi uyumak istemıyorum
sırf gezınmek için
Molfix bacaklarini siktigi icin bi paket bez bosa gitti benim primada 3 dar 4 bol sanki biraz belkide ondan sizdirdi canbebede sertmis bide sleppy deneyek bakakta gorekPrimadan molfixe gectim epeydir. Sizdirma olmadi. lastikleri bacagini siktigi icin bende baska marka denemek istiyorum. Piticare sleepy tavsiye etti. Bi deneyecem bakalim. İsmini hic duymadim onun tereddutu var sadece
bende molfix denedım. memnun kalmadım. şuan elımde 6-7 tane kaldı. iç lastıklerını yırtıp öyle kullandım.Molfix bacaklarini siktigi icin bi paket bez bosa gitti benim primada 3 dar 4 bol sanki biraz belkide ondan sizdirdi canbebede sertmis bide sleppy deneyek bakakta gorek
Evet premium hwn pahali hemde kotu bi kokusu var aktifde yamuk yapti kakayi benim hemen degistirmezsem hep sizdiriyo canbebede tirt yani sleppy yi bi dwniyeyim huggies hastanedwn vermistiler gizeldi ama kucuktu simdi 5 no anca olur heraldeBen yenidoğanını kullandım canbebenin eh işte idare ederdi pek yumuşak bi bez değil yanlız. 2 numarası bizde pişik yaptı tövbeliyim o günden beri. Premium care yumuşaktı güzeldi amma velakin hem pahalı hem sürekli sızdırma yaptı. Aktif bebek iyi gidiyodu ama yine başladı aynı problem kilosu boyutu herşeyi tam ne büyük alıyorum ne de küçük. Sızdırıyo işte anacım..
Minnoşa yoğurt mu mayaladın kadehlerde?Bizim kadehlerin geldigi son nokta
Eski sistememi gecsek napsak valla bez bile dert oldu yaa yada en iyisi bimin ucuzlarindan alalim pahali bi ise yaramiyobende molfix denedım. memnun kalmadım. şuan elımde 6-7 tane kaldı. iç lastıklerını yırtıp öyle kullandım.
3+ almıştım zaten baya küçük geldi bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?