2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler yardımınız için. Şükür düzeldi diş belirtisi yok gibi

Arkadaslar okiedog canta aldim sirtada takiliyor hem. Biraz buyuk ve kumastan olmasini sevmedim. Anneme gidince o canta yetmiyor. Valiz hazirliyorum ona. Dr a yada gezmek icinde buyuk geliyor. Bezi silinebilen kumas olmayan canta oneriniz varmi. Kullanisli cok buyuk olmasin bide.

Ay bende dun gectim 4e ilk defa boyle bi sizdirma sirtina gecmisti inansmadim besige sumu dokuldu felan dedim sonra ustu kuruyunca baktimki cis mis bende canbebeyi merak ediyorum

Ay bende dun gectim 4e ilk defa boyle bi sizdirma sirtina gecmisti inansmadim besige sumu dokuldu felan dedim sonra ustu kuruyunca baktimki cis mis bende canbebeyi merak ediyorum

Ben yenidoğanını kullandım canbebenin eh işte idare ederdi pek yumuşak bi bez değil yanlız. 2 numarası bizde pişik yaptı tövbeliyim o günden beri. Premium care yumuşaktı güzeldi amma velakin hem pahalı hem sürekli sızdırma yaptı. Aktif bebek iyi gidiyodu ama yine başladı aynı problem kilosu boyutu herşeyi tam ne büyük alıyorum ne de küçük. Sızdırıyo işte anacım..

Primadan molfixe gectim epeydir. Sizdirma olmadi. lastikleri bacagini siktigi icin bende baska marka denemek istiyorum. Piticare sleepy tavsiye etti. Bi deneyecem bakalim. İsmini hic duymadim onun tereddutu var sadece

uykum geldi uyumak istemıyorum
sırf gezınmek için
Aynen işte, sabaha kadar internette gezmek isteyen ergen liseli gibiyim, öyle bir heves içimde. Eskiden bu kadar tatlı değildi böyle telefon elde yayılmaca, şimdi saatlerce koala gibi kanepede yatabilirim elde telefon.

Kocişe kızdım odayı terkettim felaket derecede uykum var ama uyuyamııyorum çünkü oğluşum yatakodasında. Oraya da gitmek istemiyorum ayy mafoldum ben

Primadan molfixe gectim epeydir. Sizdirma olmadi. lastikleri bacagini siktigi icin bende baska marka denemek istiyorum. Piticare sleepy tavsiye etti. Bi deneyecem bakalim. İsmini hic duymadim onun tereddutu var sadece
Molfix bacaklarini siktigi icin bi paket bez bosa gitti benim primada 3 dar 4 bol sanki biraz belkide ondan sizdirdi canbebede sertmis bide sleppy deneyek bakakta gorek

Molfix bacaklarini siktigi icin bi paket bez bosa gitti benim primada 3 dar 4 bol sanki biraz belkide ondan sizdirdi canbebede sertmis bide sleppy deneyek bakakta gorek
bende molfix denedım. memnun kalmadım. şuan elımde 6-7 tane kaldı. iç lastıklerını yırtıp öyle kullandım.
3+ almıştım zaten baya küçük geldi bize.

Evet premium hwn pahali hemde kotu bi kokusu var aktifde yamuk yapti kakayi benim hemen degistirmezsem hep sizdiriyo canbebede tirt yani sleppy yi bi dwniyeyim huggies hastanedwn vermistiler gizeldi ama kucuktu simdi 5 no anca olur heralde

Bizim kadehlerin geldigi son nokta
Minnoşa yoğurt mu mayaladın kadehlerde?
Hani cahil kesimde inanış vardır ya, kadehten su içmek bile haram diye, sanki suyu kadehe koyunca alkole dönüşüyor...
Bizim bebeler de cahil ya daha, hani diyorum yoğurdu kadehte mayalayınca onlar da alkol gibi algılayıp sarhoş olup şöyle deliksiz bi 8-10 saat yatarlar mı?Kafamda deli sorular

Geceleri oturdukça benim beynim açılma yapıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…